HD5.4Blush

Blush

Vezi filmul Barash (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Naama Barash, în vârstă de 17 ani, își ocupă timpul cu alcool, droguri și prieteni. Activitățile ei sunt o scăpare de la traiul cu niște părinți care se ceartă mereu și o soră rebelă care, într-o zi, dispare. Când la școală vine o nouă fată, Barash se îndrăgostește pentru prima oară, iar intensitatea experienței o face mai confuză și dă un nou înțeles vieții ei.

NR
5.4
2015Dramă85 minVezi Acum!
HD6.6Abulele

Abulele

Vezi filmul Abulele (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Legendele antice îi avertizează pe copii în legătură cu Abulele – monștri enormi, plini de blană și uneori periculoși care sunt vizibili doar celor care au nevoie de un prieten. Adam este în doliu după pierderea fratelui său și descoperă un Abulele în clădirea unde locuiește. În scurt timp, cei doi devin cei mai buni prieteni. Ei îl păcălesc pe profesorul lui Adam și se răzbună pe băieții răi din clasa lui. Dar părinții lui Adam ...

PG
6.6
2015Aventură90 minVezi Acum!
HD6Saving Neta

Saving Neta

Vezi filmul Saving Neta (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Dalia, o mamă singură a cărei slujbă este să-i asculte pe alții, simte că viața îi scapă de sub control de vreme ce nu-și poate asculta nici măcar propria fiică.

NR
6
2017Dramă90 minVezi Acum!
HD7.2Maktub

Maktub

Vezi Maktub (2017) Online hd Subtitrat In Romana, După ce scapă dintr-un atac cu bombă, doi gangsteri mărunți din Ierusalim își schimbă năravurile și încep să împlinească rugăciunile necunoscuților de la Zidul Plângerii.

PG-13
7.2
2017Comedie100 minVezi Acum!
HD6Sand Storm

Sand Storm

Sand Storm (2016) Online Subtitrat In Romana, Un sat beduin din nordul Israelului. Când soțul Jalilei se căsătorește cu o a doua femeie, lumea lui Jalila și fiica ei este spulberată, iar femeile sunt sfâșiate între angajamentul lor față de regulile patriarhale și sunt adevărate pentru ei înșiși. [„Sufat Chol”]

NR
6
2017Dramă87 minVezi Acum!