HD6.3Eileen

Eileen

During a bitter 1964 Massachusetts winter, young secretary Eileen becomes enchanted by Rebecca Saint John, the glamorous new counselor at the prison where she works. Their budding friendship takes a twisted turn when Rebecca reveals a dark secret — throwing Eileen onto a sinister path.

NR
6.3
2023Crimă98 minVezi Acum!
HD6.0Ricky Stanicky

Ricky Stanicky

When three childhood best friends pull a prank gone wrong, they invent the imaginary Ricky Stanicky to get them out of trouble. Twenty years later, the trio still uses the nonexistent Ricky as a handy alibi for their immature behavior. But when their spouses and partners get suspicious and demand to finally meet the fabled Mr. Stanicky, the guilty trio decide to hire a washed-up actor and raunchy celebrity impersonator to bring him to life.

R
6.0
2024Comedie113 minVezi Acum!
HD7.0Land of Bad

Land of Bad

When a Delta Force special ops mission goes terribly wrong, Air Force drone pilot Reaper has 48 hours to remedy what has devolved into a wild rescue operation. With no weapons and no communication other than the drone above, the ground mission suddenly becomes a full-scale battle when the team is discovered by the enemy.

R
7.0
2024Acțiune113 minVezi Acum!
HD5.5Five Blind Dates

Five Blind Dates

Vezi filmul Five Blind Dates (2024) Online HD Subtitrat In Romana, Concentrându-se mai mult pe afacerea ei decât pe găsirea iubirii, Lia este nevoită să meargă la cinci întâlniri pe nevăzute, aranjate de familie și de cea mai bună prietenă a ei, după ce o ghicitoare îi spune că viața ei amoroasă și succesul ceainăriei sale sunt legate între ele.

NR
5.5
2024Comedie84 minVezi Acum!
HD4.3Red Christmas

Red Christmas

A mother must protect her family on Christmas Day from a demented stranger who is hell bent on tearing them apart.

R
4.3
2016Groază82 minVezi Acum!
HD5.7Scare Campaign

Scare Campaign

Vezi filmul Scare Campaign (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Un serial de farse popular, Campania de Sperieturi, a amuzat publicul în ultimii 5 ani cu combinatia sa de sperieturi de modă veche și cu amuzament pe baza camerelor ascunse. Dar pe măsură ce intram într-o nouă eră a serialelor online, producătorii se aleg cu un serial web care face ca show-ul lor să arate bizar. E momentul să ridice miza, dar echipa va merge prea departe de data asta, si sunt pe cale sa-i facă o farsă cui nu ...

NR
5.7
2016Groază76 minVezi Acum!
HD6.3Girl Asleep

Girl Asleep

Vezi filmul Girl Asleep (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Greta Driscoll, care se apropie de vârsta de 15 ani, nu reușește să-și găsească locul în noul ei oraș. Între grupul de blonde răsfățate, sora ei mai mare și excentricii ei părinți, singura persoană cu care poate să vorbească este Elliott, ciudatul dar adorabilul ei coleg de clasă. Când mama ei decide să-i organizeze o petrecere surpriză și să invite pe toată lumea, cele mai mari temeri ale sale o copleșesc și Greta este aruncată ...

NR
6.3
2015Comedie77 minVezi Acum!
HD5.47 Guardians of the Tomb

7 Guardians of the Tomb

Vezi filmul Guardians of the Tomb (2018) Online HD Subtitrat In Romana, O descoperire nevinovata a unui Împarat mumificat bine conservat din anul 200 î.Hr. China dezgolizeaza un cosmar de 2000 de ani – un secret care ar fi trebuit sa fie îngropat. Cea mai mare co-productie chinezo-australiana pana în prezent, 7 Guardians of the Tomb, Golden Globe® si Kelsey Grammer (“Boss”), Kellan Lutz (The Legend of Hercules, Twilight) actrita chineza castigatoare si cantareata Bingbing Li. Ca o echipa de ...

PG-13
5.4
2018Acțiune90 minVezi Acum!
HD5.9Winchester

Winchester

Vezi filmul Winchester (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Inspirat din evenimente adevărate, filmul urmărește povestea lui Sarah Winchester, o femeie care după moartea bruscă a soțului și copilului ei, devine convinsă că este blestemată și începe să construiască Casa Winchester Mystery din San Jose, California, după consilierea cu un medium. Construită într-o continuă manie de douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, timp de zeci de ani, casa are șapte etaje înălțime și ...

PG-13
5.9
2018Groază100 minVezi Acum!
HD7.5Leo

Leo

Vezi filmul Leo (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Această comedie-musical ne prezintă ultimul an de școală văzut prin ochii unui animal de companie, o șopârlă pe nume Leo.

