HD7.0Road House

Road House

Ex-UFC fighter Dalton takes a job as a bouncer at a Florida Keys roadhouse, only to discover that this paradise is not all it seems.

R
7.0
2024Acțiune121 minVezi Acum!
HD7.1Red Rooms

Red Rooms

The high-profile case of serial killer Ludovic Chevalier has just gone to trial, and Kelly-Anne is obsessed. When reality blurs with her morbid fantasies, she goes down a dark path to seek the final piece of the case's puzzle.

NR
7.1
2023Crimă118 minVezi Acum!
HD7R.A.D.A.R.: The Adventures of the Bionic Dog

R.A.D.A.R.: The Adventures of the Bionic Dog

Gabe and Kylie hunt for lost pirate treasure, hoping to bring tourists to their sleepy Florida town — and save Gabe’s mom’s diner. When they find a precious sapphire, they’re helped by R.A.D.A.R., a clever dog who’s actually a robot! But the mad scientist who invented the treasure-hunting dog wants to steal him back — along with the town’s famous sapphire! Can Gabe and Kylie protect the dog, guard the jewel, and save the town?

PG
7
2023Aventură0 minVezi Acum!
HD6.0Ricky Stanicky

Ricky Stanicky

When three childhood best friends pull a prank gone wrong, they invent the imaginary Ricky Stanicky to get them out of trouble. Twenty years later, the trio still uses the nonexistent Ricky as a handy alibi for their immature behavior. But when their spouses and partners get suspicious and demand to finally meet the fabled Mr. Stanicky, the guilty trio decide to hire a washed-up actor and raunchy celebrity impersonator to bring him to life.

R
6.0
2024Comedie113 minVezi Acum!
HD4.3Red Christmas

Red Christmas

A mother must protect her family on Christmas Day from a demented stranger who is hell bent on tearing them apart.

R
4.3
2016Groază82 minVezi Acum!
HD5.9Rainbow Time

Rainbow Time

Vezi filmul Rainbow Time (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Un bărbat cu handicap mental, obsedat de Fonz, de arme și de lucruri perverse devine o provocare pentru fratele său arogant, care tocmai s-a mutat cu el.

NR
5.9
2016Comedie91 minVezi Acum!
HD5.6Renegades

Renegades

Vezi filmul Renegades – Renegaţii (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Renegaţii e povestea unei echipe de pușcași marini americani în misiune într-o Europă destrămată de război, și care descoperă o comoară pe fundul unui lac, despre care se spune că ar valora milioane de dolari. Pentru a-i ajuta pe localnici, soldații decid să nesocotească ordinele și orchestrează un jaf pentru a sustrage aurul ca să-l returneze proprietarilor de drept. Dar, printr-o întorsătură nefastă a sorții, sunt ...

PG-13
5.6
2017Acțiune105 minVezi Acum!
HD7.1RDX: Robert Dony Xavier

RDX: Robert Dony Xavier

Vezi filmul RDX: Robert Dony Xavier (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Robert, Dony și Xavier, luptători antrenați în artele marțiale, odinioară violenți și plini de furie, se așează la o viață liniștită, după ce un eveniment important îi determină. Soarta orchestrează reîntâlnirea lor și revenirea din exil la modul lor de luptă, când istoria lor se prelungește amenințător și unul dintre ei se confruntă cu un atac violent.

NR
7.1
2023Acțiune150 minVezi Acum!
HD6.3Roman J. Israel, Esq.

Roman J. Israel, Esq.

Vezi filmul Roman J. Israel, Esq. (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Roman J Israel, Esq. (2017) urmărește povestea unui avocat idealist care, printr-o serie de evenimente tumultuoase, începe încet să piardă legătura cu etica si morala atunci când ajunge să lucreze pentru un avocat bogat și nemilos din Los Angeles. Roman J. Israel este un avocat ambițios, idealist și introvertit, care a lucrat ani de zile în spatele scenei, pregătindu-și cazurile într-un birou șubred, acoperit cu cărți ...

