CAM7.1Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda 4

Po is gearing up to become the spiritual leader of his Valley of Peace, but also needs someone to take his place as Dragon Warrior. As such, he will train a new kung fu practitioner for the spot and will encounter a villain called the Chameleon who conjures villains from the past.

PG
7.1
2024Acțiune94 minVezi Acum!
HD4.6Kill Me If You Dare

Kill Me If You Dare

A winning lottery ticket has grave consequences for a married couple when they start hatching plans to kill each other for the prize money.

NR
4.6
2024Comedie0 minVezi Acum!
HD5.8King Cobra

King Cobra

Vezi filmul King Cobra (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Stephen, un producător de filme porno gay, se bate cu doi producători rivali pentru Brent Corrigan, un star fără vârstă legală, iar rezultatele sunt letale.

NR
5.8
2016Crimă93 minVezi Acum!
HD7.1Kills on Wheels

Kills on Wheels

Vezi filmul Kills on Wheels (2016) Online HD Subtitrat In Romana, O comedie despre o bandă de gangsteri în scaune cu rotile, despre doi tineri cu dizabilități locomotorii care se fac amici buni cu un hitman mișto, și el tot în scaun rulant. Astfel, cei trei intră în cârdășie cu mafia, mai ales că nici unul nu are prea multe de pierdut. În aventura lor, nimic nu e ceea ce pare căci nu există graniță între fantezie și realitate, iar în timp ce eroii noștri ajung dintr-un schimb de focuri în ...

NR
7.1
2016Acțiune105 minVezi Acum!
HD6.4Kevin Hart: What Now?

Kevin Hart: What Now?

Vezi filmul Kevin Hart: What Now? (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Comediantul Kevin Hart urcă pe scenă, în fața a 50.000 de oameni, în Lincoln Financial Field, Philadelphia.

R
6.4
2016Comedie96 minVezi Acum!
HD5.0Keep Watching

Keep Watching

Vezi filmul Keep Watching (2017) Online HD Subtitrat In Romana, O familie devine prizonieră în propria ei casă atunci când un grup de intruși le invadează casa și încep un joc macabru „ucide sau vei fi ucis”. Astfel, membrii familiei își percep propria casă ca fiind locul unui joc pe viață și pe moarte, în care regulile misterioase dictează evenimentele. În aceste circumstanțe teribile, ei trebuie să rămână împreună pentru a putea scăpa cu viață. Cu toate acestea, necunoscut ucigașilor este ...

NR
5.0
2017Dramă90 minVezi Acum!
HD5.3Kickboxer: Retaliation

Kickboxer: Retaliation

Vezi filmul Kickboxer: Retaliation (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Chiar după ce a câștigat o luptă la Las Vegas, Kurt Sloane este sedat și dus într-o închisoare din Bangkok, unde este forțat să lupte cu un gigant de peste 2 metri pentru libertate și 1 milion de dolari. Acest lucru va necesita un antrenament intens.

NR
5.3
2018Acțiune110 minVezi Acum!
HD7.4Kalashnikov AK-47

Kalashnikov AK-47

Vezi filmul Kalashnikov AK-47 (2020) Online HD Subtitrat In Romana, Kalashnikov toată lumea cunoaște acest nume, dar nu toată lumea știe ce cale lungă și spinoasă a luat un tânăr soldat pe nume Mikhail Kalashnikov (Yuriy Borisov) pentru a crea legendara armă AK-47, care până în ziua de azi este un simbol al armelor de gândire ale vremii noastre.

NR
7.4
2020Dramă105 minVezi Acum!
HD7.5Kingdom III: The Flame of Destiny

Kingdom III: The Flame of Destiny

Vezi filmul Kingdom III: The Flame of Destiny (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Pentru a-și apăra regatul de o invazie subită, un general puternic revine pe câmpul de luptă alături de un orfan de război, acum adult însetat de glorie.

PG-13
7.5
2023Acțiune129 minVezi Acum!
HD6.5Kho Gaye Hum Kahan

Kho Gaye Hum Kahan

Vezi filmul Kho Gaye Hum Kahan (2023) HD Online Subtitrat In Romana, La 20 de ani, trei buni prieteni din Mumbai se împart între iubiri, ambiții, inimi frânte și atracția irezistibilă a rețelelor sociale.

PG-13
6.5
2023Dramă135 minVezi Acum!
HD6.1Kevin James: Never Don’t Give Up

Kevin James: Never Don’t Give Up

Vezi filmul Kevin James: Never Don’t Give Up (2018) Online Subtitrat In Romana, Kevin James revine la stand-up după mult timp cu acest spectacol de familie, discutând despre viața de părinte, fani, desconsiderarea alergiilor și altele.

