HD4.5A Hipster in Rural Spain

A Hipster in Rural Spain

Quique is dispatched to a village in deep Spain Teruel to lead its politics of recuperation but soon discovers he was sent there so that his girlfriend and leader of his party could spend more time together.

NR
4.5
2024Comedie100 minVezi Acum!
HD6.6Through My Window 3: Looking at You

Through My Window 3: Looking at You

After the events of the summer, Ares and Raquel they don't see a way forward in their relationship and decide to go separate ways. But when they meet again in the winter in Barcelona, the love and desire they feel for each other is undeniable. Will they be able to find a way to get back together?

NR
6.6
2024Comedie105 minVezi Acum!
HD4.5American Star

American Star

Vezi filmul American Star (2024) Online HD Subtitrat In Romana, Povestea unui asasin care are o ultimă misiune în Fuerteventura: să ucidă un om pe care nu l-a cunoscut niciodată. Când ținta sa întârzie să apară, bărbatul se vede atras de insulă, de oameni și de o epavă fantomatică.

R
4.5
2024Dramă107 minVezi Acum!
HD6.2Veronica

Veronica

Vezi filmul Veronica (2017) Online HD Subtitrat In Romana, În 1991 în Madrid, după o ședință de spiritism la școală, o adolescentă care are grijă de frații săi suspectează că o forță malefică a pătruns în apartamentul lor.

R
6.2
2017Groază105 minVezi Acum!
HD6.5The Chessplayer

The Chessplayer

Vezi filmul The Chessplayer (2017) Online HD Subtitrat In Romana, În 1934, Diego Padilla câștigă campionatul spaniol de șah și întâlnește o jurnalistă franceză, Marianne Latour, de care se îndrăgostește. După ani, Marianne îl convinge pe Diego, ca împreună cu fiica celor să plece să locuiască în Franța, unde imediat după ce Diego va fi acuzat de spionaj de către naziști și închis într-o închisoare a SS. În închisoare, Diego va încerca să supraviețuiască într-un mediu ostil datorită ...

NR
6.5
2017Dramă98 minVezi Acum!
HD5.2The Silence of the Marsh

The Silence of the Marsh

Vezi filmul The Silence of the Marsh (2019) Online HD Subtitrat In Romana, În timp ce se documentează despre corupție pentru noua lui carte, un scriitor de romane polițiste de succes estompează tot mai mult granița dintre ficțiune și realitate.

NR
5.2
2019Thriller92 minVezi Acum!
HD5.3The Titan

The Titan

Vezi filmul The Titan (2018) Online HD Subtitrat In Romana, O familie de militari ia parte la un experiment răsunător de îmbunătăţire genetică şi explorare cosmică. Rezultatele nu întârzie să apară, însă unele dintre ele sunt îngrijorătoare.

R
5.3
2018Science Fiction97 minVezi Acum!
HD8.1Society of the Snow

Society of the Snow

Vezi filmul Society of the Snow (2023) Online HD Subtitrat In Romana, După prăbușirea unui avion într-un loc izolat din inima Anzilor, supraviețuitorii își unesc forțele și își pun speranțele unii în alții, căutându-și drumul spre casă.

R
8.1
2023Dramă144 minVezi Acum!
HD5.2Bent

Bent

Vezi filmul Bent (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Bent (2018) spune povestea lui Danny Gallagher, un detectiv discreditat al departamentului de droguri care, la eliberarea sa din închisoare, face planuri de a se răzbuna împotriva celui care l-a acuzat și i-a ucis partenerul. În căutarea adevărului despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea când partenerul său a fost ucis și lui i s-a înscenat totul, Gallagher investighează crima misterioasă. Bărbatul descoperă curând că asasinarea este ...

R
5.2
2018Crimă96 minVezi Acum!
HD7.2Marrowbone

Marrowbone

Vezi filmul Marrowbone (2017) Online HD Subtitrat In Romana, O poveste plină de suspans despre legăturile familiale, „Marrowbone” explorează pierderea, durerea și iubirea. Fugind din Marea Britanie de un tată abuziv și un trecut tulbure, Rose și cei patru copii ai ei călătoresc către o casă moștenită din vestul Statelor Unite. Călătoria o epuizează pe Rose și curând moare raspusa de boala. Pentru a rămâne împreună, copiii intenționează să ascundă moartea mamei lor până la a 21-a aniversare ...

R
7.2
2017Dramă111 minVezi Acum!
HD5.4Uncertain Glory

Uncertain Glory

Vezi filmul Uncertain Glory (2017) Online Subtitrat In Romana, Lluís, un soldat spaniol blazat, o cunoaște pe Carlana de care se îndrăgostește repede, dar află apoi că adevărata dragoste a acesteia este puterea.

