CAM6.5Ghostbusters: Frozen Empire

Ghostbusters: Frozen Empire

The Spengler family returns to where it all started – the iconic New York City firehouse – to team up with the original Ghostbusters, who've developed a top-secret research lab to take busting ghosts to the next level. But when the discovery of an ancient artifact unleashes an evil force, Ghostbusters new and old must join forces to protect their home and save the world from a second Ice Age.

PG-13
6.5
2024Aventură115 minVezi Acum!
HD6.2Irish Wish

Irish Wish

Maddie's dream guy is days away from marrying her best friend when a wish for true love made on an ancient stone in Ireland magically alters her fate.

PG
6.2
2024Comedie94 minVezi Acum!
CAM7.1Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda 4

Po is gearing up to become the spiritual leader of his Valley of Peace, but also needs someone to take his place as Dragon Warrior. As such, he will train a new kung fu practitioner for the spot and will encounter a villain called the Chameleon who conjures villains from the past.

PG
7.1
2024Acțiune94 minVezi Acum!
HD6.8Dream Scenario

Dream Scenario

Hapless family man Paul Matthews finds his life turned upside down when millions of strangers suddenly start seeing him in their dreams. But when his nighttime appearances take a nightmarish turn, Paul is forced to navigate his newfound stardom.

R
6.8
2023Comedie102 minVezi Acum!
HD7.3Justice League x RWBY: Super Heroes & Huntsmen, Part One

Justice League x RWBY: Super Heroes & Huntsmen, Part One

Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg, Green Lantern and Vixen are transported to the strange world of Remnant and find themselves turned into teenagers. Meanwhile, Remnant heroes Ruby, Weiss, Blake and Yang must combine forces with the Justice League to uncover why their planet has been mysteriously altered before a superpowered Grimm destroys everything.

PG
7.3
2023Acțiune83 minVezi Acum!
HD7.3Damsel

Damsel

A young woman's marriage to a charming prince turns into a fierce fight for survival when she's offered up as a sacrifice to a fire-breathing dragon.

PG-13
7.3
2024Acțiune110 minVezi Acum!
HD5.9Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -To the Hashira Training-

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -To the Hashira Training-

A compilation film featuring the eleventh episode of the Swordsmith Village Arc and the first episode of the Hashira Training Arc.

R
5.9
2024Acțiune103 minVezi Acum!
CAM5.3Madame Web

Madame Web

Forced to confront revelations about her past, paramedic Cassandra Webb forges a relationship with three young women destined for powerful futures...if they can all survive a deadly present.

PG-13
5.3
2024Acțiune116 minVezi Acum!
HD5.6Ashes

Ashes

Vezi filmul Ashes (2024) Online HD Subtitrat In Romana, De la o fantezie palpitantă la o relație periculoasă, o femeie căsătorită bogată își vede viața distrusă după ce începe să citească un roman nepublicat.

NR
5.6
2024Dramă100 minVezi Acum!
HD6.8Orion and the Dark

Orion and the Dark

Vezi filmul Orion and the Dark (2024) Online HD Subtitrat In Romana, Un băiat cu o imaginație bogată își înfruntă fricile într-o aventură prin noapte cu noul său prieten, o creatură gigantică și zâmbitoare pe nume Întunericul.

PG
6.8
2024Animație93 minVezi Acum!
HD7.2On Body and Soul

On Body and Soul

Vezi filmul On Body and Soul (2017) Online HD Subtitrat In Romana, “Despre trup și suflet” este o poveste de dragoste atipică, între doi introvertiți care descoperă, printr-o întâmplare, că au același vis în fiecare noapte. Endre este directorul financiar al unui abator unde Maria este transferată pentru a se ocupa de controlul calității. Un incident intern îl determină pe Endre să aducă un psiholog care să intervieveze angajații. Află astfel că, în fiecare noapte, ei doi visează același ...

NR
7.2
2017Dramă116 minVezi Acum!
HDVoldemort: Origins of the Heir

Voldemort: Origins of the Heir

Vezi filmul Voldemort: Origins of the Heir (2018) Online HD Subtitrat In Romana, După ce a absolvit Școala de Vrăjitori Hogwarts, Tom Riddle dispare. Se întoarce zece ani mai târziu, cu noi puteri și un nou nume.

NR
0.0
2018AventurăVezi Acum!
HD7.6Immortal Demon Slayer

Immortal Demon Slayer

Vezi filmul Immortal Demon Slayer (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Sun Wukong (Eddie Peng) și Erlang Shen (Shawn Yue) se duc la Muntele Nemuritor ca să-și cultive aptitudinile. În călătoria acestora, aceștia cunosc prietenia, iubirea și trădarea.

