CAM6.5Ghostbusters: Frozen Empire

Ghostbusters: Frozen Empire

The Spengler family returns to where it all started – the iconic New York City firehouse – to team up with the original Ghostbusters, who've developed a top-secret research lab to take busting ghosts to the next level. But when the discovery of an ancient artifact unleashes an evil force, Ghostbusters new and old must join forces to protect their home and save the world from a second Ice Age.

PG-13
6.5
2024Aventură115 minVezi Acum!
HD6.8Girls Trip

Girls Trip

Four girlfriends take a trip to New Orleans for an annual festival and, along the way, rediscover their wild sides and strengthen the bonds of sisterhood.

R
6.8
2017Comedie122 minVezi Acum!
HD6.2Green Is Gold

Green Is Gold

Vezi filmul Green Is Gold (2016) Online HD Subtitrat In Romana, După ce tatăl său ajunge în închisoare, un băiat în vârstă de 13 ani este dat în grija fratelui său înstrăinat, care cultivă marijuana din nordul Californiei.

NR
6.2
2016Crimă81 minVezi Acum!
HD6.1Geostorm

Geostorm

Vezi filmul Geostorm: Pericol Global (2017) Online HD Subtitrat In Romana, După o serie de dezastre naturale care puneau în pericol omenirea, conducătorii lumii au colaborat pentru construirea unei reţele de sateliţi care să stabilizeze climatul. Însă sistemul a început să dea erori, iar specialiştii mai au foarte puţin timp la dispoziţie pentru a detecta problema şi a salva planeta. Gerard Butler revine pe marile ecrane în rolul unui inginer care, alături de fratele său (Jim Sturgess), ...

PG-13
6.1
2017Acțiune109 minVezi Acum!
HD6.2Godzilla: Planet of the Monsters

Godzilla: Planet of the Monsters

Vezi filmul Godzilla: Planet of the Monsters (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Un grup de coloniști disperați încearcă să recolonizeze Pâmântul după 20.000 de ani de la cucerirea lui de către Godzilla. Unul dintre ei vrea, mai ales, să se răzbune.

PG-13
6.2
2017Acțiune89 minVezi Acum!
HD7.7God’s Own Country

God’s Own Country

Vezi filmul God’s Own Country (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Primăvară. Yorkshire. Tânărul fermier Johnny Saxby îşi îneacă frustrările zilnice cu beţii straşnice şi sex la întâmplare. Asta până când apariţia unui zilier român venit pentru sezonul mieilor iniţiază o relaţie intensă ce-l aruncă pe Johnny pe un nou drum.

NR
7.7
2017Dramă105 minVezi Acum!
HD5.4Game Over, Man!

Game Over, Man!

Vezi filmul Game Over, Man! (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Trei trântori ratați, amici cu vise mărețe, se transformă în luptători feroce după ce hotelul elegant în care lucrează este ocupat de teroriști.

R
5.4
2018Acțiune100 minVezi Acum!
HD4.5Gun Shy

Gun Shy

Vezi filmul Gun Shy (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul urmărește povestea lui Turk Henry, o stea a muzicii rock de vârstă mijlocie, a cărei soție supermodel este răpită în timpul vacanței lor în Chile. Căsătorit cu un supermodel și putred de bogat, Turk descoperă curând că Chile este probabil ultimul loc în care un dependent de sex aflat în recuperare ar trebui să plece în vacanță. În timp ce se luptă cu monogamia, soția lui este răpită misterios de un grup de renegați, pirați ...

R
4.5
2017Acțiune91 minVezi Acum!
HD5.4Gangster Land

Gangster Land

Vezi filmul Gangster Land (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Odată un boxer amator, McGurn este ademenit în mafia italiană după uciderea tatălui său vitreg. Al Capone îl recrutează pe Jack McGurn, pentru a lupta împotriva irlandezilor și pentru a-și proteja imperiul pe străzile violente din Chicago. În timpul Prohibiției din anii 1920, McGurn se remarcă în rândurile mafiei italiene, devenind mâna dreaptă a lui Al Capone.

NR
5.4
2017Acțiune90 minVezi Acum!
HD6.3Girl Asleep

Girl Asleep

Vezi filmul Girl Asleep (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Greta Driscoll, care se apropie de vârsta de 15 ani, nu reușește să-și găsească locul în noul ei oraș. Între grupul de blonde răsfățate, sora ei mai mare și excentricii ei părinți, singura persoană cu care poate să vorbească este Elliott, ciudatul dar adorabilul ei coleg de clasă. Când mama ei decide să-i organizeze o petrecere surpriză și să invite pe toată lumea, cele mai mari temeri ale sale o copleșesc și Greta este aruncată ...

NR
6.3
2015Comedie77 minVezi Acum!
HD7.2Good Time

Good Time

Vezi filmul Good Time (2017) Online HD Subtitrat In Romana, După ce un jaf ratat la o bancă îl trimite în închisoare pe fratele său mai mic, Constantine Nikas (Robert Pattinson) pornește într-o stranie odisee în lumea interlopă a orașului, în încercarea tot mai disperată și periculoasă de a-și elibera fratele. Pe parcursul unei nopți pline de adrenalină, Constantine este prins în marasmul unei descinderi într-o realitate violentă și haotică, străduindu-se din răsputeri să-și salveze fratele ...

