HDVoldemort: Origins of the Heir

Voldemort: Origins of the Heir

Vezi filmul Voldemort: Origins of the Heir (2018) Online HD Subtitrat In Romana, După ce a absolvit Școala de Vrăjitori Hogwarts, Tom Riddle dispare. Se întoarce zece ani mai târziu, cu noi puteri și un nou nume.

NR
0.0
2018AventurăVezi Acum!
HD6.2Veronica

Veronica

Vezi filmul Veronica (2017) Online HD Subtitrat In Romana, În 1991 în Madrid, după o ședință de spiritism la școală, o adolescentă care are grijă de frații săi suspectează că o forță malefică a pătruns în apartamentul lor.

R
6.2
2017Groază105 minVezi Acum!
HD4.8Valley of Bones

Valley of Bones

Vezi filmul Valley of Bones (2017) Online HD Subtitrat In Romana, În terenurile sterpe, dar bogate în petrol din vestul Dakotei de Nord, Wes McCoy un sondor dependent de droguri, crede că a găsit urmele unui dinozaur, de pe urma căruia speră să-şi poată plăti datoriile către unul dintre carteluri.

R
4.8
2017Crimă90 minVezi Acum!
HD6.6Viceroy’s House

Viceroy’s House

Vezi filmul Viceroy’s House (2017) Online Subtitrat In Romana, După 300 de ani, Marea Britanie se retrage din India. Timp ce 6 luni, în 1947, lordul Mountbatten, strănepotul reginei Victoria, a preluat postul ultimului vicerege, iar sarcina lui a fost să redea India înapoi poporului ei. Povestea filmului se desfășoară în interiorul palatului. La etaj au locuit Mountbatten și soția și fiica lui; la parter au locuit cei 500 de servitori Hindu, musulmani și Sikh. În timp ce membrii elitei ...

PG-13
6.6
2017Dramă106 minVezi Acum!
HD7.8V.I.P.

V.I.P.

Vezi filmul V.I.P. (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Un criminal în serie de o sălbăticie rar întâlnită, Kim Gwang-il, reușește să fugă din Coreea de Nord și se stabilește în Sud împreună cu lacheii săi. Autoritățile din Nord se bucură că au scăpat de o belea, dar la scurt timp cel care l-a vânat în Nord, ofițerul Lee Dae-bum, își pierde toate privilegiile și e trimis în lagăr.

NR
7.8
2017Acțiune128 minVezi Acum!
HD6.8Vacation Friends 2

Vacation Friends 2

Vacation Friends 2 (2023) Online Subtitrat In Romana, În acest sequel, proaspăt căsătoriții Marcus și Emily îi invită pe Ron și Kyla, care de asemenea s-au căsătorit și au devenit recent și părinți, să îi însoțească într-o stațiune din Caraibe, unde Marcus se va întâlni cu proprietarii pentru construirea unui hotel la Chicago. Dar când începe petrecerea, vacanța relaxantă a celor două cupluri devine rapid o aventură nebunească.

R
6.8
2023Comedie105 minVezi Acum!
HD7.6Victoria

Victoria

Vezi Victoria (2015) Online hd Subtitrat In Romana, Victoria, o tânără din Madrid, întâlnește patru băieți din localitate, lângă un club de noapte. Sonne și prietenii lui sunt berlinezi adevărați care îi promit că se va distra și-i vor arăta partea autentică a orașului. Dar acești băieți au necazuri: îi datorează cuiva o favoare periculoasă care trebuie achitată în acea seară. Pe măsură ce flirtul Victoriei cu Sonne începe să se transforme în ceva mai mult, el o convinge să li se alăture. ...

NR
7.6
2015Crimă138 minVezi Acum!
HD6.8Venom

Venom

Vizioneaza filmul Venom (2018) Online Subtitrat In Romana, Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

PG-13
6.8
2018Acțiune112 minVezi Acum!
HD5.3Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw (2019) Online Subtitrat In Romana, este un thriller satiră cu acțiunea plasată în lumea artei contemporane din Los Angeles, unde artiștii care fac bani frumoși și colecționarii de top plătesc un preț exorbitant atunci când arta devine marfă.

R
5.3
2019Groază113 minVezi Acum!
HD5.3Vamps

Vamps

Vamps (2012) Online Subtitrat In Romana, Vamps spune povestea a două superbe tinere vampir (Alicia Silverstone și Krysten Ritter) care duc o agitată viață de noapte în New York-ul zilelor noastre – până când dragostea își face apariția la orizont, iar cele două trebuie să ia o decizie care le poate pune în pericol nemurirea.

PG-13
5.3
2012Comedie93 minVezi Acum!
HD7.0Vice

Vice

Vice (2018) Online Subtitrat In Romana, Vice e povestea lui Dick Cheney (Christian Bale), un fin cunoscător al sistemului birocratic din Washington, care ajunge în mod discret să posede o putere politică imensă, ca Vicepreședinte in echipa prezidenţială a lui George W. Bush. Dick Cheney devine cel mai puternic om din SUA și contribuie în mod decisiv la impunerea unei noi ordini mondiale. Consecințele acțiunilor sale le resimțim până azi.

R
7.0
2018Comedie132 minVezi Acum!
HD5.3Viking Destiny

Viking Destiny

Viking Destiny (2018) Online Subtitrat In Romana, O printesa vikinga este fortata sa fuga din impreiul ei dupa ce a fost condamnata pentru iciderea tatalui ei, regele. Sub indrumarea zeului Odin, ea calatoreste in jurul lumii castigand intelepciune si construind o armata de care are nevoie pentru a-si recastiga dreptul la tron.

R
5.3
2018Acțiune91 minVezi Acum!
HD5.9Vox Lux

Vox Lux

Vox Lux (2018) Online Subtitrat In Romana, Vox Lux spune povestea fascinantă a ascensiunii unei adolecente americane obișnuite, care devine un pop-star celebru după ce este rănită la liceu, într-un atac terorist. În urma unei tragedii la școala ei în 1999, adolescenta Celeste își omagiază colegii pierduți, cântând la slujba de înmormântare. De aici începe tranformarea lui Celeste într-un pop star cu ajutorul surorii sale care compune versuri (Stacy Martin) și a managerului ei (Jude Law). ...

R
5.9
2018Dramă114 minVezi Acum!
HD5.6Voice from the Stone

Voice from the Stone

Voice from the Stone (2017) Online Subtitrat In Romana, Plasată într-un castel izolat din Toscana, Italia, în anii ’50, această peliculă intensă, plină de suspans, ne spune povestea lui Verena, o asistentă tânără foarte ambițioasă și determinată, interpretată de Emilia Clarke (Game of thrones, Me before you), care este angajată cu scopul de a-l ajuta pe tânărul moștenitor al proprietății, ce suferise o traumă. Băiatul nu mai vorbise deloc de la moartea subită a mamei sale. Dar, cu cât îl ...

NR
5.6
2017Dramă91 minVezi Acum!
HD8Victim/Suspect

Victim/Suspect

Victim/Suspect (2023) Online Subtitrat In Romana la calitate HD, O jurnalistă anchetează în amănunțime cazul unei femei acuzate de reclamarea în fals a unui viol și constată că există un tipar: autoritățile dau vina pe victime.

NR
8
2023Documentar90 minVezi Acum!