NR
5.4
2017Dramă115 minVezi Acum!
HD5.5The Rhythm Section

The Rhythm Section

Vezi filmul The Rhythm Section (2020) Online HD Subtitrat In Romana, Blake Lively este Stephanie Patrick, o femeie pornită pe urmele celor care au orchestrat un accident aviatic în urma căruia familia ei a murit.

R
5.5
2020Acțiune109 minVezi Acum!
HD6.5The Legacy of the Bones

The Legacy of the Bones

Vezi filmul The Legacy of the Bones (2019) Online Subtitrat In Romana, La un an după soluționarea unei serii de crime, inspectoarea Amaia revine în valea Baztán pentru a investiga un mister care pare că o va afecta personal.[„Legado en los hueso”]

NC-17
6.5
2019Crimă121 minVezi Acum!
HD6.7Graffiti

Graffiti

Vezi filmul Graffiti (2015) Online Subtitrat In Romana, O lume apocaliptică. Un oraș devastat. Un singur supraviețuitor. Edgar a învățat să supraviețuiască pe cont propriu, evitând zonele contaminate de ”incidentul” care i-a distrus viața, precum știm. Dar rutina lui Edgar este întreruptă dintr-odată de descoperirea pe care o face când vede un zid de lângă patul lui desenat cu graffitti. Un singur cuvânt dezvăluie existența unui alt supraviețuitor: ”Anna”.

NR
6.7
2016Science Fiction30 minVezi Acum!
HD7.4Face to Face with ETA: Conversations with a Terrorist

Face to Face with ETA: Conversations with a Terrorist

Vezi filmul Face to Face with ETA: Conversations with a Terrorist (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Josu Urrutikoetxea, cunoscut și ca Josu Ternera, îi acordă un interviu exhaustiv lui Jordi Évole despre implicarea lui în grupul terorist ETA.

R
7.4
2023Documentar103 minVezi Acum!
7.5The Pope: Answers

The Pope: Answers

Vezi filmul The Pope: Answers (2023) Online Subtitrat In Romana, Zece tineri din întreaga lume se întâlnesc la Roma cu Papa Francisc, cu scopul de a discuta și de a-i transmite principalele preocupări ale generației lor. Ceea ce îi așteaptă este o întâlnire fără precedent, o conversație față în față, un eveniment unic.

NR
7.5
2023Documentar83 minVezi Acum!
HD5.9Sister Death

Sister Death

Vezi filmul Sister Death (2023) Online HD Subtitrat In Romana, După o copilărie marcată de un miracol, Narcisa devine novice și începe să le predea fetelor de la o fostă mănăstire bântuită de o prezență tulburătoare.

R
5.9
2023Dramă91 minVezi Acum!
HD5.6Awareness

Awareness

Vezi filmul Awareness (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Ian este un adolescent care locuiește cu tatăl său. Ei supraviețuiesc efectuând mici escrocherii datorită abilității extraordinare a lui Ian de a proiecta iluzii vizuale în mintea celorlalți. După ce și-a dezvăluit accidental puterile în public, o agenție secretă misterioasă începe să-l urmărească. În timp ce încearcă să fugă, Ian descoperă că nu este singurul și că viața lui a fost o minciună.

NR
5.6
2023Acțiune112 minVezi Acum!
HD7.5Nowhere

Nowhere

Vezi filmul Nowhere (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O femeie însărcinată fuge de regimul totalitar dintr-o țară devastată și încearcă să supraviețuiască într-un container de transport care plutește în derivă.

R
7.5
2023Dramă109 minVezi Acum!
HD5.7Rosa Peral’s Tapes

Rosa Peral’s Tapes

filmul Rosa Peral’s Tapes (2023) Online Subtitrat In Romana, Acest documentar despre crime reale include primul interviu din închisoare cu Rosa Peral, condamnată pentru uciderea partenerului ei, cu ajutorul unui fost iubit.

R
5.7
2023Documentar81 minVezi Acum!
HD5.8Killer Book Club

Killer Book Club

Killer Book Club (2023) Online Subtitrat In Romana, Opt prieteni amatori de horror luptă să rămână în viață după ce un clovn ucigaș, care pare să le știe secretul urât ce-i leagă începe să-i elimine unul câte unul.

R
5.8
2023Groază89 minVezi Acum!
HD5.3The Skin of the Wolf

The Skin of the Wolf

The Skin of the Wolf (2018) Online Subtitrat In Romana, Un vânător care trăiește într-un orășel de munte abandonat din nordul Spaniei vrea să scape de singurătate și să-și găsească o nevastă.

