HD6.7Murder Mubarak

Murder Mubarak

When a gym trainer is murdered at an elite Delhi club, a wily investigator unravels the sordid secrets of its ultrarich members to find the killer.

NR
6.7
2024Comedie142 minVezi Acum!
HD6.3Eileen

Eileen

During a bitter 1964 Massachusetts winter, young secretary Eileen becomes enchanted by Rebecca Saint John, the glamorous new counselor at the prison where she works. Their budding friendship takes a twisted turn when Rebecca reveals a dark secret — throwing Eileen onto a sinister path.

NR
6.3
2023Crimă98 minVezi Acum!
HD6.4How to Blow Up a Pipeline

How to Blow Up a Pipeline

A crew of young environmental activists execute a daring mission to sabotage an oil pipeline.

R
6.4
2023Crimă104 minVezi Acum!
HD5.8The Locksmith

The Locksmith

A thief fresh out of prison, tries to work his way back into the life of his daughter and ex-fiancé. Determined, he is forced to use the skills he has as a gifted locksmith. Things take a tumultuous turn after an unexpected disappearance.

NR
5.8
2023Acțiune91 minVezi Acum!
HD7.1Red Rooms

Red Rooms

The high-profile case of serial killer Ludovic Chevalier has just gone to trial, and Kelly-Anne is obsessed. When reality blurs with her morbid fantasies, she goes down a dark path to seek the final piece of the case's puzzle.

NR
7.1
2023Crimă118 minVezi Acum!
CAM6.4Love Lies Bleeding

Love Lies Bleeding

Reclusive gym manager Lou falls hard for Jackie, an ambitious bodybuilder headed through town to Las Vegas in pursuit of her dream. But their love ignites violence, pulling them deep into the web of Lou’s criminal family.

NR
6.4
2024Crimă104 minVezi Acum!
HD6.6Code 8 Part II

Code 8 Part II

In a world where superpowered people are heavily policed by robots, an ex-con teams up with a drug lord he despises to protect a teen from a corrupt cop.

R
6.6
2024Acțiune101 minVezi Acum!
HD4.9Hellhound

Hellhound

Ready to leave his profession behind, Loreno, an assassin, lends help to an old friend, Cetan, and taking one last job in Thailand seeking out a local kingpin. A lapse in judgment means Loreno crosses paths with old colleague Paul.

R
4.9
2024Acțiune103 minVezi Acum!
HD5.8The Intent

The Intent

Vezi filmul The Intent (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Infractorul Gunz se alătură violentei bande TIC și se trezește cu amenințări venite din toate părțile.

NR
5.8
2016Crimă104 minVezi Acum!
HD5.8King Cobra

King Cobra

Vezi filmul King Cobra (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Stephen, un producător de filme porno gay, se bate cu doi producători rivali pentru Brent Corrigan, un star fără vârstă legală, iar rezultatele sunt letale.

NR
5.8
2016Crimă93 minVezi Acum!
HD6.2Green Is Gold

Green Is Gold

Vezi filmul Green Is Gold (2016) Online HD Subtitrat In Romana, După ce tatăl său ajunge în închisoare, un băiat în vârstă de 13 ani este dat în grija fratelui său înstrăinat, care cultivă marijuana din nordul Californiei.

NR
6.2
2016Crimă81 minVezi Acum!
HD6.5I Don’t Feel at Home in This World Anymore

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

Vezi filmul I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017) Online HD Subtitrat In Romana, O infirmieră timidă își recapătă pofta de viață după ce ea și ciudatul cartierului dau de urma degeneraților care i-au spart locuința.

NR
6.5
2017Comedie96 minVezi Acum!
CAM6.1Argylle

Argylle

Vezi filmul Argylle: Superspionul (2024) Online HD Subtitrat In Romana, Atunci când intrigile romanelor fictive de spionaj ale scriitoarei Elly Conway încep să reflecte acțiunile secrete ale unei organizații de spionaj din viața reală, serile liniștite de acasă devin un lucru de domeniul trecutului. Însoțită de pisica ei Alfie și de Aiden, un spion alergic la pisici, Elly aleargă prin lume pentru a fi cu un pas înaintea ucigașilor, în timp ce linia de demarcație dintre lumea fictivă a lui ...

PG-13
6.1
2024Acțiune139 minVezi Acum!
HD7.2Lover, Stalker, Killer

Lover, Stalker, Killer

Vezi filmul Lover, Stalker, Killer (2024) Online HD Subtitrat In Romana, Un documentar tulburător în care un mecanic cunoaște o femeie pe internet care face pentru el o obsesie amoroasă dusă la un extrem letal.

