HD7.3The Teachers’ Lounge

The Teachers’ Lounge

When one of her students is suspected of theft, teacher Carla Nowak decides to get to the bottom of the matter. Caught between her ideals and the school system, the consequences of her actions threaten to break her.

NR
7.3
2023Dramă98 minVezi Acum!
HD5.3The Heartbreak Agency

The Heartbreak Agency

When a skeptical journalist reluctantly participates in heartbreak therapy for an article, he ends up opening his heart to his charming therapist.

PG-13
5.3
2024Comedie96 minVezi Acum!
HD4.6Alien Invasion: S.U.M.1

Alien Invasion: S.U.M.1

Vezi filmul Alien Invasion: S.U.M.1 (2017) Online HD Subtitrat In Romana, În viitor, o rasă agresivă de extratereștri invadează și preia controlul asupra planetei Pământ, forțând omenirea să se ascundă într-un vast sistem de buncăre subterane. Din această lume subterană, supraviețuitorii trimit tineri soldați la posturi de observare de la suprafață, pentru a proteja puținii rămași în viață. S.U.M.1, un tânăr soldat dedicat care și-a trăit toată viața în subteran, documentează misiunea sa ...

NR
4.6
2017Science Fiction95 minVezi Acum!
HD5.6Renegades

Renegades

Vezi filmul Renegades – Renegaţii (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Renegaţii e povestea unei echipe de pușcași marini americani în misiune într-o Europă destrămată de război, și care descoperă o comoară pe fundul unui lac, despre care se spune că ar valora milioane de dolari. Pentru a-i ajuta pe localnici, soldații decid să nesocotească ordinele și orchestrează un jaf pentru a sustrage aurul ca să-l returneze proprietarilor de drept. Dar, printr-o întorsătură nefastă a sorții, sunt ...

PG-13
5.6
2017Acțiune105 minVezi Acum!
HD5.5Trunk: Locked In

Trunk: Locked In

Vezi filmul Trunk: Locked In (2023) Online Subtitrat In Romana, Malina, o studentă la medicină de 28 de ani, se trezește dezorientată într-un portbagaj încuiat și realizează, spre marea ei groază, că a pierdut mai mult decât amintirea celor petrecute. Având telefonul ca singurul mijloc de comunicare cu lumea exterioară, inteligenta tânără duce o luptă disperată pentru supraviețuire în timp ce mașina gonește spre un secret teribil.

NR
5.5
2023Acțiune96 minVezi Acum!
HD7.3Windstorm 2

Windstorm 2

Vezi filmul Windstorm 2 – Furtuna 2 (2015) Online Subtitrat In Romana, Vacanța de vară. Mika este nespus de bucuroasă să îl revadă pe Ostwind până îi descoperă rănile ciudate de pe abdomen pentru care nu nimeni nu pare să aibă vreo explicație. Iar Kaltenach e în pragul falimentului! Cu inima grea, Mika decide să participe la un concurs de echitație la care poate câștiga o sumă mare de bani. În timpul antrenamentelor, Ostwind e distras și adesea o ia la fugă. În una dintre aceste dăți, Mika ...

NR
7.3
2015Aventură103 minVezi Acum!
HD7.3Windstorm

Windstorm

Vezi filmul Windstorm – Furtuna (2013) Online HD Subtitrat In Romana, Rebela Mika este trimisa de către părinți sa isi petreaca vacanța de vară la bunica ei, care are o ferma de cai. Mika nu este interesata de cai, până când vede in grajdurile bunicii un armăsar neimblanzit. Cu Mika insa el este bland si sociabil. Cand fata află că armasarul urmeaza sa fie sacrificat, ea vrea să învețe să călărească și să participe la un concurs hipic.

NR
7.3
2013Aventură105 minVezi Acum!
HD6.3That Trip We Took with Dad

That Trip We Took with Dad

Vezi filmul That Trip We Took with Dad (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Arad, 1968: Frații Mihai și Emil, de origine româno-germană, au un singur lucru în comun: îngrijorarea pe care o simt față de tatăl lor bolnav. Mihai, fratele mai mare, pare să se fi împăcat cu soarta în România ceaușistă, unde este medic și, cu inima îndoită, informator al securității. Emil, însă, luptă cu înfocare împotriva amprentelor staliniste, intrând astfel în situații din care numai prudența fratelui său ...

