HD6.8Dream Scenario

Dream Scenario

Hapless family man Paul Matthews finds his life turned upside down when millions of strangers suddenly start seeing him in their dreams. But when his nighttime appearances take a nightmarish turn, Paul is forced to navigate his newfound stardom.

R
6.8
2023Comedie102 minVezi Acum!
HD6.9Dounia and the Princess of Aleppo

Dounia and the Princess of Aleppo

Forced to leave Syria because of the war, Dounia and her grandparents go in search of a new safe haven. As she traverses the world in search of asylum, Dounia draws strength from the wisdom of the ancient world, brought to light by her grandmother's magic nigella seeds.

NR
6.9
2023Animație72 minVezi Acum!
HD7.3Damsel

Damsel

A young woman's marriage to a charming prince turns into a fierce fight for survival when she's offered up as a sacrifice to a fire-breathing dragon.

PG-13
7.3
2024Acțiune110 minVezi Acum!
HD5.9Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -To the Hashira Training-

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -To the Hashira Training-

A compilation film featuring the eleventh episode of the Swordsmith Village Arc and the first episode of the Hashira Training Arc.

R
5.9
2024Acțiune103 minVezi Acum!
CAM8.5Dune: Part Two

Dune: Part Two

Follow the mythic journey of Paul Atreides as he unites with Chani and the Fremen while on a path of revenge against the conspirators who destroyed his family. Facing a choice between the love of his life and the fate of the known universe, Paul endeavors to prevent a terrible future only he can foresee.

PG-13
8.5
2024Aventură167 minVezi Acum!
HD4.0Deadly Detention

Deadly Detention

Five archetypal teens serving detention find themselves in a life or death situation.

NR
4.0
2017Comedie85 minVezi Acum!
HD5.8Devil’s Bride

Devil’s Bride

Vezi filmul Devil’s Bride (2016) Online HD Subtitrat In Romana, În 1666, pe o insuliță finlandeză, o adolescentă îndrăgostită de un pescar căsătorit devine ținta unei vânători de vrăjitoare și a luptei pentru putere.

NR
5.8
2016Dramă108 minVezi Acum!
HD6.2Daddy’s Home 2

Daddy’s Home 2

Vezi filmul Daddy’s Home 2 (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Daddy’s Home 2 (2017) urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Tatăl și tatăl vitreg, Dusty și Brad, își unesc forțele pentru a realiza și a le oferi copiilor lor Crăciunul perfect. Lucrurile par să funcționeze bine, asta până când noul parteneriat este serios pus la încercare de sosirea tatălui lui Dusty, un bătrân macho și a tatălui ...

PG-13
6.2
2017Comedie100 minVezi Acum!
HD4.6Day of the Dead: Bloodline

Day of the Dead: Bloodline

Vezi filmul Day of the Dead: Bloodline (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Într-o lume invadată de zombi, personalul militar și niște supraviețuitori trăiesc într-un buncăr subteran în timp ce caută un leac.

R
4.6
2017Acțiune90 minVezi Acum!
HD7.3Darkest Hour

Darkest Hour

Vezi filmul Darkest Hour. Ziua decisivă (2017) Online HD Subtitrat In Romana, La începutul celui de-al doilea război mondial, când capitularea Franței era iminentă, Marea Britanie are de luat o decizie care va schimba soarta acestui război. Fiindcă forțele naziste păreau de neoprit, iar armata aliată era încolțită pe plajele din Dunkirk, soarta Europei occidentale se află în mâinile nou-numitului prim-ministru britanic, Winston Churchill (Gary Oldman). Acesta duce o luptă pe două fronturi – ...

PG-13
7.3
2017Dramă125 minVezi Acum!
HD5.3Diverge

Diverge

Vezi filmul Diverge (2016) Online HD Subtitrat In Romana, În urma unei pandemii mortale, un bărbat își îngrijește soția muribundă în timp ce caută un remediu pentru a o salva. Un străin îl răpește și îi oferă posibilitatea de a intra într-o lume paralelă dinaintea pandemiei pentru a găsi responsabilii și pentru a-i opri din a răspandi virusul mortal.

NR
5.3
2016Dramă85 minVezi Acum!
HD6.5Detective K: Secret of Virtuous Widow

Detective K: Secret of Virtuous Widow

Vezi filmul Detective K: Secret of Virtuous Widow (2011) Online HD Subtitrat In Romana, În anul 1793, la 17 ani după ce Jeongjo a devenit rege al Josen-ului, au loc o serie de crime. Regele Jeongjo crede că aceste crime pot face parte dintr-o conspirație a oficialilor guvernamentali de a mușamaliza niște plăți.

