HD7.2Califórnia

Califórnia

Vezi filmul Califórnia (2015) Online HD Subtitrat In Romana, São Paulo, 1984. Estela trece prin etapa turbulentă a adolescenței. Sexul, dragostea, prietenia – totul pare mult prea complicat. Unchiul ei, Carlos, este eroul ei, iar călătoria în California ca să-l viziteze este cel mai mare vis al ei. Totuși, toate planurile îi sunt date peste cap atunci când el vine în Brazilia arătând slăbit și bolnav. Între criză și descoperiri, Estela trebuie să se confrunte cu realitatea care îi va ...

NR
7.2
2015Dramă90 minVezi Acum!
HD8.1Call Me by Your Name

Call Me by Your Name

Vezi filmul Call Me by Your Name (2017) Online Subtitrat In Romana, Elio, un adolescent din anii ’80, plănuiește să-și petreacă vara, ca de obicei, în vila superbă a părinților săi, din nordul Italiei. Însă vizita celui mai nou asistent cercetător din echipa de arheologi a tatălui său îi provoacă sentimente neașteptate.

NR
8.1
2017Dramă132 minVezi Acum!
HD6.2Happily Married

Happily Married

vEZI filmul Happily Married (2015) Online hd Subtitrat In Romana, Un cameraman de nunți își pierde cumpătul după ce cunoaște o femeie rebelă care are de gând să-i despartă pe mirele și mireasa următoarei nunți la care este angajat.

NR
6.2
2015Comedie91 minVezi Acum!
HD7.2World’s First Christmas

World’s First Christmas

Vezi filmul World’s First Christmas (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Când Crăciunul dispare subit, o nouă familie aiurită trebuie să recreeze această sărbătoare, spiritul și tradițiile ei nespecifice Braziliei într-o lume în care nimeni nu a auzit despre Crăciun.

NR
7.2
2023Comedie94 minVezi Acum!
HD6.3Wedding Games

Wedding Games

Vezi filmul Wedding Games (2023) Online HD Subtitrat In Romana,Alex și Eva aleg să-și unească destinele chiar în locul în care s-au cunoscut, dar o serie de gafe amuzante le zădărnicesc pașii către altar.

NR
6.3
2023Comedie80 minVezi Acum!
HD5.8Burning Betrayal

Burning Betrayal

Vezi filmul Burning Betrayal (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O contabilă vede trădarea logodnicului ei ca pe o oportunitate pentru o trezire sexuală, cu consecințe periculoase. O adaptare după romanul lui Sue Hecker.

R
5.8
2023Dramă99 minVezi Acum!
HD6.6Overhaul

Overhaul

Vezi filmul Overhaul (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Roger, un pilot de curse cu camioane, pierde totul, dar primește o ofertă tentantă și periculoasă: să devină șoferul unei bande de hoți.

R
6.6
2023Acțiune100 minVezi Acum!
HD7.0A Life Too Short: The Isabella Nardoni Case

A Life Too Short: The Isabella Nardoni Case

A Life Too Short: The Isabella Nardoni Case (2023) Online Subtitrat In Romana, O fetiță de cinci ani cade de la etaj din apartamentul tatălui său, iar mama acesteia pornește în căutarea dreptății și ajunge în atenția întregii țări.

NR
7.0
2023Documentar104 minVezi Acum!
HD5.4Nothing to Lose

Nothing to Lose

Nothing to Lose (2018) Online Subtitrat In Romana, Acest film are la baza cartile trilogiei “Nothing to Lose” (Nimic de pierdut). In el este vorba despre povestea vietii lui Edir Macedo, un om care a depasit nenumarate obstacole in cautarea propriei convingeri.

NR
5.4
2018Dramă130 minVezi Acum!
HD6.7Operações Especiais

Operações Especiais

Vezi Operações Especiais (2015) Online hd Subtitrat In Romana, Într-un Rio de Janeiro răvășit de crime, o echipă de polițiști onești, printre care se numără și o începătoare, luptă cu corupția și neîncrederea din ambele tabere.

NR
6.7
2015Acțiune99 minVezi Acum!
HD6.1The Ornithologist

The Ornithologist

The Ornithologist (2016) Online Subtitrat In Romana, Fernando, un ornitolog singuratic, caută o specie de berze aflată pe cale de dispariție de-a lungul unui râu îndepărtat din nordul Portugaliei când este prins de curenți. Salvat de un cuplu de pelerini chinezi aflați pe drumul spre Santiago de Compostela, el intră într-o pădure ciudată și întunecoasă, în încercarea de a se întoarce pe drumul cel bun. Dar, treptat, pe măsură ce întâlnește diverse obstacole neașteptate și stranii și oameni ...