R
7.2
2024Crimă90 minVezi Acum!
HD8.6Bhakshak

Bhakshak

Vezifilmul Bhakshak (2024) Online HD Subtitrat In Romana, O jurnalistă locală cu probleme începe să investigheze cu tenacitate mușamalizarea unor cazuri înfiorătoare de abuzuri la un adăpost pentru tinere.

R
8.6
2024Crimă134 minVezi Acum!
HD6.4Crooked House

Crooked House

Vezi filmul Crooked House (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Bazat pe romanul scriitoarei Agatha Christie, Crooked House (2017) îl urmărește pe detectivul Charles Hayward, în timp ce este invitat să rezolve o crimă înspăimântătoare în care toată lumea este suspectă, printre care și Sophia, clienta și fosta sa iubită. Charles și Sophia s-au întâlnit cu mult timp în urmă într-un loc foarte îndepărtat: Cairo, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acum, odată cu încheierea războiului, ...

PG-13
6.4
2017Crimă115 minVezi Acum!
HD6.7Murder on the Orient Express

Murder on the Orient Express

Vezi filmul Murder on the Orient Express (2017) Online Subtitrat In Romana, Începe ca o călătorie interesantă cu trenul prin Europa, dar se transformă rapid într-una din cele mai misterioase, pline de suspans și palpitante povești spuse vreodată. Din romanul celui mai bine vândut autor Agatha Christie, „Crima din Orient Express” prezintă povestea celor treisprezece străini aflați într-un tren, unde toată lumea e suspectată, atunci când unul dintre ei intră în cursa contra cronometru pentru ...

PG-13
6.7
2017Crimă114 minVezi Acum!
HD8.0Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Vezi filmul Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) Online HD Subtitrat In Romana, După o perioadă de câteva luni în care nu s-a rezolvat nimic căci vinovatul pentru moartea fiicei sale nu a fost găsit, Mildred Hayes (câștigătoarea Premiului Oscar, Frances McDormand, cea mai bună actriță în rol principal) face o mișcare îndrăzneață și încercând să atragă atenția pentru lipsa de implicare a poliției, decide și decorează trei panouri publicitare în afara orașului Ebbing, cu un mesaj ...

R
8.0
2017Crimă115 minVezi Acum!
HD5The Island

The Island

Vezi filmul The Island (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Când fratele său este ucis, ofițerul de poliție Mark părăsește orașul pentru a se întoarce pe insula pe care a crescut. În căutarea unor răspunsuri și, în cele din urmă, a răzbunării, el se trezește în curând într-o luptă sângeroasă cu magnatul corupt care a pus stăpânire pe insula paradisiacă.

NR
5
Acțiune93Vezi Acum!
HD4.3Coffin

Coffin

Vezi filmul Coffin (2011) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul este inspirat dintr-un controversat ritual al sicriului care se desfășoară în Thailanda. În cadrul unei ceremonii publice, persoanele se întind într-un sicriu, în timp ce călugării rostesc incantații menite a aduce bunăstarea și a alunga ghinionul celor din sicrie. În fapt, scopul este “păcălirea morții”, prin simularea decesului și alungarea spiritelor rele aducătoare de nenorociri.

NR
4.3
2011Crimă95 minVezi Acum!
HD5.8Suburbicon

Suburbicon

Vezi filmul Suburbicon (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Suburbicon este o comunitate din suburbie, liniștită și fericită, cu grădini și case îngrijite… locul perfect pentru a trăi împreună cu familia, iar în vara anului 1959, familia Lodge exact asta făcea. Dar liniștea aparentă ascunde o realitate tulburătoare. Soț și tată, Gardner Logde (Matt Damon) va trebui să supraviețuiască celor mai violente și decadente părți ale orașului. O poveste imprevizibilă despre oameni care greșesc și ...

R
5.8
2017Crimă105 minVezi Acum!
HD4.8The Brit Who Tried To Kill Trump

The Brit Who Tried To Kill Trump

Vezi filmul The Brit Who Tried To Kill Trump (2017) Online HD Subtitrat In Romana, În iunie 2016, un băiat în vârstă de 20 de ani, pe nume Brit Michael Sandford a fost arestat la o adunare din campania lui Donald Trump, după ce a încercat să-i ia arma unui polițist ca să tragă în candidatul la președenție din partea republicanilor.

NR
4.8
2017Crimă42 minVezi Acum!
HD6.1Accident Man

Accident Man

Vezi filmul Accident Man (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Accident Man (2018) urmărește povestea vieții lui Mike Fallon, un criminal profesionist, cunoscut pentru faptul că face ca asasinatele sale să pară accidente nefericite, adesea recurgând la măsuri extravagante pentru a face acest lucru. El este un asasin rece, ale cărui lovituri metodice induc în eroare poliția și îi încântă clienții, fiind cel mai bun la ceea ce face. Fallon este, de asemenea, remarcat pentru dragostea sa față ...

