TV8Percy Jackson and the Olympians

Percy Jackson and the Olympians

Vizioneaza serialul Percy Jackson and the Olympians – Percy Jackson și Olimpienii (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Percy Jackson plecă într-o misiune periculoasă. Întrecând monștri și amăgind zei, trebuie să traverseze America pentru a recupera fulgerul lui Zeus și pentru a opri un război. Cu ajutorul camarazilor lui, Annabeth și Grover, călătoria lui Percy o să-l apropie de țelul său: cum să se integreze într-o lume din care simte că nu face parte și să știe care îi e destinul.

TV-PGDisney+
8
2023Acțiune minVezi Acum!
ÎNCHEIATTV7.8Blue Eyes

Blue Eyes

Blue Eyes (2014) Online Subtitrat In Romana, Thriller politic suedez de mare adrenalină de la talentul creativ din spatele Humans – Un partid de extremă dreapta se îndreaptă spre cel mai bun rezultat electoral al său, când șeful de cabinet al Departamentului de Justiție dispare fără urmă. Rasismul, imigrația și naționalismul sunt explorate în această serie lăudată de New York Times.

NRSVT1
7.8
2014Dramă60 minVezi Acum!
IN DERULARETV8.7Let’s Get Divorced

Let’s Get Divorced

Let’s Get Divorced (2023) Online Subtitrat In Romana, O actriță și un politician vor să divorțeze, dar cum multe persoane influente au investit în căsnicia lor, cuplul va trebui să-și unească forțele pentru a reuși.

NRNetflix
8.7
2023Comedie minVezi Acum!
IN DERULARETV7.2Madoff: The Monster of Wall Street

Madoff: The Monster of Wall Street

Madoff: The Monster of Wall Street (2023) Online Subtitrat In Romana, Un serial documentar despre ascensiunea și decăderea finanțistului Bernie Madoff, care a creat una dintre cele mai mari scheme piramidale din istorie pe Wall Street.

TV-MANetflix
7.2
2023Crimă55 minVezi Acum!
IN DERULARETV7.5The Lying Life of Adults

The Lying Life of Adults

The Lying Life of Adults (2023) Online Subtitrat In Romana, În anii ’90, impulsiva mătușă Vittoria își ajută nepoata să vadă o altă latură a orașului Napoli. Cu Giordana Marengo și Valeria Golino. După romanul Elenei Ferrante.

TV-MANetflix
7.5
2023Dramă50 minVezi Acum!
IN DERULARETV8.4House of the Dragon

House of the Dragon

House of the Dragon(2022) Online Subtitrat In Romana, Plasat cu 200 de ani înaintea evenimentelor din Game of Thrones, House of the Dragon va spune povestea casei Targaryen.

TV-MAHBO
8.4
2022Acțiune43 minVezi Acum!
ÎNCHEIATTV8.4Game of Thrones

Game of Thrones

Game of Thrones – Urzeala tronurilor (2011) Online HD Subtitrat In Romana, Într-un tărâm în care verile durează decenii, iar iernile vieți, belelele pândesc la tot pasul. Din sudul machivelic și sălbaticele ținuturi din est până în nordul înghețat și anticul zid ce protejează regatul de întuneric, două puternice familii sunt prinse într-un joc mortal de-a șoarecele și pisica, al cărui scop e controlul absolut asupra celor Șapte Regate din Westeros. În timp ce trădările, poftele carnale, ...

TV-MAHBO
8.4
2011Acțiune60 minVezi Acum!
IN DERULARETV7.9The Endgame

The Endgame

The Endgame (2022) Online Subtitrat In Romana la o calitate superioara, Un thriller cu miză mare despre Elena Federova, un traficant internațional de arme recent capturat și un geniu criminal care, chiar și în captivitate, orchestrează o serie de jafuri bancare coordonate, și Val Turner, un agent FBI cu principii, necruțător și marginalizat din punct de vedere social, care nu se va opri de la nimic pentru a-i zădărnici planul ambițios.

TV-14NBC
7.9
2022Crimă43 minVezi Acum!
IN DERULARETV8.1Silo

Silo

Silo (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Într-un viitor ruinat și toxic, o comunitate trăiește într-un siloz subteran uriaș care se scufundă la sute de etaje adâncime. Acolo, bărbații și femeile trăiesc într-o societate plină de reglementări despre care cred că sunt menite să îi protejeze.

