HD6.7Música

Música

A young man, plagued by the music in his head, has to come to terms with an uncertain future while balancing love, family and Brazilian culture in Newark, New Jersey.

PG-13
6.7
2024Comedie91 minVezi Acum!
HD4.6Cypher

Cypher

Tierra Whack rose to fame rapping on a Philadelphia Street for a YouTube channel. Years later, while documenting her astronomical rise, questions arise about who is filming whom and whether being seen is a desirable and unavoidable part of fame.

NR
4.6
2023Documentar81 minVezi Acum!
HD6.8Bob Marley: One Love

Bob Marley: One Love

Jamaican singer-songwriter Bob Marley overcomes adversity to become the most famous reggae musician in the world.

PG-13
6.8
2024Dramă104 minVezi Acum!
HD7.1The Last Repair Shop

The Last Repair Shop

In a warehouse in the heart of Los Angeles, a dwindling handful of devoted craftspeople maintain more than 80,000 student musical instruments, the largest remaining workshop in America of its kind. Meet four unforgettable characters whose broken-and-repaired lives have been dedicated to bringing so much more than music to the schoolchildren of this city.

NR
7.1
2024Documentar40 minVezi Acum!
HD5.2One More Time

One More Time

Beautiful aspiring rock star Jude is stuck in a rut - relegated to recording commercial jingles and lost in a series of one night stands. When she is evicted from her Brooklyn apartment, she is forced to move into the Hamptons home of her wealthy - and selfish - father Paul Lombard, an over-the-hill, Sinatra-esque crooner angling for a musical comeback.

NR
5.2
2016Comedie98 minVezi Acum!
HD7.9Avicii: True Stories

Avicii: True Stories

Vezi filmul Avicii: True Stories (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Pe 30 martie 2016, producătorul, scriitorul și artistul Avicii (AKA Tim Bergling), nominalizat de Grammy, a anunțat că urmeaza sa renunţe le turnee – trecând de la un număr impresionant de 320 de concerte pe an şi fiind unul dintre cei mai bine cotaţi artiști de muzică live din lume, la stoparea totală. Într-un portret intim, călătoria lui Avicii va fi relatată prin True Stories, documentarul mult așteptat urmărind viaţa ...

NR
7.9
2017Documentar97 minVezi Acum!
CAM7.9Journey to Bethlehem

Journey to Bethlehem

Vezi filmul Journey to Bethlehem (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Această aventură muzicală de Crăciun pentru întreaga familie împletește melodii clasice de Crăciun cu umor, pilde și cântece pop moderne, într-o reinterpretare a celei mai frumoase povești spuse vreodată: povestea Mariei, a lui Iosif și a nașterii lui Iisus.

PG
7.9
2023Dramă99 minVezi Acum!
HD7.2Trolls Band Together

Trolls Band Together

Vezi filmul Trolls Band Together (2023) Online HD Subtitrat In Romana, După două filme în care au fost prieteni la cataramă și au flirt neîncetat, Poppy (Anna Kendrick) și Ciot (Justin Timberlake) sunt acum oficial, în sfârșit, un cuplu (#cioppy)! Pe măsură ce cei doi se apropie tot mai mult, Poppy descoperă că Ciot are un trecut secret. El a făcut cândva parte din trupa-fenomen preferată de ea, BroZone, împreună cu cei patru frați ai săi: Floyd (Troye Sivan), John Dory (Eric André; Sing ...

PG
7.2
2023Animație93 minVezi Acum!
HD8.2Coco

Coco

Vezi filmul Coco (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie ...

PG
8.2
2017Animație105 minVezi Acum!
HD3.7Paradox

Paradox

Vezi filmul Paradox (2018) Online HD Subtitrat In Romana, O fantezie, o poezie tare si o poveste libera despre muzica si dragoste, Paradox – Paradoxul este o expresie personala unica. Uneori, în viitorul trecut, “Man in the Black Hat” (Neil Young), “Particle Kid” (Micah Nelson), “Time Jail” (Lukas Nelson) si o banda zdrentacioasa de cowboy si nelegiuitori se ascund în Munti. Ei isi petrec orele cautand comori în timp ce asteapta ca luna plina sa-si împrumute magia, sa aduca muzica si sa ...

NR
3.7
2018Muzică73 minVezi Acum!
HD6.5Maestro

Maestro

Vezi filmul Maestro: Muzică și dragoste (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Această poveste de dragoste tumultoasă prezintă complicata relație de o viață dintre legenda muzicii Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein.