NR
6.5
2011Acțiune115 minVezi Acum!
HD6.6Detective K: Secret of the Lost Island

Detective K: Secret of the Lost Island

Vezi filmul Detective K: Secret of the Lost Island (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Un detectiv investighează un lanț de falsificare în Coreea antică. În cel de-al 19-lea an de domnie a lui Jeonjo, Kim Min, cel mai bun detectiv a lui Joseon, care obișnuia să fie mesagerul secret al Regelui, este exilat pe o insulă îndepărtată pentru niște motive neclare.

NR
6.6
2015Acțiune125 minVezi Acum!
HD5.5Dede

Dede

Vezi filmul Dede (2017) Online HD Subtitrat In Romana, 1992. Dina locuiește într-un sat îndepărtat din munții georgieni unde tradițiile vechi de secole sunt prezente în viața de zi cu zi. Bunicul său îi aranjează căsătoria, dar când chipeșul Gegi se întoarce din război, se îndrăgostește de el și cei doi fug. Departe de familie, Dina are un copil și rămâne văduvă. În cultura tradițională Svaneti, o văduvă trebuie să se mărite cu primul bărbat care îi cere mâna, așa că, atunci când Levan o ...

NR
5.5
2017Dramă97 minVezi Acum!
HD7.3Detroit

Detroit

Vezi filmul Detroit (2017) Online HD Subtitrat In Romana, SUA, 1967. În mijlocul sângeroaselor proteste din Detroit, sub controlul întârziat al Gărzii Naţionale, trei tineri afro-americani sunt ucişi la motelul Algiers.

R
7.3
2017Crimă143 minVezi Acum!
HD3.1Den of Darkness

Den of Darkness

Vezi filmul Den of Darkness (2016) Online HD Subtitrat In Romana, După ce s-a mutat cu soțul ei într-o casă nouă pentru a face față accidentului care a orbit-o recent, o mamă din Den continuă să fie bântuită de vinovăție pentru moartea unei fete cercetaș, până când cuplul găsește o fetiță care locuiește ascunsă în casa lor, dezvăluindu-se secrete întunecate de neconceput.

NR
3.1
2016Groază91 minVezi Acum!
HD4.4Dark Meridian

Dark Meridian

Vezi filmul Dark Meridian (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Un detectiv corupt din New Orleans este prins intr-o lupta intre two bande criminale in timp ce se afla in patrulare. Pentru a supravietui noptii, trebuie sa il gaseasca pe crimminal inainte ca acesta sa mai faca si alte victime.

R
4.4
2017Crimă91 minVezi Acum!
HD5.3Downsizing

Downsizing

Vezi filmul Downsizing. Mini-oamenii (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei, oamenii de știință norvegieni descoperă o modalitate de a micșora oamenii până ajung la 13 cm înălțime, omenirea având la dispoziție 200 de ani pentru a face tranziția completă la o lume în miniatură. Oamenii își dau seama câți bani le rămân în plus dacă aleg să trăiască în mini-versiunile lor, așa că, puși în fața unei ...

R
5.3
2017Dramă135 minVezi Acum!
HD5.4Dangerous Waters

Dangerous Waters

Vezi filmul Dangerous Waters (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O tânără femeie, noul ei iubit și mama ei singură se îmbarcă într-o aventură cu barca în Bermuda. Cu toate acestea, atunci când niște infractori le atacă brusc barca, călătoria de plăcere se transformă într-o luptă disperată pentru supraviețuire și o căutare a răzbunării.

NR
5.4
2023Thriller101 minVezi Acum!
HD6.7Den of Thieves

Den of Thieves

Vezi filmul Den of Thieves (2018) Online Subtitrat In Romana, Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles. Atunci când găştile de infractori au şi insigne de poliţişti, te întrebi dacă pericolul real îl reprezintă hoţii sau forţele de ordine.

R
6.7
2018Acțiune140 minVezi Acum!
HD5.5Dude

Dude

Vezi filmul Dude (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Dude este un film american de comedie-drama scris si regizat de Olivia Milch. Filmul este centrat pe Lucy Hale, Kathryn Prescott, Alexandra Shipp, Awkwafina, Austin Butler si Michaela Watkins.Patru dintre cei mai buni prieteni îsi pierd timpul cu unele schimbari majore legate de viata – si fumeaza o gramada de iarba – în timpul ultimelor doua saptamani de liceu.

NR
5.5
2018Comedie90 minVezi Acum!
HD6.9Desperation Road

Desperation Road

Vezi filmul Desperation Road (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Un thriller noir, plasat într-un oraș dur din Mississippi, în care o femeie și fiica ei mică devin victime colaterale atunci când whisky-ul, armele și dorința de răzbunare se intersectează violent.