PG-13
6.3
2017Crimă122 minVezi Acum!
HD4.6Relentless

Relentless

Vezi filmul Relentless (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Holly Drew deţine „Drew’s Brews” o firmă de prăjit cafea, pe coasta Oregonului. Din copilărie a călătorit împreună cu tatăl ei la ferma furnizorilor lor de cafea salvadorieni, care îi sunt ca o familie. Acum însa, ferma are probleme financiare. Fiica lui Holly de 16 ani, Ally, îşi petrece vara la fermă, studiind modalităţile prin care aceasta poate deveni mai eficientă din punct de vedere financiar şi ecologic.

NC-17
4.6
2018Thriller95 minVezi Acum!
HD6.0Rememory

Rememory

Vezi filmul Rememory (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Rememory explorează moartea inexplicabilă a lui Gordon Dunn, un om de știință vizionar care este găsit mort la scurt timp după dezvăluirea celei mai noi invenții ale sale: un dispozitiv capabil să extragă, să înregistreze și să redea amintirile nefiltrate ale unei persoane. După moartea lui Gordon, soția acestuia, Carolyn, se retrage în casa ei și întrerupe contactul cu lumea exterioară. Lucrurile iau însă o turnură neașteptată, ...

PG-13
6.0
2017Dramă111 minVezi Acum!
HD6.0Residue

Residue

Vezi filmul Residue (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Detectivul particular Luke Harding primeşte sarcina de a livra o carte misterioasă deţinută de către mafiotul Fairweather. Sinistra carte conţinea povestea unei expediţii a unui călător, care în drumurile sale a dat de o făptură malefică, un adevărat monstru, pe care a crezut că dacă îl îngroapă, va scăpa de el.

NR
6.0
2017Acțiune82 minVezi Acum!
HD5.9Racer and the Jailbird

Racer and the Jailbird

Vezi filmul Racer and the Jailbird (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Când Gino o întâlneşte pe Bénédicte, se îndrăgostește instant, pasional și necondiționat. Ea este implicată într-o afacere de familie și conduce mașini de curse. El e un tip destul de obișnuit, cool și atrăgător… dar ascunde un secret. Genul de secret care poate pune în pericol viața lui și a celor din jur. Pentru a-și salva dragostea, Gino și Bénédicte vor lupta împotriva sorții, a rațiunii și a propriilor slăbiciuni.

NR
5.9
2017Crimă130 minVezi Acum!
HD5.8Role Play

Role Play

Vezi filmul Role Play (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Emma (Kaley Cuoco) și Dave (David Oyelowo) își condimentează aniversarea căsătoriei cu o noapte de joc de rol la New York. Lucrurile devin riscante atunci când viața secretă a Emmei, de asasin internațional, necunoscută lui Dave, este expusă de către Bob (Bill Nighy), ceea ce-i pune în pericol familia. Emma trebuie să se bazeze pe abilitățile ei letale pentru a-și proteja familia cu orice preț.

R
5.8
2023Acțiune101 minVezi Acum!
HD4.4Robin des Bois, la véritable histoire

Robin des Bois, la véritable histoire

Vezi filmul Robin des Bois, la véritable histoire (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Robin des Bois are niște principii etice foarte clare: el nu fură decât de la săraci, de la femei sau de la bătrâni. Dar în timp ce pune la cale jaful fiscului din Nottingham, el își vede planurile zădărnicite de o bandă de justițiari care fură bogății pentru a le da săracilor…

NR
4.4
2015Aventură87 minVezi Acum!
HD7.1Ricky Gervais: Armageddon

Ricky Gervais: Armageddon

Vezi filmul Ricky Gervais: Armageddon (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Ricky Gervais vine cu abordări controversate privind corectitudinea politică și hipersensibilitatea într-un stand-up care sparge tabuurile despre sfârșitul lumii.