NR
6.1
2016Aventură118 minVezi Acum!
HD6An Unforgettable Year – Spring

An Unforgettable Year – Spring

An Unforgettable Year: Spring (2023) Online Subtitrat In Romana, Când e în pericol să pice la mate, materia pe care o urăște cel mai mult, Jasmine trebuie să facă pregătire cu un meditator tânăr și drăguț, care vede totul în funcție de numere. Pusă în fața presiunii familiei și antrenată într-o iubire riscantă, ea trebuie să-și depășească temerile și limitările pentru a-și urmări adevăratul vis: să fie

NR
6
2023Dramă80 minVezi Acum!
HD6.7Kardec

Kardec

Kardec (2019) Online Subtitrat In Romana, În Franța catolică a secolului XIX, profesorul Léon Rivail ajunge la o ședință de spiritism și înființează mișcarea cu același nume, intrând în vizorul autorităților.

NR
6.7
2019Dramă110 minVezi Acum!
HD6.0Ad Astra

Ad Astra

Ad Astra (2019) Online Subtitrat In Romana, Inginerul spaţial Roy McBride (Pitt) pornește într-o expediţie la marginile sistemului nostru solar, pentru a da de urma tatălui său (Tommy Lee Jones), dispărut într-o misiune pentru descoperirea vieţii extraterestre lângă Neptun, și a descoperi misterul ce amenință viața planetei noastre. În drumul său, îi sunt dezvăluite informații secrete, ce pun într-o nouă lumină existența oamenilor și locul nostru în Univers.

PG-13
6.0
2019Dramă123 minVezi Acum!
HD6.7The Last Hangover

The Last Hangover

The Last Hangover (2018) Online Subtitrat In Romana, Într-o parodie biblică după „Marea mahmureală”, apostolii se trezesc fără Iisus în preajmă și au de reconstituit evenimentele din Cina cea de Taină, din seara trecută.

NR
6.7
2018Comedie44 minVezi Acum!
HD5.5The First Temptation of Christ

The First Temptation of Christ

The First Temptation of Christ (2019) Online Subtitrat In Romana, „Program special de Crăciun – Porta dos Fundos 2019: Prima ispitire a lui Hristos” – Iisus face 30 de ani și prezintă familiei un oaspete-surpriză. Un program special de Crăciun atât de smintit, încât n-ar putea fi realizat decât de Porta dos Fundos.

NR
5.5
2019Comedie46 minVezi Acum!
IN DERULARETV6.8Lady Voyeur

Lady Voyeur

Lady Voyeur (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O hackeriță talentată și voyeuristă se trezește în mijlocul unei investigații periculoase după ce vecina ei prostituată pleacă într-o excursie în weekend.

TV-MANetflix
6.8
2023Dramă38 minVezi Acum!
HD6.9An Unforgettable Year – Autumn

An Unforgettable Year – Autumn

An Unforgettable Year: Autumn (2023) Online Subtitrat In Romana la calitate HD, O studentă la drept ambițioasă care urăște muzica are nevoie de un plan perfect pentru a fi angajată la biroul unde este stagiară, până când întâlnește un cântăreț fermecător care îi dă viața peste cap. Trăind prima ei iubire, trebuie să-și înfrunte trecutul și să decidă ce e mai important: să facă ce-i place sau să învețe să-i placă ce face.

NR
6.9
2023Dramă102 minVezi Acum!
HD6.1An Unforgettable Year – Summer

An Unforgettable Year – Summer

An Unforgettable Year: Summer (2023) Online Subtitrat In Romana la calitate HD, Pentru a studia moda în mult râvnitul Paris, o tânără provincială care urăște Carnavalul călătorește la Rio de Janeiro pentru a încerca să obțină sprijinul unui designer celebru din Brazilia. Hotărâtă să-și facă loc în echipa de cusut a uneia dintre cele mai mari școli de samba, ea va descoperi că un carnaval durează doar o săptămână, dar o poveste de dragoste îi poate schimba întreaga viață.

PG-13
6.1
2023Dramă101 minVezi Acum!
HD7.1An Unforgettable Year – Winter

An Unforgettable Year – Winter

An Unforgettable Year: Winter (2023) Online Subtitrat In Romana la calitate HD, În loc să plece în excursia de absolvire cu prietenele ei, Mabel e obligată să meargă cu părinții într-o stațiune de schi din Chile. Doar că nu se aștepta ca în acea stațiune geroasă să intre într-un grup secret de prieteni și să cunoască o potențială nouă iubire.

NR
7.1
2023Dramă101 minVezi Acum!
HD6.9Rich in Love 2

Rich in Love 2

Rich in Love 2 (2023) Online Subtitrat In Romana la calitate HD, Paula pleacă din Rio de Janeiro pentru a relua voluntariatul medical în jungla Amazonului, însă Teto pune la cale un plan prin care să o urmeze, cu consecințe haotice.

NR
6.9
2023Comedie89 minVezi Acum!