R
7.2
2017Crimă102 minVezi Acum!
CAM7.9Godzilla Minus One

Godzilla Minus One

Vezi filmul Godzilla Minus One (2023) Online HD Subtitrat In Romana, După cel de-Al Doilea Război Mondial Japonia a pierdut totul, dar o situație proastă poate deveni întotdeauna chiar mai proastă. Godzilla își face apariția și trimite națiunea niponă mai jos decât a fost vreodată… la un scor negativ.

PG-13
7.9
2023Acțiune125 minVezi Acum!
HD7.6Gentle

Gentle

Vezi filmul Gentle (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Culturista Edina e dispusă să sacrifice totul pentru visul pe care-l împărtășește cu partenerul ei de viață, care e și antrenorul său.

NR
7.6
2023Dramă93 minVezi Acum!
HD5.7Gone Are the Days

Gone Are the Days

Vezi filmul Gone Are the Days (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Taylon Flynn. În vârstă, bolnav și incapabil să se împace pe omul care a ajuns, Flynn este înclinat să renunțe la această viață in flăcări de glorie. Planurile lui merg dincolo de descoperirea vieții sordide pe care fiica lui înstrăinată este forțată să o trăiască. Pentru a o salva, trebuie să cheme demonii din interior pe care ia epurat cu mult timp în urmă și descoperă că răscumpărarea este un drum greu de parcurs

R
5.7
2018Western99 minVezi Acum!
HD6.6Good Grief

Good Grief

Vezi filmul Good Grief (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Devastat de pierderea soțului său, scriitor faimos, un artist își duce cei mai buni prieteni într-o excursie la Paris, unde ies la iveală secrete urâte și adevăruri dure.

R
6.6
2023Comedie100 minVezi Acum!
HD6.8Game Night

Game Night

Vezi Game Night (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Jason Bateman și Rachel McAdams fac echipă pe marile ecane din 2 martie în comedia „Jocul de-a detectivii”, regizată de John Francis Daley și Jonathan Goldstein, aflați deja la al doilea proiect după comedia de succes „Vacanță cu peripeții”, din 2015. Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din ...

R
6.8
2018Comedie100 minVezi Acum!
HD6.7Graffiti

Graffiti

Vezi filmul Graffiti (2015) Online Subtitrat In Romana, O lume apocaliptică. Un oraș devastat. Un singur supraviețuitor. Edgar a învățat să supraviețuiască pe cont propriu, evitând zonele contaminate de ”incidentul” care i-a distrus viața, precum știm. Dar rutina lui Edgar este întreruptă dintr-odată de descoperirea pe care o face când vede un zid de lângă patul lui desenat cu graffitti. Un singur cuvânt dezvăluie existența unui alt supraviețuitor: ”Anna”.

NR
6.7
2016Science Fiction30 minVezi Acum!
CAM7.2Gran Turismo

Gran Turismo

Vezi filmul Gran Turismo (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Aceasta este povestea lui Jann Mardenborough, un tânăr care are șansa să-și împlinească un vis ce părea de neatins. Pasionat până la obsesie de jocul video Gran Turismo, Jann câștigă o serie de competiții organizate de Nissan, iar asta îl pune la volanul unei mașini de curse reale și îi dă șansa să participe la curse oficiale.

PG-13
7.2
2023Acțiune135 minVezi Acum!
HD5.6Gray Matter

Gray Matter

Gray Matter (2018) Online Subtitrat In Romana, În urma unui accident un navă cade pe Pământ în ea aflându-se o creatură extraterestră, iar în curând după ce o altă ființă extraterestră răpește o tânără care va ajunge să îi ajute să vâneze creatura. Trebuie să se oprească și să o omoare înainte de a ajunge la un al doilea meteorit deja pe planeta noastră.

NR
5.6
2018Science Fiction85 minVezi Acum!
HD5.3Gotti

Gotti

Gotti (2018) Online Subtitrat In Romana, Pelicula, în regia lui Kevin Connolly, trece prin trei decade importante ale vieţii gangster-ului John Gotti, ce marchează trecerea de la jafuri mărunte la organizarea uciderii lui Paul Castellano, ce i-a trasat drumul spre vârful ierarhiei şi spre noua sa titulatură, cea de „The Teflon Don” – porecla sa în rândul presei, deoarece acuzaţiile pentru care a ajuns să fie judecat părea că nu se lipesc de el – a fost achitat de trei ori la rând.

R
5.3
2018Crimă106 minVezi Acum!
HD6.2God Is a Bullet

God Is a Bullet

Vezi filmul God Is a Bullet (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Bazat pe fapte reale și pe romanul cu același nume. Detectivul Bob Hightower, de la Moravuri, își găsește fosta soție ucisă și fiica răpită de un cult. Frustrat de investigațiile oficiale ratate, el demisionează din poliție și se infiltrează în cult pentru a-l vâna pe lider, cu ajutorul singurei victime feminine evadate din cult, Case Hardin.