NR
6.3
2016Comedie111 minVezi Acum!
HD5.5Mute

Mute

Vezi filmul Mute (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Încercând să afle ce s-a întâmplat cu iubita lui dispărută, un barman mut, dar foarte determinat (Alexander Skarsgård), îşi pune în cap marii gangsteri ai oraşului în care trăieşte.

R
5.5
2018Mister126 minVezi Acum!
HD4.3Immigration Game

Immigration Game

Vezi filmul Immigration Game (2017) Online HD Subtitrat In Romana, În viitorul apropiat Germania, ramane singura cale pentru un imigrant de a obtine cetatenia deplina, este sa participe la o emisiune sângeroasa de televiziune în stil purpuriu pe strazile din Berlin si un tanar cetatean german se afla în curând în centrul jocului dupa ce a comis o crima de neiertat.

NR
4.3
2017Acțiune96 minVezi Acum!
HD5.4Ultimate Justice

Ultimate Justice

Vezi filmul Ultimate Justice (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Când un membru al familiei unuia dintre ei este atacat, o echipă de foști soldați de elită este chemată înapoi în acțiune și incepe un joc nemilos in care fie ucizi fie esti ucis.

NR
5.4
2017Acțiune93 minVezi Acum!
HD5.5The Stolen

The Stolen

Vezi filmul The Stolen (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Ce poate fi mai puternic decât dragostea unei mame pentru fiul său? E acea stare prin care poţi învinge toate vicisitudinile vieţii, toate greutăţile, chiar şi ameninţările cu moartea la adresa ta, sau a copilului.

NR
5.5
2017Acțiune98 minVezi Acum!
HD6.5The Invisible Guardian

The Invisible Guardian

Vezi filmul The Invisible Guardian (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Amaia Salazar, o investigatoare din Pamplona, primește de la șeful său sarcina de a rezolva cazul unei crime. Trupul unei fetei fusese găsit fără haine, pe marginea unui râu din apropierea localității Elizonto, orașul natal al Amaiei, un loc ploios, înconjurat de păduri și plin de superstiții vechi de cand lumea. Căsnicia sa cu James, un sculptor American, e pe punctul de a se termina din cauza dorinței ei de a avea un ...

NR
6.5
2017Thriller129 minVezi Acum!
HD6.8Sixty Minutes

Sixty Minutes

Vezi filmul Sixty Minutes (2024) Online HD Subtitrat In Romana, Disperat să păstreze custodia fiicei sale, un luptător de arte marțiale mixte renunță la un meci important și gonește prin Berlin pentru a ajunge la aniversarea acesteia.

R
6.8
2024Acțiune89 minVezi Acum!
HD7.6Gentle

Gentle

Vezi filmul Gentle (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Culturista Edina e dispusă să sacrifice totul pentru visul pe care-l împărtășește cu partenerul ei de viață, care e și antrenorul său.

NR
7.6
2023Dramă93 minVezi Acum!
HD5.8Silver and the Book of Dreams

Silver and the Book of Dreams

Vezi filmul Silver and the Book of Dreams (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Când Liv se mută la Londra, îl întâlnește pe misteriosul Henry și grupul lui de prieteni, care o atrag în lumea captivantă a călătoriilor în vis. Ea și noua ei trupă de rătăcitori în vise desfășoară un ritual pentru a-și realiza cel mai mare vis, dar necesită cel mai dur sacrificiu. Bazat pe bestsellerul lui Kerstin Gier.