PG
7.5
2023Animație102 minVezi Acum!
HD6.6Peter Rabbit

Peter Rabbit

Vezi filmul Peter Rabbit (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

PG
6.6
2018Animație93 minVezi Acum!
HD6.6The Portable Door

The Portable Door

Vezi filmul The Portable Door (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Paul și Sophie, stagiari la o firmă londoneză misterioasă, devin din ce în ce mai conștienți de faptul că angajatorii lor, Humphrey și Dennis, nu sunt deloc convenționali – ei perturbă lumea magiei, aducând strategia corporatistă modernă la practicile magice străvechi.

PG-13
6.6
2023Aventură116 minVezi Acum!
HD7ONEFOUR: Against All Odds

ONEFOUR: Against All Odds

Vezi filmul ONEFOUR: Against All Odds (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Acest documentar urmărește ascensiunea fulminantă a primelor vedete de rap drill din Australia, care au sfidat forțele de poliție ce doreau să le împiedice să cânte.

R
7
2023Documentar83 minVezi Acum!
HD6.0Love Is in the Air

Love Is in the Air

Vezi filmul Love Is in the Air (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O femeie pilot extrem de independentă luptă să-și țină afacerea de familie pe profit, dar se îndrăgostește de bărbatul trimis de șefii mari ca să-i închidă operațiunile.

PG-13
6.0
2023Comedie88 minVezi Acum!
HD7.2Talk to Me

Talk to Me

Vezi filmul Talk to Me (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Un grup de tineri prieteni care intră în posesia unei mâini îmbălsămate descoperă că o pot folosi pentru a invoca spirite. Noua lor distracție ia însă o turnură sinistră când unul dintre tineri merge prea departe și descătușează, fără să vrea, forțe supranaturale înspăimântătoare.

NR
7.2
2023Groază95 minVezi Acum!
HD7.3Of an Age

Of an Age

Vezi filmul Of an Age (2022) Online HD Subtitrat In Romana, O dansatoare de bal sârbă trăiește o neașteptată și intensă idilă de 24 de ore cu fratele mai mare al unei prietene.

R
7.3
2023Dramă100 minVezi Acum!
HD6.7Maya the Bee: The Honey Games

Maya the Bee: The Honey Games

Maya the Bee: The Honey Games (2018) Online Subtitrat In Romana, Maya este o albinuţă tare generoasă, pentru care prietenia este cea mai importantă, chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip, un greier foarte talentat şi pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun. Acest nou grup de prieteni „neînfricaţi” nu e ...

G
6.7
2018Animație85 minVezi Acum!
HD6.2Mary Magdalene

Mary Magdalene

Vezi Mary Magdalene (2018) Online hd Subtitrat In Romana, Mary Magdalene este un portret autentic și uman al uneia dintre cele mai enigmatice și neînțelese figuri spirituale din istorie. În Țara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără își părăsește micul sat și își sfidează familia ei tradițională pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale. În fruntea sa este un lider carismatic, Iisus din Nazaret, care făgăduiește că lumea se va schimba. Maria caută un nou mod de viață și o ...

R
6.2
2018Dramă120 minVezi Acum!
HD6.4Cargo

Cargo

Vezi Cargo (2017) Online hd Subtitrat In Romana, Cargo este un thriller post apocaliptic și o poveste emoționantă a unui tată care încearcă să-și salveze copilul cu orice preț. Într-o încercare disperată de a depăși o pandemie violentă, Andy și Kay s-au ascuns pe o ambarcațiune împreună cu fetița lor de un an, Rosie. Existența lor protejată este zdruncinată de un atac violent, în urma căruia Kay moare tragic, iar Andy este infectat. Rămas doar cu 48 de ore înainte de a se transforma ...

NR
6.4
2017Dramă105 minVezi Acum!
HD3.3Battalion

Battalion

Battalion (2018) Online Subtitrat In Romana, După ce un război împotriva unui inamic dintr-o altă lume izbucnește în Pacificul de Sud, un grup de marinari americani proaspăt recrutați sunt trimiși la fronturi.

NR
3.3
2018Science Fiction92 minVezi Acum!
HD6.9Ali’s Wedding

Ali’s Wedding

Vezi Ali’s Wedding (2017) Online Subtitrat In Romana, După ce spune o minciună nevinovată care complică lucrurile, fiul unui cleric iranian din Melbourne se vede prins între datoria față de familie și propriile sentimente.

NR
6.9
2017Comedie110 minVezi Acum!
HD6.6Sweet Country

Sweet Country

Vezi Sweet Country (2018) Online hd Subtitrat In Romana, Inspirat de evenimente adevărate, filmul este un western a cărui acțiune are loc în 1929 în brusa din teritoriul de nord din Australia. Când Sam, un fermier aborigen, îl omoară pe Harry March, proprietarul alb al fermei, în autoapărare, Sam și Lizzie, soția lui, fug. Ei sunt urmăriți prin deșertul arid de garda civilă condusă de sergentul Fletcher care beneficiază de ajutorul lui Archie, un vânător băștinaș, și al moșierilor locali ...