R
6.9
2023Acțiune112 minVezi Acum!
HD5.5Dealing with Christmas

Dealing with Christmas

Vezi filmul Dealing with Christmas (2023) Online HD Subtitrat In Romana, În ajunul Crăciunului, Greg preferă să plece într-o misiune decât să petreacă timp cu familia sa. Pentru a-i da o lecție, Moș Crăciun decide să-l introducă într-un foarte cunoscut film de Crăciun, cu misiunea de a salva familia plină de datorii a eroului, Richard Silestone. Cu toate acestea, o greșeală în vrajă îl trimite pe Richard, în locul lui Greg, în mijlocul unui cartel de traficanți.

NR
5.5
2023Acțiune94 minVezi Acum!
HD7.9Dating Santa

Dating Santa

Vezi filmul Dating Santa (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Lucía e o mamă singură, atât de devotată fiicei sale obsedată de Crăciun, Leo, încât a renunțat la orice idee de romantism. Dar când acceptă o întâlnire aranjată cu chipeșul bucătar Sergio, scânteile sunt evidente. Hotărâți să obțină acceptul adorabilei și extrem de sincerei Leo, cei doi încearcă s-o convingă că Sergio e chiar idolul ei, Moș Crăciun.

NR
7.9
2023Comedie98 minVezi Acum!
HD6.2Doi Boy

Doi Boy

Vezi filmul Doi Boy (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Un refugiat își creează o nouă identitate ca lucrător sexual în Thailanda și este prins în planurile riscante ale unui client, care i-ar putea aduce o viață mai bună.

NR
6.2
2023Dramă99 minVezi Acum!
HD6.4Dashing Through the Snow

Dashing Through the Snow

Vezi filmul Dashing Through the Snow (2023) HD Online Subtitrat In Romana, Eddie Garrick este un om cu inimă bună care nu mai crede în magia Crăciunului. În Ajun cât petrecea timp cu fetița lui de nouă ani, întâlnește un personaj misterios, în costum roșu, pe nume Nick.

PG
6.4
2023Comedie91 minVezi Acum!
HD7.3Dave Chappelle: The Dreamer

Dave Chappelle: The Dreamer

Vezi filmul Dave Chappelle: The Dreamer (2023) HD Online Subtitrat In Romana, Un program special de stand-up fără inhibiții și necenzurat, în care Dave Chappelle vorbește despre atacul suferit pe scenă și despre palma care a făcut înconjurul lumii.

R
7.3
2023Comedie57 minVezi Acum!
HD5.5Detective K: Secret of the Living Dead

Detective K: Secret of the Living Dead

Vezi filmul Detective K: Secret of the Living Dead (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Când au loc o serie de crime pe Insula Kanghwa, Detectivul K și partenerul său sunt din nou chemați să rezolve cazul.

NR
5.5
2018Acțiune120 minVezi Acum!
HD5.4Divine Access

Divine Access

Vezi filmul Divine Access (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Jack Harriman le-a văzut pe toate în această poveste a reabilitării. Lui Jack i se cere să se alăture unei emisiuni TV produse de prietenul lui, Bob McCord. După ce îl umilește pe prezentatorul emisiunii, reverendul Guy Roy David, popularitatea lui Jack îl transformă într-o celebritate spirituală și pleacă într-un turneu prin mai multe orașe însoțit de Nigel. Pe drum, lui Jack și Nigel li se alătură Amber, o fată fără noroc, și ...

NR
5.4
2015Comedie113 minVezi Acum!
HD7.1Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever

Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever

Vezi filmul Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever (2023) Online hd Subtitrat In Romana, O poveste de sărbători amuzantă și sinceră, avându-l în centru pe Greg Heffley, elevul favorit al tuturor, care se străduiește să nu fie pe lista obraznicilor de Crăciun, în timp ce familia lui se pregătește pentru o furtună de zăpadă.

NR
7.1
2023Animație64 minVezi Acum!
HD5.6Devil’s Tree: Rooted Evil

Devil’s Tree: Rooted Evil

Vezi filmul Devil’s Tree: Rooted Evil (2018) Online hd Subtitrat In Romana, Sam este o tânără jurnalistă aspirantă, care găseşte un copac cu un trecut foarte întunecat, şi întrucât propriul ei trecut e străbătut de demoni ce continuă să o bântuie, ea află în cele din urmă ce bântuie acest copac prevestitor de rele.

NR
5.6
2018Groază75 minVezi Acum!
HD5.6Double Date

Double Date

Vezi filmul Double Date (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Double Date (2017) urmărește povestea inocentului Jim, înspăimântat de fete, și încercarea sa reticentă de a-și dovedi bărbăția cu o seară înainte de a împlini 30 de ani. El și prietenul lui Alex cred că au tras lozul câștigător atunci când le întâlnesc pe frumoasele surori Kitty și Lulu, care par deschise către orice într-o noapte plină de petreceri sălbatice. Cei doi habar nu au că femeile fatale doresc să-l facă pe Jim să-și ...

NR
5.6
2017Comedie90 minVezi Acum!