R
6.5
2023Dramă131 minVezi Acum!
HD6.5Pitch Perfect 3

Pitch Perfect 3

Vezi filmul Pitch Perfect 3 (2017) Online hd Subtitrat In Romana, Pitch Perfect 3 (2017) urmărește noile aventuri ale trupei după absolvirea colegiului și dificultățile cu care The Bellas se confruntă în lumea reală. După ce au câștigat Campionatele Mondiale, The Bellas se trezesc separate și dezamăgite de faptul că nu există perspective de lucru pentru a face muzică acapella. Dar, atunci când au ocazia să se reunească pentru un turneu USO de peste mări, acest grup minunat se întâlnește ...

PG-13
6.5
2017Comedie93 minVezi Acum!
HD5.9Waterboys

Waterboys

Vezi filmul Waterboys (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Victor este un scriitor de romane polițiste și un afemeiat. Fiul lui, Zack, este un violonist timid din Amsterdam. Când Victor este dat afară din casă de mama lui Zack, fiul lui este părăsit de iubită. Neavând unde să se ducă, cei doi pornesc într-o călătorie agitată spre Scoția care le dă ocazia să se cunoască mai bine. Un film despre un tată care trebuie să se maturizeze și despre un fiu care trebuie să învețe să se relaxeze și ...

NR
5.9
2016Comedie90 minVezi Acum!
HD6.7The Archies

The Archies

Vezi filmul The Archies (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Regizoarea și producătoarea Zoya Akhtar și producătoarea Reema Kagti refac îndrăgitele benzi desenate Archie într-un musical live-action care are loc în India anilor ’60.

PG-13
6.7
2023Comedie144 minVezi Acum!
HD7ONEFOUR: Against All Odds

ONEFOUR: Against All Odds

Vezi filmul ONEFOUR: Against All Odds (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Acest documentar urmărește ascensiunea fulminantă a primelor vedete de rap drill din Australia, care au sfidat forțele de poliție ce doreau să le împiedice să cânte.

R
7
2023Documentar83 minVezi Acum!
HD5.8Mariah Carey’s Merriest Christmas

Mariah Carey’s Merriest Christmas

Mariah Carey’s Merriest Christmas (2015) Online Subtitrat In Romana, Superstarul pop Mariah Carey este gazda acestei emisiuni de sărbători cu invitați speciali, printre care și o celebritate care citește poezia „Ajunul Crăciunului”.

G
5.8
2015Muzică38 minVezi Acum!
HD8The (Almost) Legends

The (Almost) Legends

Vezi filmul The (Almost) Legends (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Într-un oraș mexican colorat, Romeo și Preciado, doi frați vitregi, se reîntâlnesc pentru a onora memoria tatălui lor la un raliu plin de adrenalină și muzică banda.

NR
8
2023Comedie120 minVezi Acum!
HD6Pup Star: World Tour

Pup Star: World Tour

Pup Star: World Tour (2018) Online Subtitrat In Romana, PUP Star s-a întors, cu un noul film care-i duce pe popularii câini cântăreți într-o călătorie în jurul lumi, unde Tiny și prietenii găsesc melodii noi și geniale și întâlnesc noi cântăreți canini care chiar dovedesc că muzica este limba universală.

NR
6
2018Comedie87 minVezi Acum!
HD7.7Breaking Brooklyn

Breaking Brooklyn

Breaking Brooklyn (2018) Online Subtitrat In Romana, Un băiat în vârstă de 12 ani, pasionat de dans, împreună cu fratele lui sunt salvați de pe străzi de către un om de spectacol. Acesta îi ia pe cei doi copii să trăiască alături de fratele lui înstrăinat, frate care – cândva – i-a fost partener de dans.

PG-13
7.7
2018Dramă97 minVezi Acum!
HD6.6Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life

Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life

Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life (2018) Online Subtitrat In Romana, Prieteni vechi și legende ale showbizului, Steve Martin și Martin Short ne prezintă poante fără număr, melodii simpatice și povești amuzante din viața lor de comedieni.

NR
6.6
2018Comedie74 minVezi Acum!
HD7.4I Can Only Imagine

I Can Only Imagine

Vezi I Can Only Imagine (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Bart este parasit de catre mama sa si ramane cu tatal sau care il batea mai tot timpul. In timpul liceului se accidenteaza si nu mai poate juca rugby tot restul vietii. Acest necaz il face sa isi gaseasca un nou hobby, muzica religioasa. Dupa absolvirea liceului, Bart pleaca de acasa si se alatura unei trupe. Dupa cateva luni el se intoarce acasa si afla ca tatal sau este diagnosticat cu cancer pancreatic. Bart renunta la trupa ...