R
7.1
2023Comedie63 minVezi Acum!
HD6.4Rebel Moon – Part One: A Child of Fire

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire

Vezi filmul Rebel Moon Part One: A Child of Fire (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Armatele nemiloase ale Planetei Mamă amenință un sătuc liniștit de pe o lună îndepărtată, iar un outsider misterios ajunge să fie singura lui șansă.

PG-13
6.4
2023Science Fiction134 minVezi Acum!
HD5.9Ravenous

Ravenous

Vezi filmul Ravenous (2017) Online hd Subtitrat In Romana, Un thriller în care zombii devastează o localitate rurală din Quebec, iar o bandă de supraviețuitori își unesc forțele pentru a scăpa de hoardele infectate.

NR
5.9
2017Dramă104 minVezi Acum!
HD6Roxanne Roxanne

Roxanne Roxanne

Vezi filmul Roxanne, Roxanne (2017) Online Subtitrat In Romana, A crescut într-un cartier dur din New York în anii ’80 și a scris istorie cu „Roxanne’s Revenge”. Aceasta e povestea redutabilei rapperițe Roxanne Shanté.

NR
6
2017Dramă98 minVezi Acum!
HD6.5Red Sparrow

Red Sparrow

Vezi filmul Red Sparrow (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Dominika Egorova poate fi orice. O fiică devotată determinată să își apere mama cu orice preț. Prim balerină a cărei ferocitate a împins-o la limita absolută. O maestră a seducției și manipulării. Atunci când cariera acesteia se termină brusc, Dominika și mama ei se confruntă cu un viitor sumbru și nesigur. Din acest motiv se trezește în situația de a fi manipulată pentru a deveni noul recrut al școlii Sparrow, o școală de ...

R
6.5
2018Mister140 minVezi Acum!
HD6.4Rosalie Blum

Rosalie Blum

Vezi filmul Rosalie Blum (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Vincent Machot, în vârstă de 30 și ceva de ani, este un frizer singuratic dintr-un oraș mic. Singurii lui prieteni sunt o mamă sărită de pe fix și un verișor afemeiat. Însă întâlnirea cu Rosalie Blum e posibil să-i condimenteze viața. Femeia îi este vag familiară. Vincent se hotărăște să investigheze asta și începe s-o urmărească. Munca de detectiv previzibil a lui Vincent îi atrage atenția lui Rosalie. Doamna în vârstă de 50 și ...

NR
6.4
2016Comedie97 minVezi Acum!
HD6.6Rising High

Rising High

Vezi filmul Rising High (2020) Online HD Subtitrat In Romana, Dispus să facă orice pentru a se îmbogăți, un tânăr dă peste cap piața imobiliară din Berlin alături de prietenul lui dubios, dar traiul bun amenință să distrugă totul.

NR
6.6
2020Comedie94 minVezi Acum!
HD7.6Ricky Gervais: Humanity

Ricky Gervais: Humanity

Vezi filmul Ricky Gervais: Humanity (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Din nou pe scenă după șapte ani, Ricky Gervais face remarci acide în stilul propriu despre celebritate, mortalitate și oameni care iau totul personal.

R
7.6
2018Comedie79 minVezi Acum!
HD6.2Rock and a Hard Place

Rock and a Hard Place

Vezi filmul Rock and a Hard Place (2017) Online HD Subtitrat In Romana, “Rock and a hard place” prezintă călătoria tinerilor încarcerați care primesc o a doua șansă: ocazia ca, în schimbul sentinței, să primească un nou început, terminând Miami-Dade County Corrections & Rehabilitation Boot Camp. Acesta este un program unic care durează șase luni, în care un sergent îi împinge pe deținuți la limită, încurajându-i să învețe din greșelile trecute și să devină membri constructivi ai societății, ...

