HD6.1Mr. Pig

Mr. Pig

On a mission to sell his last remaining prize hog and reunite with old friends, an aging farmer abandons his foreclosed farm and journeys to Mexico. After smuggling in the hog, his estranged daughter shows up, forcing them to face their past and embark on an adventurous road trip together.

NR
6.1
2016Dramă100 minVezi Acum!
HD3.9Larceny

Larceny

Vezi filmul Larceny – Evadare prin efracție (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Un hot profesionist este contactat intr-o zi de CIA care ii cere sa se infiltreze intr-o inchisoare de maxima securitate din Guantanamo si sa ii livreze o serie de informatii pretioase aflate in seif. Cand liderul cartelului de droguri local afla de aceasta operatiune, isi va trimite oamenii de incredere si o multime de asasini platiti sa ii recupereze banii tinuti in acelasi seif al inchisorii, milioane de ...

NR
3.9
2017Acțiune87 minVezi Acum!
HD5.4Crossing Point

Crossing Point

Vezi filmul Crossing Point (2016) Online HD Subtitrat In Romana, O pereche de tineri îndrăgostiți din America, Michael și Olivia își petrec vacanța în Baja, dar lucrurile iau o întorsătură înfricoșătoare când Olivia este rapită de un traficant de droguri.

NR
5.4
2016Acțiune92 minVezi Acum!
HD6.8The Incident

The Incident

Vezi filmul The Incident (2014) Online HD Subtitrat In Romana, Acest thriller SF din Mexic urmează două direcții narative distincte. În primul rând, un detectiv vânează doi frați și chiar îl omoară pe unul dintre ei. În cealaltă parte, o familie pornește într-o călătorie, iar fiica suferă un atac de astm pe drum. În ambele cazuri, personajele aud o explozie, după care devin captivi în mediile lor: detectivul ajunge până la parter doar pentru a se trezi din nou la etajul al nouălea, iar ...

NR
6.8
2014Groază102 minVezi Acum!
HD6.6Miss Bala

Miss Bala

Vezi filmul Miss Bala (2011) Online HD Subtitrat In Romana, În Miss Bala, Gina Rodriguez joacă rolul unei tinere, Gloria, care descoperă că are o putere despre care nu a știut nimic atunci când cea mai bună prietenă a ei a fost răpită. Dar noile circumstanțe în care se găsește o vor forța să sufere o transformare uluitoare.

R
6.6
2011Acțiune113 minVezi Acum!
HD5.4Chapo: El Escape Del Siglo

Chapo: El Escape Del Siglo

Vezi filmul Chapo: el escape del siglo (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Nicio închisoare nu are suficiente gratii pentru a-l ține înăuntru, cel mai infam criminal mexican tocmai a dovedit-o.

NR
5.4
2016Acțiune87 minVezi Acum!
HD7.2Familia

Familia

Vezi filmul Familia (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O familie se strânge la masă pentru a discuta despre viitorul idilicei lor ferme de măslini. Printre râsete și mărturisiri, iese la iveală complexitatea relațiilor lor.

R
7.2
2023Dramă106 minVezi Acum!
HD7.9Dating Santa

Dating Santa

Vezi filmul Dating Santa (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Lucía e o mamă singură, atât de devotată fiicei sale obsedată de Crăciun, Leo, încât a renunțat la orice idee de romantism. Dar când acceptă o întâlnire aranjată cu chipeșul bucătar Sergio, scânteile sunt evidente. Hotărâți să obțină acceptul adorabilei și extrem de sincerei Leo, cei doi încearcă s-o convingă că Sergio e chiar idolul ei, Moș Crăciun.

NR
7.9
2023Comedie98 minVezi Acum!
HD7.6I Don’t Expect Anyone to Believe Me

I Don’t Expect Anyone to Believe Me

Vezi filmul I Don’t Expect Anyone to Believe Me (2023) HD Online Subtitrat In Romana, Cariera și viața unui scriitor îi sunt date peste cap atunci când cade pradă unei rețele de infractori chiar înainte de a se muta în Barcelona.

R
7.6
2023Comedie117 minVezi Acum!
HD6The 4th Company

The 4th Company

Vezi filmul The 4th Company (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Într-o închisoare violentă din Mexicul anilor ’70, un tânăr deținut obține un loc în echipa de fotbal care acționează și ca executor în slujba unei administrații corupte.