NR
6.1
2018Comedie62 minVezi Acum!
HD6King of the Belgians

King of the Belgians

Vezi filmul King of the Belgians (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Regele belgienilor se află în vizită oficială la Istanbul când ţara sa intră în criză. Trebuie să se întoarcă numaidecât pentru a-şi salva regatul. Dar o furtună solară îi pune beţe în roate. Gata cu avioanele. Gata cu telefoanele. Ajutat de un regizor britanic şi de o trupă de interpreţi bulgari de muzică populară, regele şi anturajul său reuşesc să treacă graniţa. Incognito. Aşa începe o odisee de-a lungul Balcanilor, ...

NR
6
2016Comedie94 minVezi Acum!
HD6.7Kodachrome

Kodachrome

Vezi filmul Kodachrome (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Directorul unei case de discuri se alătură tatălui său, un celebru fotograf pe moarte, într-o călătorie la ultimul laborator care încă developează peliculă Kodachrome.

NR
6.7
2017Comedie105 minVezi Acum!
HD5.0Krystal

Krystal

Vezi filmul Krystal (2018) Online Subtitrat In Romana, este o dramă amuzantă despre Taylor Ogburn, un tânăr din sud care are o problemă ciudată la inimă – din cauza asta nu poate merge la facultate, nu are voie să bea băuturi alcoolice și nici să experimenteze viața. Când o întâlnește pe femeia visurilor sale, o fostă prostituată alcoolică și dependentă de droguri cu un fiu de 16 ani aflat în scaun cu rotile, Taylor pretinde că este în grupul alcoolicilor anonimi ca să încerce să o ...

NR
5.0
2018Comedie90 minVezi Acum!
HD6.5Knuckle Girl

Knuckle Girl

Vezi filmul Knuckle Girl (2023) Online Subtitrat In Romana, Filmul de acțiune produs de creatori coreeni cu distribuție japoneză urmărește povestea lui Ran (Ayaka Miyoshi), o pugilistă care se confruntă cu o organizație misterioasă participând la lupte clandestine după ce a descoperit că sora ei mai mică, Yuzuki (Kotona Minami) e victima unei ilegalități. Cu pericole la tot pasul, Ran trebuie să-și folosească boxurile de alamă. Va reuși să-și salveze sora?

NR
6.5
2023Acțiune107 minVezi Acum!
HD5.7Kandasamys: The Baby

Kandasamys: The Baby

Vezi filmul Kandasamys: The Baby (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Socrii se îndreaptă spre Mauritius, unde urmează să li se nască nepotul, și creează probleme amuzante în partea a patra a francizei Kandasamy.

PG-13
5.7
2023Comedie93 minVezi Acum!
HD7.7Killers of the Flower Moon

Killers of the Flower Moon

Vezi filmul Killers of the Flower Moon (2023) Online HD Subtitrat In Romana, La începutul secolului al XX-lea, petrolul a adus o avere națiunii Osage, membri săi devenind peste noapte unii dintre cei mai bogați oameni din lume. Bogăția acestor nativi americani i-a atras imediat pe interlopii albi, care au manipulat, extorcat și furat cât de mulți bani au putut înainte de a recurge la crimă. Bazat pe o poveste adevărată și narat prin intermediul neobișnuitei povești de dragoste dintre Ernest ...

R
7.7
2023Crimă206 minVezi Acum!
HD6.1Khufiya

Khufiya

Vezi filmul Khufiya (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Un spion sub acoperire este ucis din cauza unui trădător dintr-o agenție secretă, iar o agentă călită ia urma informatorului, hotărâtă să-și răzbune prietenul.

R
6.1
2023Crimă157 minVezi Acum!
HD6.5Keys to the Heart

Keys to the Heart

Vezi filmul Keys to the Heart (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Singur și cu probleme, un boxer se mută împreună cu mama pierdută în copilărie și cu fratele autist, dar trebuie să se adapteze la viața într-o familie pe care nu o știe.

NR
6.5
2023Dramă103 minVezi Acum!
HDKhun Pan 3

Khun Pan 3

Vezi filmul Khun Pan 3 (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Khun Pan, polițist, vrăjitor și viitor tată, este convins să vâneze o gașcă de bandiți, dar descoperă o conspirație.

NR
0.0
AcțiuneVezi Acum!
HD5.8Killer Book Club

Killer Book Club

Killer Book Club (2023) Online Subtitrat In Romana, Opt prieteni amatori de horror luptă să rămână în viață după ce un clovn ucigaș, care pare să le știe secretul urât ce-i leagă începe să-i elimine unul câte unul.

R
5.8
2023Groază89 minVezi Acum!
HD6.9Kincsem

Kincsem

Vezi Kincsem (2017) Online hd Subtitrat In Romana, Ernõ Blaskovich pierde totul după Revoluția Ungară din 1848. Kincsem, un cal magnific, aduce un scop în viața lui lipsită de sens. Ernõ are acum o șansa la tot ce își dorește: răzbunare, dragoste și faimă.