NR
5.3
2018Dramă110 minVezi Acum!
HD5.2El club de los buenos infieles

El club de los buenos infieles

El club de los buenos infieles (2018) Online Subtitrat In Romana, Patru amici din copilărie, plictisiți de căsniciile lor monotone, aplică o idee paradoxală: un club secret al infidelilor ce vor să-și reaprindă pasiunea în relații.

NR
5.2
2018Comedie90 minVezi Acum!
HD6The Warning

The Warning

The Warning (2018) Online Subtitrat In Romana, Cu zece ani în urmă, într-o benzinărie din afara Madridului, Jon, un bărbat de 32 de ani este martorul împușcării celui mai bun prieten al său, David. Jon este un matematician înzestrat, cu o obsesie pentru logica numerică. Cu toate că este un geniu, el a pierdut o carieră științifică promițătoare din cauza schizofreniei sale și a trebuit să se mulțumească cu o slujbă într-un copy shop. După tragicul incident, Jon încetează să-și mai ia ...

NR
6
2018Dramă93 minVezi Acum!
HD5.2The Maus

The Maus

The Maus (2017) Online Subtitrat In Romana, A supraviețuit războiului din Bosnia. Înțelege ura așa cum prietenul ei n-o poate face. Iar aici, războiul este prezent.

NR
5.2
2017Dramă90 minVezi Acum!
HD5.6Holy Goalie

Holy Goalie

Holy Goalie (2018) Online Subtitrat In Romana, Un tânăr preot antrenează o echipă de fotbal formată din niște călugări împiedicați pentru a câștiga un campionat și a-și salva mănăstirea care e pe cale să devină hotel.

NR
5.6
2018Comedie95 minVezi Acum!
HD5.4Bomb Scared

Bomb Scared

Vezi Bomb Scared (2017) Online hd Subtitrat In Romana, este o comedie neagră în care un grup incompetent de așa-ziși teroriști basci așteaptă să primească o nouă misiune, în timp ce Spania se luptă pentru titlul mondial la fotbal. Martin este un terorist basc care s-a întors din Venezuela după ce a evadat din arest, fugind printr-o fereastră și lăsându-și camarazii să înfrunte arestul și încarcerarea. Acesta creează o echipă de așa-ziși teroriști: Ainara și Alex, un cuplu aflat într-o criză ...

NR
5.4
2017Comedie89 minVezi Acum!
HD5.9Bird Box Barcelona

Bird Box Barcelona

Vezi Bird Box Barcelona (2023) Online hd Subtitrat In Romana, În această poveste din universul Bird Box cu acțiunea plasată la Barcelona, o forță misterioasă decimează omenirea și o nouă amenințare sinistră devine tot mai puternică.

R
5.9
2023Dramă124 minVezi Acum!
HD6.1Sara’s Notebook

Sara’s Notebook

Vezi Sara’s Notebook (2018) Online hd Subtitrat In Romana, Laura Alonso este o avocată din Madrid care sosește în Republica Democratică Congo (centrul Africii) după ce primește o fotografie în care Sara, sora ei mai mică disparută acum doi ani, apare ca fiind în viată, fără nici un indiciu însa despre locația ei. În căutarea unor contacte, Laura își dă seama că Sara a fost fotografiată în regiunea Goma, una dintre zonele cele mai tulburi ale țării, datorită războiului intern. Determinată să ...

NR
6.1
2018Thriller115 minVezi Acum!
HD6.4The Heroes of Evil

The Heroes of Evil

The Heroes of Evil (2015) Online Subtitrat In Romana, Legătura de camaraderie dintre trei adolescenți ratați se bazează pe sex, violență și mici infracțiuni. Inițial totul pare o distracție, dar curând lucrurile se schimbă.

NR
6.4
2015Dramă98 minVezi Acum!
HD7.0Toc Toc

Toc Toc

Vezi Toc Toc (2017) Online hd Subtitrat In Romana, Avionul medicului a avut întârziere, iar pacienții săi cu tulburare obsesiv-compulsivă îl așteaptă la cabinet, nevoiți să suporte excentricitățile fiecăruia.

PG
7.0
2017Comedie90 minVezi Acum!
HD6.37 años

7 años

7 años (2016) Online Subtitrat In Romana, O probă de loialitate și o demonstrație de cruzime: patru parteneri de afaceri petrec o seară tensionată dezbătând cine va plăti pentru crima pe care au comis-o.

R
6.3
2016Dramă77 minVezi Acum!