NR
7.4
2018Dramă110 minVezi Acum!
HD7.7No Direction Home: Bob Dylan

No Direction Home: Bob Dylan

Vezi No Direction Home: Bob Dylan (2005) Online hd Subtitrat In Romana, Bob Dylan, scriitor, rocker, rebel, legendã. A fost unul dintre cei mai influenti, mai plini de inspiratie si mai moderni muzicieni ai vremurilor noastre. Acum, regizorul Martin Scorsese ne aduce povestea extraordinarã a lui Bob Dylan, de la copilãria sa din Minnesota la primele aparitii în Greenwich Village, pânã la ascensiunea tumultoasã la statutul de vedetã, în 1966. Joan Baez, Allen Ginsverg si altii îsi ...

NR
7.7
2005Documentar208 minVezi Acum!
HD7.1Wham!

Wham!

Wham! (2023) Online Subtitrat In Romana, Prin materiale de arhivă, George Michael și Andrew Ridgeley își retrăiesc gloria la Wham! și transformarea lor din prieteni buni în anii ’70 în legende pop în anii ’80.

NR
7.1
2023Documentar92 minVezi Acum!
HD6.2The After Party

The After Party

The After Party (2018) Online Subtitrat In Romana, Un rapper aspirant și prietenul/managerul lui cel mai bun au la dispoziție o noapte pentru a ieși din penibil și a-și îndeplini visul de a deveni staruri hip-hop.

NR
6.2
2018Comedie89 minVezi Acum!
HD7.6I Still Believe

I Still Believe

I Still Believe (2020) Online Subtitrat In Romana, O singură dragoste îți poate schimba viața. De la producătorii fimului „I Can Only Imagine” vine o poveste de dragoste inspirată după o poveste adevărată. Redescoperă puterea dragostei în filmul „Mereu împreună”, bazat pe povestea din viața reală a cântărețului Jeremy Camp.

PG
7.6
2020Dramă115 minVezi Acum!
HD7.2Adam Sandler: 100% Fresh

Adam Sandler: 100% Fresh

Adam Sandler: 100% Fresh (2018) Online Subtitrat In Romana, Presărat cu melodii precum „Heroes” sau „Ice Cream Ladies”, spectacolul de comedie dat de Sandler surprinde cu cântece și glume noi într-un mod neașteptat și avangardist.

R
7.2
2018Comedie73 minVezi Acum!
HD5.7Been So Long

Been So Long

Been So Long (2018) Online Subtitrat In Romana, Povestea unei mame singure foarte dedicate care, într-o neobişnuită noapte petrecută în oraş, este fermecată de un necunoscut chipeş, dar răvăşit.

NR
5.7
2018Dramă100 minVezi Acum!
HD6.3Battle

Battle

Battle (2018) Online Subtitrat In Romana, Tatăl lui Amalie dă faliment, iar viața prosperă a tinerei dansatoare este distrusă. Însă întâlnirea cu dansatorul de hip-hop Mikael aduce traiului un nou ritm.

R
6.3
2018Dramă95 minVezi Acum!
HD6.8Dumplin’

Dumplin’

Dumplin’ (2018) Online Subtitrat In Romana, Pentru a-și demonstra punctul de vedere, adolescenta din Texas Willowdean Dickson se înscrie la un concurs local de frumusețe condus de mama sa, fostă regină a frumuseții.

PG-13
6.8
2018Comedie110 minVezi Acum!
HD7.6Forever My Girl

Forever My Girl

Forever My Girl (2018) Online Subtitrat In Romana, Forever My Girl urmărește povestea unui star al muzicii country care după un deceniu se întoarce acasă la iubirea pe care o lăsase în urmă. Liam Page este un bărbat care și-a părăsit mireasa în fața altarului, în favoarea faimei și averii. Cu toate acestea, chiar dacă Liam și-a construit o carieră frumoasă și a devenit un superstar al muzicii country, acesta nu a uitat-o niciodată pe Josie, dragostea sa adevărată, și nici rădăcinile sale ...

NR
7.6
2018Dramă104 minVezi Acum!
HD8.3Taylor Swift: Reputation Stadium Tour

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour (2018) Online Subtitrat In Romana, Aflată în turneul mondial Reputation, Taylor Swift urcă pe scena din Dallas și sărbătorește cu fanii o seară grandioasă plină de muzică, amintiri și magie vizuală.

PG-13
8.3
2018Muzică125 minVezi Acum!
HD7.5A Star Is Born

A Star Is Born

A Star Is Born (2018) Online Subtitrat In Romana, Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai ...

NR
7.5
2018Dramă136 minVezi Acum!