NR
6.2
2017Documentar81 minVezi Acum!
HD6.8Rustin

Rustin

Vezi filmul Rustin (2023) Online Subtitrat In Romana, Arhitectul din spatele istoricului marș organizat la Washington în 1963, Bayard Rustin a fost unul dintre cei mai importanți activiști din lume. Rustin a avut curajul să se opună autorității, nu și-a cerut niciodată scuze pentru propria sa identitate, pentru convingerile lui sau pentru cei pe care i-a dorit și nu a dat înapoi. El a reușit să-și lase amprenta asupra istoriei, dar, din păcate, a fost uitat. Regizat de cineastul George C. ...

PG-13
6.8
2023Dramă108 minVezi Acum!
HD6.4Race to the Summit

Race to the Summit

Vezi filmul Race to the Summit (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Neînfricații alpiniști Ueli Steck și Dani Arnold intră într-o rivalitate care sfidează moartea pentru recorduri de viteză pe versanții nordici ai Alpilor elvețieni.

PG-13
6.4
2023Acțiune90 minVezi Acum!
HD7.4Ruby Gillman, Teenage Kraken

Ruby Gillman, Teenage Kraken

Vezi filmul Ruby Gillman, Teenage Kraken (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O adolescentă timidă află că provine dintr-o legendară familie regală de krakeni legendari și că destinul ei se află în adâncurile apelor, ceea ce este mai presus decât orice și-ar fi putut imagina vreodată.

PG
7.4
2023Animație91 minVezi Acum!
HD6.8Reptile

Reptile

Vezi filmul Reptile (2023) Online HD Subtitrat In Romana, În încercarea de a scoate la iveală adevărul din spatele uciderii violente a unei tinere agente imobiliare, un detectiv versat descoperă o pânză încâlcită de decepții.

R
6.8
2023Crimă136 minVezi Acum!
HD5.7Rosa Peral’s Tapes

Rosa Peral’s Tapes

filmul Rosa Peral’s Tapes (2023) Online Subtitrat In Romana, Acest documentar despre crime reale include primul interviu din închisoare cu Rosa Peral, condamnată pentru uciderea partenerului ei, cu ajutorul unui fost iubit.

R
5.7
2023Documentar81 minVezi Acum!
CAM5.4Retribution

Retribution

When a mysterious caller puts a bomb under his car seat, Matt Turner begins a high-speed chase across the city to complete a specific series of tasks. With his kids trapped in the backseat and a bomb that will explode if they get out of the car, an everyday commute becomes a twisted game of life or death as Matt follows the stranger’s increasingly dangerous instructions in a race against time to save his family.

R
5.4
2023Acțiune91 minVezi Acum!
HD8.4Red, White & Royal Blue

Red, White & Royal Blue

Red, White & Royal Blue (2023) Online Subtitrat In Romana, Bazat pe bestsellerul New York Times, Roșu, Alb & Sânge Albastru urmărește povestea lui Alex, fiul președintelui Statelor Unite, și a prințului Henry al Marii Britanii, al căror conflict de lungă durată poate provoca o ruptură în relațiile dintre cele două puteri. Când rivalii sunt forțați să facă un armistițiu de fațadă, relația lor se dezgheață și atracția dintre ei stârnește ceva profund.

R
8.4
2023Comedie121 minVezi Acum!
HD7.7Resident Evil: Death Island

Resident Evil: Death Island

Vezi Resident Evil: Death Island (2023) Online hd Subtitrat In Romana, În San Francisco, Jill Valentine se confruntă cu o epidemie zombie și un nou t-virus, Leon Kennedy e pe urmele unui om de știință DARPA, iar Claire Redfield investighează un pește monstruos, care ucide balenele din golf. Alături de Chris Redfield și Rebecca Chambers, aceștia descoperă că indiciile din cazurile lor separate îi conduc în același loc, Insula Alcatraz, unde s-a instalat un nou rău și așteaptă ca ei să sosească.

R
7.7
2023Acțiune91 minVezi Acum!