NR
6.6
2018Crimă113 minVezi Acum!
HD8.0Hannah Gadsby: Nanette

Hannah Gadsby: Nanette

Vezi Hannah Gadsby: Nanette (2018) Online hd Subtitrat In Romana, Comediana australiană Hannah Gadsby reconfigurează standardele din stand-up și îmbină poantele cu dezvăluiri intime despre sex, sexualitate și zbuciumul copilăriei.

NR
8.0
2018Comedie69 minVezi Acum!
HD6.1Rip Tide

Rip Tide

Rip Tide (2017) Online Subtitrat In Romana, Vine un moment în viața fiecăruia când trebuie să ia o decizie cu privire la direcția în care o ia. Pentru Cora, fotomodel din America, în vârstă de 18 ani (cântăreață și star Disney Debby Ryan, Jessie, 16 Dorințe), acel moment e acum.

NR
6.1
2017Dramă85 minVezi Acum!
HD5.9Deep Blue Sea

Deep Blue Sea

Deep Blue Sea (1999) Online Subtitrat In Romana, Dr. Susan McAlester (Saffron Burrows) e pe cale să facă o descoperire revoluționară și să găsească soluția pentru regenerarea celulelor encefalice și un tratament pentru vindecarea bolii Alzheimer. Dar pentru a-și atinge scopul, Susan face experimente pe rechini, modificându-le succesiv structura ADN-ului, facându-i mai inteligenți, mai rapizi, mai periculoși și transformându-i din animale de pradă în monștri însetați de sânge și mai ales de ...

R
5.9
1999Acțiune105 minVezi Acum!
HD7.2Escape from Pretoria

Escape from Pretoria

Escape from Pretoria (2020) Online Subtitrat In Romana, Bazat pe povestea adevărată a evadării din închisoare a doi prizonieri politici, Escape from Pretoria este un thriller contra-cronometru plasat în zilele tulburi ale apartheid-ului din Africa de Sud.

PG-13
7.2
2020Dramă102 minVezi Acum!
HD5.4The Gateway

The Gateway

The Gateway (2018) Online Subtitrat In Romana, Fizician pasionat de munca ei, Jane Chandler descopera cum sa duca si aduca obiecte, iar mai apoi oameni, intre lumi parale. Din pacate, actiunile ei au urmari devastatoare pentru familia ei si pentru ceilalti.

NR
5.4
2018Science Fiction90 minVezi Acum!
HD6.1Miss Fisher and the Crypt of Tears

Miss Fisher and the Crypt of Tears

Miss Fisher and the Crypt of Tears (2020) Online Subtitrat In Romana, După ce a eliberat o tânără beduină de la închisoarea ei nedreaptă la Ierusalim, o aventură australiană, împreună cu un devotat prieten detectiv al poliției, începe să dezvăluie un mister vechi de zece ani în ceea ce privește smaraldele neprețuite, un blestem antic și dispariția mamei fetei și a masacrului din tribul ei.

NR
6.1
2020Aventură102 minVezi Acum!
HD6.6Go!

Go!

Go Karts! (2020) Online Subtitrat In Romana, Un adolescent curajos intră în lumea cartingului de mare viteză, susținut de prieteni buni… și de un fost pilot cam urâcios care îi devine antrenor.

NR
6.6
2020Familie110 minVezi Acum!
HD5.5Blood Hunt

Blood Hunt

Blood Hunt (2016) Online Subtitrat In Romana, Excursia lui Dean si Claire spre locurile frumoase din Australia rurala este lipsita de incidente pana cand cei doi ajung in apropiere de Knuck, acolo lucrurile incep sa o ia razna.

NR
5.5
2017Groază77 minVezi Acum!
HD4.8Arrowhead

Arrowhead

Arrowhead (2017) Online Subtitrat In Romana, Kye este un prizonier de război prins între două armate în care nu crede. Atunci când i se oferă o oportunitate de libertate, Kye pornește într-o ultimă misiune de salvare doar pentru a rămâne blocat atunci când nava sa aterizează. În curând Kye își dă seama că cea mai mortală creatură de pe luna deșertului este el însuși.

NR
4.8
2017Acțiune95 minVezi Acum!
HD6.9Ladies in Black

Ladies in Black

Ladies in Black (2018) Online Subtitrat In Romana, Adaptare a romanului cu acelaşi nume, semnat de Madeleine St John, Ladies in Black este o dramedie delicată despre vieţile câtorva angajate ale unui magazin universal din Sydney-ul sfârşitului anilor ’50.

NR
6.9
2018Comedie109 minVezi Acum!