NR
6.2
2023Acțiune155 minVezi Acum!
HD6.1Gayby Baby

Gayby Baby

Gayby Baby (2015) Online Subtitrat In Romana, Numărul copiilor crescuți de cupluri de același sex e în creștere la nivel mondial. Ne aflăm în Gayby-Boom. Dar cine sunt acești copii? Ce cred ei despre faptul că au părinți de același sex? Și au probleme cu ceilalți copii? Într-un moment în care lumea dezbate egalitatea căsătoriilor, aceste întrebări sunt mai pertinente ca niciodată.

NR
6.1
2015Documentar85 minVezi Acum!
HD6.4Gold Brick

Gold Brick

Vezi Gold Brick (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Hotărât să recupereze și să profite de pe urma slujbei lui lipsită de satisfacții, un muncitor face trafic cu parfumuri de lux chiar sub nasul angajatorului său.

NR
6.4
2023Comedie95 minVezi Acum!
HD5.9Gringo

Gringo

Vezi Gringo (2018) Online hd Subtitrat In Romana, Un mix antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, „Gringo: Amator în misiune” se desfășoară în Mexic, unde Harold Soyinka (David Oyelowo), un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a ...

R
5.9
2018Acțiune111 minVezi Acum!
HD7.3Ghostland

Ghostland

Vezi Ghostland (2018) Online hd Subtitrat In Romana, După moartea mătușii sale, Colleen și cele două fiice ale sale moștenesc casa acesteia. Beth, fiica mai mare, este introvertită și timidă, găsind confort în povestirile pe care le inventează în cărțile pe care le scrie, în timp ce Vera, sora mai mică, este mult mai deschisă și încrezătoare în sine. Cu toate acestea, în timpul primei lor nopți în această casă, niște intruși extrem de violenți pătrund cu forța în interior, iar Colleen ...

R
7.3
2018Groază91 minVezi Acum!
HD4Give Seven Days

Give Seven Days

Vezi Give Seven Days (2014) Online hd Subtitrat In Romana, Două femei care trăiesc vieți foarte diferite decid să schimbe casa. Ai Lin (Vicky Yu) e săracă, în timp ce Wen Di (Cenzi Xu) este bogată. Dar când ambele sunt părăsite în aceeași zi de iubiții lor, se întâlnesc din întâmplare.

NR
4
2014Romantic95 minVezi Acum!
HD6.8Gallipoli

Gallipoli

Vezi Gallipoli (2005) Online hd Subtitrat In Romana, Această dramă-documentar prezintă bătălia de la Gallipoli din cadrul Primului Război Mondial, cu ajutorul reconstituirilor, animației 3D și experților de renume.

NR
6.8
2005Documentar119 minVezi Acum!
HD7.2Glory

Glory

Glory (2017) Online Subtitrat In Romana, Când Tsanko Petrov, un muncitor la căile ferate, găseşte milioane de leva pe şine, ia decizia să predea întreaga sumă poliţiei. Statul îl recompensează cu un ceas de mână, doar că acesta se strică numaidecât. În acelaşi timp, Julia Staikova, şefa departamentului de PR din Ministerul Transporturilor, îi pierde vechiul ceas. Astfel începe lupta disperată a lui Petrov de a-şi recupera ceasul, dar şi demnitatea.[„Slava”]

NR
7.2
2017Dramă101 minVezi Acum!
HD5.6Getaway Plan

Getaway Plan

Getaway Plan (2017) Online Subtitrat In Romana, Hoțul profesionist Víctor, specialist în sudură, este recrutat de mafia rusă pentru a sparge un seif ca parte a unui complex jaf bancar.

NR
5.6
2017Acțiune105 minVezi Acum!
HD5.7Goon: Last of the Enforcers

Goon: Last of the Enforcers

Goon: Last of the Enforcers (2017) Online Subtitrat In Romana, Este o nouă zi pentru echipa de hochei Highlanders Halifax. În timpul unei greve, echipa lui Thug, Highlander Halifax, se unește cu o mulțime de jucători noi. Cu toate acestea, cel care lipsește în mod special din grup, este liderul favorit al tuturor și inima echipei, Doug „The Thug”. Forțat să renunțe la cariera sa de jucător după mai multe lovituri, iar acum căsătorit cu un copil pe drum, Doug a lăsat patinele în urmă și și-a ...

R
5.7
2017Comedie101 minVezi Acum!
HD6.4Godzilla: City on the Edge of Battle

Godzilla: City on the Edge of Battle

Godzilla: City on the Edge of Battle (2018) Online Subtitrat In Romana, Pe Terra, căpitanul Haruo și camarazii săi iau contactul cu tribul Houtua. Pentru a-l înfrânge pe Godzilla, se îndreptă spre vechiul centru de cercetare Mechagodzilla.

PG-13
6.4
2018Animație101 minVezi Acum!
HD4.9Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever

Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever

Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever (2014) Online Subtitrat In Romana, Supărată că a rămas ultima mâţă din magazinul de animale, vedeta de pe internet găseşte în cele din urmă un suflet pereche – o fată la fel de singură.

G
4.9
2014Comedie90 minVezi Acum!