NR
6.9
2017Aventură121 minVezi Acum!
HD4.7Knock Knock Who’s There

Knock Knock Who’s There

Knock Knock Who’s There (2015) Online Subtitrat In Romana, Casa funerară este ultima oprire a celor decedați. Ești și locul în care are loc transformare, ritualul care purifică sufletul. Sufletul care n-a trecut prin acest ritual este unul turmentat. Încă au treburi nerezolvate

NR
4.7
2015Groază88 minVezi Acum!
HD6.1King of Peking

King of Peking

King of Peking (2017) Online Subtitrat In Romana, Când divertismentul la domiciliu intră pe piață în anul 1990, la Beijing, un fost proiecționist îl atrage pe fiul lui în deschiderea propriei companii de filme cu piraţi, dar banii câștigați ușor vin cu un preț.

NR
6.1
2017Comedie88 minVezi Acum!
HD6.1King Lear

King Lear

King Lear (2018) Online Subtitrat In Romana, Această versiune contemporană are o distribuție impresionantă condusă de Anthony Hopkins și Emma Thompson. Hopkins îl interpretează pe regele Lear care conduce o dictatură militară totalitară în Anglia. Thompson este fiica lui cea mare, Goneril, Emily Watson este fiica mijlocie, Regan, și Florence Pugh este tânăra Cordelia. Regele în vârstă de 80 de ani își împarte regatul între fiicele lui în funcție de afecțiunea lor față de el. Când Cordelia ...

NR
6.1
2018Dramă115 minVezi Acum!
HD6.9Karen Kingsbury’s Maggie’s Christmas Miracle

Karen Kingsbury’s Maggie’s Christmas Miracle

Karen Kingsbury’s Maggie’s Christmas Miracle (2017) Online Subtitrat In Romana, O mamă singură se străduie să-şi echilibreze cariera cu viaţa de familie şi se îndrăgosteşte de profesorul fiului ei.

NR
6.9
2017Dramă83 minVezi Acum!
HD6Killer Movie

Killer Movie

Killer Movie (2008) Online Subtitrat In Romana, Plecat pe teren sa filmeze, echipajul unui post de televiziune ajunge intr-un oras necunoscut, unde membrii sunt hartuiti si omorati unul cate unul de catre un criminal in serie.

NR
6
2008Groază93 minVezi Acum!
HD4.7Killing Hasselhoff

Killing Hasselhoff

Killing Hasselhoff (2017) Online Subtitrat In Romana, Un bărbat implicat într-un joc straniu pe mize uriașe în care trebuiau omorâte celebrități pierde repede totul – afacere, contul bancar, casa, logodnica. O ia razna, apoi realizează că singura cale de a-și pune viața înapoi pe roate este să-și ucidă celebritatea pe care a pariat. Va trebui să-l omoare pe Hasselhoff.

R
4.7
2017Comedie80 minVezi Acum!
HD4.4Knights of the Zodiac

Knights of the Zodiac

Knights of the Zodiac (2023) Online Subtitrat in Romana, Când un orfan din strada Headstrong, Seiya, în căutarea surorii sale răpite, în mod involuntar, se încadrează în puteri ascunse, el descoperă că ar putea fi singura persoană în viață care poate proteja o zeiță reîncarnată, trimisă să vegheze asupra umanității. Poate să -și lase trecutul să plece și să -și îmbrățișeze destinul pentru a deveni un cavaler al Zodiacului?

PG-13
4.4
Acțiune112 MinVezi Acum!
HD6.8Kevin Hart: Irresponsible

Kevin Hart: Irresponsible

Kevin Hart: Irresponsible (2019) Online Subtitrat In Romana, Cu trei copii din a doua căsătorie, Kevin Hart ne arată că e într-adevăr la înălțime într-un spectacol special și inedit inspirat din propriile greșeli.

NR
6.8
2019Comedie60 minVezi Acum!
HD4.4Kill Ratio

Kill Ratio

Kill Ratio (2016) Online Subtitrat In Romana, Dându-se drept agent de vânzări în telecomunicații la o conferință de afaceri, un agent CIA luptă să apere tânăra democrație est-europeană împotriva unui puci militar.

NR
4.4
2016Acțiune86 minVezi Acum!
HD2.5Kiss Kiss

Kiss Kiss

Kiss Kiss (2019) Online Subtitrat In Romana, În timp ce se află într-un tur de lux cu degustare de vin, cei mai buni patru prieteni sunt făcuți prizonieri și obligați să se lupte între ei într-un câștigător să ia toate meciurile de gladiator.

NR
2.5
2019Acțiune95 MinVezi Acum!