NR
6
2017Acțiune120 minVezi Acum!
HD6.5Sun Dogs

Sun Dogs

Vezi filmul Sun Dogs (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Un bărbat dornic să-și servească țara este respins de pușcașii marini, dar face echipă surprinzătoare cu un tânăr fugar într-o aventură nechibzuită.

NR
6.5
2017Comedie93 minVezi Acum!
HD7.1Hurricane Season

Hurricane Season

Vezi filmul Hurricane Season (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Niște adolescenți găsesc un cadavru plutind într-un canal, iar realitatea violentă din spatele acestei crime oribile scoate la iveală secretele ascunse ale orașului.

R
7.1
2023Crimă99 minVezi Acum!
HD5.9A Deadly Invitation

A Deadly Invitation

Vezi filmul A Deadly Invitation (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O mare amatoare de crime adevărate e prinsă în ițele uciderii surorii ei în înalta societate. Cu o vilă plină de suspecți spilcuiți, ea trebuie să găsească vinovatul.

NR
5.9
2023Comedie93 minVezi Acum!
HD8.0A Million Miles Away

A Million Miles Away

Vezi filmul A Million Miles Away (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Inspirat din povestea reală a inginerului de zbor NASA José Hernández, filmul reconstituie periplul său și al familiei sale de fermieri migranți mândri din satul mexican Michoacán până pe câmpurile din valea San Joaquin și până la 320 km deasupra Pământului, în Stația Spațială Internațională. Cu sprijinul familiei, José dă dovadă de motivație și hotărâre, atingându-și visul aparent imposibil.

PG
8.0
2023Dramă121 minVezi Acum!
HD6.3The Great Seduction

The Great Seduction

Vezi filmul The Great Seduction (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Într-un orășel de pescari uitat de lume se ivește o extraordinară oportunitate de afaceri, iar locuitorii caută să profite de ea prin orice mijloace.

R
6.3
2023Comedie95 minVezi Acum!
HD2.7Romina

Romina

Romina (2018) Online Subtitrat In Romana, Câțiva adolescenți ies cu cortul într-un loc izolat și întâlnesc o fată de la școală. Groaznicul abuz care urmează va declanșa o vendetă pe măsură.

NR
2.7
2018Groază74 minVezi Acum!
HD6.2God Is a Bullet

God Is a Bullet

Vezi filmul God Is a Bullet (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Bazat pe fapte reale și pe romanul cu același nume. Detectivul Bob Hightower, de la Moravuri, își găsește fosta soție ucisă și fiica răpită de un cult. Frustrat de investigațiile oficiale ratate, el demisionează din poliție și se infiltrează în cult pentru a-l vâna pe lider, cu ajutorul singurei victime feminine evadate din cult, Case Hardin.

NR
6.2
2023Acțiune155 minVezi Acum!
HD8The (Almost) Legends

The (Almost) Legends

Vezi filmul The (Almost) Legends (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Într-un oraș mexican colorat, Romeo și Preciado, doi frați vitregi, se reîntâlnesc pentru a onora memoria tatălui lor la un raliu plin de adrenalină și muzică banda.

NR
8
2023Comedie120 minVezi Acum!
HD5.9The Evil That Men Do

The Evil That Men Do

Vezi The Evil That Men Do (1984) Online hd Subtitrat In Romana, Holland (Charles Bronson) este un asasin platit care s-a retras pe o insula. Hotararea sa este insa zdruncinata atunci cand afla ca un prieten al sau a fost torturat si ucis de Doctor. Impreuna cu sotia prietenului sau, el pleaca in cautarea Doctorului pentru a face dreptate.

R
5.9
1984Acțiune90 minVezi Acum!
HD5.6Time Share

Time Share

Time Share (2018) Online Subtitrat In Romana, În timpul unei vacanțe cu familia, Pedro are tot mai multe bănuieli că o serie de incidente nefericite de la un complex hotelier sunt parte dintr-un plan sinistru.

NR
5.6
2018Dramă96 minVezi Acum!
HD6.5Thoroughbred

Thoroughbred

Thoroughbred (2016) Online Subtitrat In Romana, Filmul spune povestea a cinci oameni care sunt obligați să jefuiască un complex. Planul este simplu: trebuie să ascundă marfa timp de 5 ani și să stea ascunși. Dar, după doar câteva luni, unul dintre ei este observat de poliție și greșelile lui vor avea drept rezultat cea mai brutală vânătoare de oameni din istorie care se va întinde de-a lungul a cinci ani cu scopul de a-i prinde pe ceilalți 4 membri și pentru a recupera banii.[„Purasangre „]

NR
6.5
2016Thriller0 minVezi Acum!
HD6.1All the Freckles in the World

All the Freckles in the World

All The Freckles In The World (2019) Online Subtitrat In Romana, La 13 ani, José Miguel este imun la febra Campionatului Mondial din 1994 până când descoperă că fotbalul este cheia către inima fetei de care s-a îndrăgostit.