R
6.1
2018Acțiune101 minVezi Acum!
HD5.4Children of the Night

Children of the Night

Vezi filmul Children of the Night (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Giulio, un băiat de 17 ani dintr-o familie înstărită, este trimis la internat. În acest loc izolat din Alpi în care normele indubitabile limitează toate contactele cu exteriorul, se împrietenește cu Edoardo care este destul de ciudat. Prietenia lor este consolidată de frecventele evadări din timpul nopții, când supravegherea studenților pare să nu funcționeze. Încep să frecventeze un club de noapte ascuns în pădure care ...

NR
5.4
2016Crimă90 minVezi Acum!
HD6.5Detective K: Secret of Virtuous Widow

Detective K: Secret of Virtuous Widow

Vezi filmul Detective K: Secret of Virtuous Widow (2011) Online HD Subtitrat In Romana, În anul 1793, la 17 ani după ce Jeongjo a devenit rege al Josen-ului, au loc o serie de crime. Regele Jeongjo crede că aceste crime pot face parte dintr-o conspirație a oficialilor guvernamentali de a mușamaliza niște plăți.

NR
6.5
2011Acțiune115 minVezi Acum!
HD6.3Roman J. Israel, Esq.

Roman J. Israel, Esq.

Vezi filmul Roman J. Israel, Esq. (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Roman J Israel, Esq. (2017) urmărește povestea unui avocat idealist care, printr-o serie de evenimente tumultuoase, începe încet să piardă legătura cu etica si morala atunci când ajunge să lucreze pentru un avocat bogat și nemilos din Los Angeles. Roman J. Israel este un avocat ambițios, idealist și introvertit, care a lucrat ani de zile în spatele scenei, pregătindu-și cazurile într-un birou șubred, acoperit cu cărți ...

PG-13
6.3
2017Crimă122 minVezi Acum!
HD7.4Memoir of a Murderer

Memoir of a Murderer

Vezi filmul Memoir of a Murderer (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Byung-su, un fost criminal în serie, este diagnosticat cu alzehimer și atunci când au loc o serie de crime în apropierea orașului său, se teme ca acele crime să nu fie opera sa.

R
7.4
2017Crimă118 minVezi Acum!
HD6.4Strangled

Strangled

Vezi filmul Strangled (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Un bărbat a fost condamnat la moarte pentru uciderea unei femei în Martfű, în 1957. Cu 7 ani mai târziu, crimele crunte urmează unele după altele. În atmosfera încărcată de după revoluție e greu să se găsească legăturile dintre acestea și să fie reluat firul anchetei.

NR
6.4
2016Crimă120 minVezi Acum!
HD7.3Detroit

Detroit

Vezi filmul Detroit (2017) Online HD Subtitrat In Romana, SUA, 1967. În mijlocul sângeroaselor proteste din Detroit, sub controlul întârziat al Gărzii Naţionale, trei tineri afro-americani sunt ucişi la motelul Algiers.

R
7.3
2017Crimă143 minVezi Acum!
HD6.4Bad Day for the Cut

Bad Day for the Cut

Vezi filmul Bad Day for the Cut (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Bad Day for the Cut (2017) urmărește povestea unui agricultor irlandez de vârstă mijlocie, care pornește într-o misiune de răzbunare atunci când bătrâna sa mamă este ucisă. Donal este un fermier care trăiește într-un mic sat irlandez împreună cu mama lui vârstnică, Florence. Lucrând câmpul în fiecare zi și petrecând noaptea în barul local, bărbatul pare mulțumit de o viață simplă și liniștită. Dar, când Florence este ...

NR
6.4
2017Crimă99 minVezi Acum!
HD6.9Benji

Benji

Vezi filmul Benji (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Benji (2018) urmărește povestea unui cățel orfan, Benji, și a doi copii capricioși din New Orleans, Carter și Frankie, care leagă o prietenie autentică cu tenacele cățel. Numele lui este Benji, iar acesta este mai mult decât un simplu câine, el este cel mai bun prieten și un protector care rezolvă problemele. Răufăcătorii nu au nicio șansă în fața lui. Când pericolul îi pândește pe frații Carter și Frankie, ajungând să fie răpiți de ...

PG
6.9
2018Comedie87 minVezi Acum!
HD4.5Gun Shy

Gun Shy

Vezi filmul Gun Shy (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul urmărește povestea lui Turk Henry, o stea a muzicii rock de vârstă mijlocie, a cărei soție supermodel este răpită în timpul vacanței lor în Chile. Căsătorit cu un supermodel și putred de bogat, Turk descoperă curând că Chile este probabil ultimul loc în care un dependent de sex aflat în recuperare ar trebui să plece în vacanță. În timp ce se luptă cu monogamia, soția lui este răpită misterios de un grup de renegați, pirați ...

R
4.5
2017Acțiune91 minVezi Acum!