NR
7.6
2017Acțiune130 minVezi Acum!
HD6.6Abulele

Abulele

Vezi filmul Abulele (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Legendele antice îi avertizează pe copii în legătură cu Abulele – monștri enormi, plini de blană și uneori periculoși care sunt vizibili doar celor care au nevoie de un prieten. Adam este în doliu după pierderea fratelui său și descoperă un Abulele în clădirea unde locuiește. În scurt timp, cei doi devin cei mai buni prieteni. Ei îl păcălesc pe profesorul lui Adam și se răzbună pe băieții răi din clasa lui. Dar părinții lui Adam ...

PG
6.6
2015Aventură90 minVezi Acum!
HD6.5When We First Met

When We First Met

Vezi filmul When We First Met (2018) Online HD Subtitrat In Romana , Noah Ashby este un tânăr îndrăgostit care petrece o noapte perfectă cu fata visurilor sale, dar este imediat plasat în „friendzone”. Noah își petrece următorii trei ani din viață întrebându-se ce s-a întâmplat și unde ar fi putut greși atât de mult. Toate acestea, până când primește ocazia neașteptată de a călători înapoi în timp și de a schimba noaptea și destinul său, din nou… și din nou. Trimis de o cabină foto magică ...

PG-13
6.5
2018Comedie97 minVezi Acum!
HD7.2The Shape of Water

The Shape of Water

Vezi filmul The Shape of Water (2017) Online HD Subtitrat In Romana , Forma apei, de la regizorul Guillermo del Toro, este o poveste fantastică, petrecută în timpul războiului rece din America în jurul anului 1962. În laboratorul guvernamental ascuns de securitate în care lucrează, singuratica Elisa (Sally Hawkins) este prinsă într-o viață izolată. Viața ei se schimbă pentru totdeauna când ea și Zelda – colega de serviciu (Octavia Spencer) descoperă un experiment secret.

R
7.2
2017Dramă123 minVezi Acum!
HD4.9Phantasm: Ravager

Phantasm: Ravager

Vezi filmul Phantasm: Ravager (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Timp de 37 de ani, Reggie, Mike și Jody au depus eforturi considerabile în încercarea de a opri Răul și de a-l elimina din peisaj pe Bărbatul Înalt, cel care le-a ucis pe soția și fiica lui Reggie. Reggie se trezește brusc într-un scaun cu rotile, într-un spital, în grija lui Mike. Află că suferă de demență și că Mike are grijă de el cu devotament de ani de zile. Reggie nu reușește să își amintească ce a făcut în ultimii 20 ...

R
4.9
2016Acțiune87 minVezi Acum!
HD5.6Wish Upon

Wish Upon

Vezi filmul Wish Upon (2017) Online HD Subtitrat In Romana, o adolescenta primeste de la tatăl său o cutie care se dovedește a fi magică, îndeplinind orice dorință. Însă fiecare dorință împlinită vine cu un preț mortal pentru folosirea ei…

PG-13
5.6
2017Fantezie90 minVezi Acum!
HD5.9A Stork’s Journey

A Stork’s Journey

Vezi filmul A Stork’s Journey (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul urmărește aventurile lui Richard, un vrăbioi abandonat și crescut de o familie iubitoare de berze. Totul este minunat, dar când iarna sosește, familia sa migratoare de berze, pornește spre Africa, lăsând-ul pe Richard în urmă, știind că el nu va putea supraviețui călătoriei lor. Deși Richard nu este o pasăre migratoare, el se simte ca fiind una și nu se dă bătut.

PG
5.9
2017Animație85 minVezi Acum!
HD6.3The Star

The Star

Vezi filmul The Star (2017) Online HD Subtitrat In Romana, The Star urmărește povestea măgarului Bo și a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun. Bo, un măgar mic și curajos, visează la o viață dincolo de munca sa zilnică de la moara din sat. Într-o zi, el își găsește curajul de a se elibera și în cele din urmă pornește în aventura viselor sale. În călătoria sa, el face echipă cu Ruth, o oaie drăgălașă care și-a pierdut turma și Dave, un porumbel cu aspirații ...

PG
6.3
2017Animație86 minVezi Acum!
HD6.2Cold Skin

Cold Skin

Vezi filmul Cold Skin (2017) Online HD Subtitrat In Romana, In anii de după Primul Război Mondial, o navă cu abur se apropie de o insulă pustie, departe de toate caile de transport. La bord este un tânăr trimis ca observator al vremii și care doreste să trăiască în singurătate timp de un ani. Pe țărm el nu găsește nici o urmă a omului pe care a fost trimis să-l înlocuiască. Restul este pădurea, o cabină pustie, stâncile, tăcerea și marea înconjurătoare. Și apoi vine noaptea…

NR
6.2
2017Dramă106 minVezi Acum!
HD6.3Girl Asleep

Girl Asleep

Vezi filmul Girl Asleep (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Greta Driscoll, care se apropie de vârsta de 15 ani, nu reușește să-și găsească locul în noul ei oraș. Între grupul de blonde răsfățate, sora ei mai mare și excentricii ei părinți, singura persoană cu care poate să vorbească este Elliott, ciudatul dar adorabilul ei coleg de clasă. Când mama ei decide să-i organizeze o petrecere surpriză și să invite pe toată lumea, cele mai mari temeri ale sale o copleșesc și Greta este aruncată ...

