HD5.0Pickpockets

Pickpockets

Vezi filmul Pickpockets (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Tinerii hoți aspiranți învață cum să ajungă așii furtului din buzunare pe străzile din Bogotá, iar mentorul lor este un maestru al înșelătoriei.

NR
5.0
2018Crimă100 minVezi Acum!
HD5.7Crime Diaries: The Celebrity Stylist

Crime Diaries: The Celebrity Stylist

Vezi filmul Crime Diaries: The Celebrity Stylist (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Un stilist celebru este găsit fără suflare lângă mama sa, iar o tânără detectivă are la dispoziție 20 de zile să rezolve cazul. Inspirat de evenimente adevărate.

NR
5.7
2023Crimă71 minVezi Acum!
HD7.3How to Succeed at Losing

How to Succeed at Losing

Vezi filmul How to Succeed at Losing (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Miguel, un bărbat de succes, ajunge după gratii, acuzat pe nedrept de spălare de bani. După ce ispășește pedeapsa, falit și fără casă, se întoarce unde a crescut. Acolo se întâlnește cu prietenii din copilărie, care continuă să joace futsal fără să câștige vreun meci. Miguel se decide să-i antreneze, conducându-i spre victorie. Cu această ocazie, descoperă consecințele neașteptate ale succesului.

NR
7.3
2023Comedie98 minVezi Acum!
HD5.3A Male

A Male

Vezi filmul A Male (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Carlos locuiește într-un cămin pentru tineri din Bogota. Când își vizitează familia de Crăciun, e șocat de brutalitatea cartierului.

NR
5.3
2023Dramă82 minVezi Acum!
HD8The Initiated

The Initiated

Vezi The Initiated (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Acest thriller plin de suspans e inspirat din universul literar al celebrului autor columbian Mario Mendoza. Într-un viitor apropiat, afectat de lipsa de apă, Frank Molina, un jurnalist îndrăzneț, trebuie să-și înfrunte demonii pentru a face lumină în cazul unei crime groaznice. Ancheta îl târăște în adâncurile unui oraș întunecat și misterios, unde află pe pielea lui că nimic nu e ceea ce pare.

NR
8
2023Crimă112 minVezi Acum!
HD5.8Medellin

Medellin

Medellin (2023) Online Subtitrat In Romana la calitate HD, Brahim, un tânăr youtuber este răpit de narcotraficanți în Columbia. Fratele său Réda își convinge prietenii Stan și Chafik să vină cu el într-o misiune de salvare. Situația de acolo scapă de sub control. Cu ajutorul unui polițist columbian și al unui fost agent american, reușesc să-l dea de urmă lui Brahim în încercarea de a-l scoate din ghearele traficanților.

NR
5.8
2023Acțiune104 minVezi Acum!