TV-MAApple TV+
8.1
2023Dramă43 minVezi Acum!
IN DERULARETV7Sleeping Dog

Sleeping Dog

Sleeping Dog (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Un fost detectiv care acum trăiește pe străzi încearcă să descopere adevărul după ce o nouă moarte stârnește îndoieli legate de un caz presupus rezolvat.

TV-MANetflix
7
2023Crimă55 minVezi Acum!
IN DERULARETV6.3Fatal Attraction

Fatal Attraction

Fatal Attraction (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Daniel Gallagher o întâlnește pe Alexandra Forrest și aventura lor scurtă, dar intensă, amenință să-i distrugă viața. După 15 ani de închisoare pentru uciderea ei, Dan e eliberat și hotărât să reia legătura cu familia și să-și dovedească nevinovăția.

TV-MAParamount+
6.3
2023Dramă43 minVezi Acum!
IN DERULARETV7.8Secret Invasion

Secret Invasion

Secret Invasion (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Nick Fury află despre o invazie clandestină a Pământului de către o facțiune a Skruli-lor.

TV-14Disney+
7.8
2023Acțiune42 minVezi Acum!
IN DERULARETV7.3Will Trent

Will Trent

Will Trent (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Agentul special Will Trent a fost abandonat la naștere și a avut parte de o maturizare dură în sistemul copleșitor de centre de plasament din Atlanta. Hotărât să se asigure că nimeni nu se simte așa cum s-a simțit el, el are acum cea mai mare rată de rezolvare a cazurilor.

TV-14ABC
7.3
2023Comedie43 minVezi Acum!
IN DERULARETV6.8Lady Voyeur

Lady Voyeur

Lady Voyeur (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O hackeriță talentată și voyeuristă se trezește în mijlocul unei investigații periculoase după ce vecina ei prostituată pleacă într-o excursie în weekend.

TV-MANetflix
6.8
2023Dramă38 minVezi Acum!
ÎNCHEIATTV6.8Black Snow

Black Snow

Black Snow (2023) Online Subtitrat In Romana la o calitate HD, În 1995, Isabel Baker, în vârstă de șaptesprezece ani, a fost ucisă. Crima a șocat micul oraș Ashford și a devastat comunitatea australiană a insularilor din Marea Sudului din care Isabel făcea parte. Cazul nu a fost niciodată rezolvat, iar criminalul nu a fost găsit niciodată. În 2020, deschiderea unei capsule a timpului scoate la iveală un secret care îl pune pe detectivul James Cormack (Fimmel) pe urmele ucigașului.

NRStan
6.8
2022Crimă40 minVezi Acum!
IN DERULARETV7.0Kaleidoscope

Kaleidoscope

Kaleidoscope (2023) Online Subtitrat In Romana la o calitate HD, Un maestru al jafurilor și echipa sa încearcă să dea o lovitură complicată de 7 miliarde de dolari, dar trădarea, lăcomia și alte probleme pun planul în pericol.

TV-MANetflix
7.0
2023Crimă41 minVezi Acum!
IN DERULARETV7.3Citadel

Citadel

VCitadel (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Cu opt ani în urmă, Citadela, o agenție de spionaj internațională, independentă, a fost distrusă de organizația Manticore. Cu memoria ștearsă, agenții Mason Kane (Richard Madden) și Nadia Singh (Priyanka Chopra Jonas) abia au scăpat cu viață. După opt ani, fostul coleg al lui Mason, Bernard Orlick (Stanley Tucci), îi cere ajutorul ca să împiedice Manticore să stabilească o nouă ordine mondială.

TV-14Amazon
7.3
2023Acțiune minVezi Acum!
ÎNCHEIATTV6.9True Lies 2023

True Lies 2023

True Lies 2023 Sezonul 1 gratis online subtitrat – Helen face descoperirea șocantă că soțul ei aparent obișnuit duce o viață dublă extraordinară. Shocked to discover that her bland and unremarkable computer consultant husband is a skilled international spy, an unfulfilled suburban housewife is propelled into a life of danger and adventure when she's recruited to work alongside him to save the world as they try to revitalize their passionless marriage.

TV-PGCBS
6.9
2023Acțiune minVezi Acum!