NR
6.1
2019Comedie90 minVezi Acum!
HD5.5After the Raid

After the Raid

After the Raid (2019) Online Subtitrat In Romana, Un raid împotriva imigranților într-un orășel secătuiește emoțional enoriașii și pune sub semnul întrebării înțelesul principiului moral al iubirii aproapelui.

NR
5.5
2019Documentar25 minVezi Acum!
HD5.7The Chosen

The Chosen

The Chosen (2016) Online Subtitrat In Romana, Un bărbat numit Jacques Mornard sosește în Mexic în 1940, pretinzând că este un belgian care fuge de războiul din Europa pentru a se alătura prietenei sale. Dar nimeni nu știe că în realitate acest tânăr convențional și vesel este de fapt un agent al GPU (Serviciul Secret Sovietic) și a fost trimis să îl asasineze pe Trotsky.

NR
5.7
2016Dramă111 minVezi Acum!
HD7.9I Dream in Another Language

I Dream in Another Language

I Dream in Another Language (2017) Online Subtitrat In Romana, Hotărât să înregistreze și să păstreze limbile indigene din Mexic aflate pe cale de dispariție, Martin, un lingvist idealist, călătorește în jungla din Veracruz ca să-i înregistreze pe ultimii doi vorbitori de Zikril, bătrânii Isauro și Jacinta. Dar când Jacinta moare și Martin descoperă existența unei alte persoane care vorbește limba, pe arțăgosul și singuraticul Evaristo, tânărul lingvist își dă seama că nu va fi ușor să-l ...

NR
7.9
2017Dramă101 minVezi Acum!
HD6.2The Motive

The Motive

The Motive (2017) Online Subtitrat In Romana, Un scriitor aspirant lipsit de imaginație își caută inspirația pentru romanul său în viețile vecinilor, pe care îi manipulează pentru a putea scrie despre ei.

NR
6.2
2017Dramă104 minVezi Acum!
HD8.6Where the Tracks End

Where the Tracks End

The Last Wagon (2023) Online Subtitrat In Romana la calitate HD, În zona rurală din Mexic, profesoara Georgina este hotărâtă să le schimbe viețile tinerilor și inteligenților elevi pe care îi educă într-un vagon de tren.

PG-13
8.6
2023Comedie95 minVezi Acum!
HD7.4¡Que Viva México!

¡Que Viva México!

¡Que Viva México! (2023) Online Subtitrat In Romana la calitate HD, După moartea bunicului miner, Pancho merge cu soția și copiii în orașul lui natal. Acolo, moștenirea dezlănțuie haosul între rude.

NR
7.4
2023Comedie191 minVezi Acum!
HD6.8Queens on the Run

Queens on the Run

Queens on the Run (2023) Online Subtitrat In Romana la calitate HD, Patru femei pornesc, în sfârșit, în călătoria la care visează din liceu, dar nu au nici cea mai vagă idee peste ce obstacole vor da, uneori la propriu.

NR
6.8
2023Acțiune96 minVezi Acum!
HD7Have a Nice Day!

Have a Nice Day!

Have a Nice Day! (2023) Online Subtitrat In Romana la calitate HD, Un prezentator de radio pensionat își ia o slujbă la împachetat alimente pentru a participa la petrecerea fostului său angajator, unde speră să-și revadă iubirea vieții.

NR
7
2023Comedie93 minVezi Acum!
HD5.7Huesera: The Bone Woman

Huesera: The Bone Woman

Huesera: The Bone Woman (2023) Online Subtitrat In Romana la calitate HD, Valeria a visat mult timp să devină mamă. După ce află că este însărcinată, se așteaptă să se simtă fericită, însă ceva nu este în regulă.

NR
5.7
2023Dramă93 minVezi Acum!
HD6.7All the Places 2023

All the Places 2023

All the Places – Toate locurile (2023) Online HD Subtitrat In Romana, După ce nu s-au văzut timp de 15 ani, doi frați reiau legătura și își îndeplinesc un vis din copilărie, pornind într-o călătorie cu motocicleta prin Mexic.

NR
6.7
2023Comedie97 minVezi Acum!