NR
6.3
2015Comedie77 minVezi Acum!
HD6.6Blade of the Immortal

Blade of the Immortal

Vezi filmul Blade of the Immortal (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Manji, un samurai cu înaltă calificare, devine blestemat de nemurire după o luptă legendară. Bântuit de uciderea brutală a sorei sale, Manji știe că doar luptând cu răul își va recâștiga sufletul. El promite să o ajute pe o tânără pe nume Rin să-și răzbune părinții, care au fost uciși de un grup de spadasini maestri conduși de războinicul nemilos Anotsu. Misiunea îl va schimba pe Manji în moduri pe care niciodată nu și ...

R
6.6
2017Acțiune140 minVezi Acum!
HD6.8Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle

Vezi filmul Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) Online Subtitrat In Romana, În noul film Jumanji: Aventura in junglă, jocul se schimbă întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare şi care sunt interpretate de Dwayne ...

PG-13
6.8
2017Aventură119 minVezi Acum!
HD6.7A Boy Called Po

A Boy Called Po

Vezi filmul A Boy Called Po (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Când tânăra soție a lui David Wilson pierde lupta cu cancerul, el devine un părinte singur, cu responsabilitatea de a se îngriji de fiul său cu autism aflat în clasa a șasea. Patrick, care preferă să fie numit „Po”, este un copil talentat, dar încercat, care era foarte apropiat de mama lui și nu poate să-și comunice propriul sentiment de pierdere. În timp ce tatăl și fiul se luptă să facă față vieții după moartea mamei, ...

NR
6.7
2016Dramă95 minVezi Acum!
HD6.3Wish

Wish

Vezi filmul Wish (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Wish spune povestea tinerei Asha care, într-o noapte înstelată, își pune o dorință și primește un răspuns mai ferm decât se aștepta atunci când o stea buclucașă coboară din cer pentru a i se alătura.

PG
6.3
2023Animație95 minVezi Acum!
CAM7.0Wonka

Wonka

Vezi filmul Wonka (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Bazat pe personajul extraordinar din centrul poveștii “Charlie și fabrica de ciocolată”, cea mai emblematică carte pentru copii a lui Roald Dahl și una dintre cele mai bine vândute cărți pentru copii din toate timpurile, „Wonka” spune povestea minunată prin care cel mai mare inventator, magician și producător de ciocolată a devenit îndrăgitul personaj Willy Wonka, așa cum îl cunoaștem astăzi. Cu Timothée Chalamet în rolul principal, ...

PG
7.0
2023Comedie117 minVezi Acum!
CAM6.5Aquaman and the Lost Kingdom

Aquaman and the Lost Kingdom

Vezifilmul Aquaman and the Lost Kingdom (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Nereușind să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu îl doboară pe Aquaman o dată pentru totdeauna. De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică de neoprit. Din dorinta de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță ...

PG-13
6.5
2023Acțiune124 minVezi Acum!
HD7.2Trolls Band Together

Trolls Band Together

Vezi filmul Trolls Band Together (2023) Online HD Subtitrat In Romana, După două filme în care au fost prieteni la cataramă și au flirt neîncetat, Poppy (Anna Kendrick) și Ciot (Justin Timberlake) sunt acum oficial, în sfârșit, un cuplu (#cioppy)! Pe măsură ce cei doi se apropie tot mai mult, Poppy descoperă că Ciot are un trecut secret. El a făcut cândva parte din trupa-fenomen preferată de ea, BroZone, împreună cu cei patru frați ai săi: Floyd (Troye Sivan), John Dory (Eric André; Sing ...

PG
7.2
2023Animație93 minVezi Acum!
HD7.9maboroshi

maboroshi

Vezi filmul maboroshi (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Explozia unei fabrici blochează un orășel într-o iarnă permanentă, iar Masamune, un băiat de 14 ani, și amicele lui luptă contra unei realități pe cale să se destrame.

PG-13
7.9
2023Animație112 minVezi Acum!
HD3.1A Flying Jatt

A Flying Jatt

Vezi filmul A Flying Jatt (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Jatt este un super erou care luptă cu infracțiunea și protejează oamenii. Acesta îl întâlnește pe egalul său, maleficul Raka, pe care trebuie să-l învingă pentru a salva lumea.

NR
3.1
2016Acțiune151 minVezi Acum!
HD6.3The Swan Princess: A Royal Family Tale

The Swan Princess: A Royal Family Tale

Vezi filmul The Swan Princess: A Royal Family Tale (2014) Online Subtitrat In Romana, La scurt timpă după ce Familia Regală adoptă o fată numită Alise, ea este dusă în pădure. Prințesa Odette, Derek și prietenii lor din păudre trebuie să lucreze împreună ca să găsească o cale de a o aduce acasă la castel.

PG
6.3
2014Animație79 minVezi Acum!