NR
5.8
2023Fantezie92 minVezi Acum!
HD5.4Wildling

Wildling

Vezi filmul Wildling (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Ascunsă de societate până la adolescență de un om ciudat pe care îl considera tatăl ei, Anna nu știe prea multe despre lumea exterioară până când nu este salvată de șeriful local Ellen, și fratele ei, Ray. La vârsta de 16 ani, Anna este eliberată de șeriful local, Ellen Cooper, care o ajută să înceapă o viață nouă ca o adolescentă normală. Cu toate acestea, protecția pe care i-o oferă Ellen nu o împiedică pe Anna să fie bântuită de ...

R
5.4
2018Dramă92 minVezi Acum!
HD5.4LenaLove

LenaLove

Vezi filmul LenaLove (2016) Online hd Subtitrat In Romana, Lena, în vârstă de 16 ani, locuiește cu mama ei într-un imobil de la suburbie. Atmosfera burgheză reprezintă o probă de foc pentru tânăra cu o deosebită sensibilitate și creativitate, mai ales că nu se mai înțelege atât de bine cu vechea ei prietenă, Nicole. Lucrurile par a lua o turnură favorabilă când Lena găsește în Tim, noul coleg de clasă, sufletul ei pereche și devin din ce în ce mai apropiați, spre marea nemulțumire a lui ...

NR
5.4
2016Romantic95 minVezi Acum!
HD5.7The Dark Side of the Moon

The Dark Side of the Moon

Vezi filmul The Dark Side of the Moon (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Avocatul de succes Urs Blank trece prin criza vârstei mijlocii. În căutare de noi experiențe, o întâlnește pe Lucy. După o călătorie euforică provocată de consumul unor ciuperci, începe încet-încet să piardă controlul vieții sale dominate de afaceri.

NR
5.7
2016Thriller97 minVezi Acum!
HD6.6Rising High

Rising High

Vezi filmul Rising High (2020) Online HD Subtitrat In Romana, Dispus să facă orice pentru a se îmbogăți, un tânăr dă peste cap piața imobiliară din Berlin alături de prietenul lui dubios, dar traiul bun amenință să distrugă totul.

NR
6.6
2020Comedie94 minVezi Acum!
HD7.4Naked Among Wolves

Naked Among Wolves

Vezi filmul Naked Among Wolves (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Un băiat orfan este introdus pe ascuns într-un lagăr de concentrare și este protejat de către prizonieri, dar nu trece mult și naziștii află de prezența sa.

NR
7.4
2015Dramă105 minVezi Acum!
HD8.5The Price of Truth

The Price of Truth

Vezi filmul The Price of Truth (2023) Online Subtitrat In Romana, Cât de departe ai merge ca să aperi ideea presei libere? Povestea unui bărbat care riscă totul ca să mențină libertatea de exprimare în Rusia.

NR
8.5
2023Documentar85 minVezi Acum!
HD6.4Race to the Summit

Race to the Summit

Vezi filmul Race to the Summit (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Neînfricații alpiniști Ueli Steck și Dani Arnold intră într-o rivalitate care sfidează moartea pentru recorduri de viteză pe versanții nordici ai Alpilor elvețieni.

PG-13
6.4
2023Acțiune90 minVezi Acum!
HD7.3The Last Voyage of the Demeter

The Last Voyage of the Demeter

Vezi filmul The Last Voyage of the Demeter (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Fanii lui Dracula își amintesc cu siguranță că Demeter este numele corăbiei care l-a transportat pe vampir din Transilvania la Londra, în volumul lui Bram Stoker. Scris de scenaristul de la Season of the Witch, Bragi F. Schut, The Voyage of the Demeter a fost descris de The Hollywood Reporter ca o reminiscență a primului film din franciza Alien. Această comparație ar putea fi posibilă pentru că povestea are loc ...

R
7.3
2023Groază119 minVezi Acum!
HD6.4The Dive

The Dive

Vezi filmul The Dive (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Două surori merg să facă scufundări într-o locație frumoasă și izolată. Una dintre surori este lovită de o stâncă, rămânând prinsă la 28 de metri adâncime. Cu niveluri periculos de scăzute de oxigen și temperaturi scăzute, depinde de sora ei să lupte pentru viața ei.

NR
6.4
2023Thriller91 minVezi Acum!
CAM5.4Retribution

Retribution

When a mysterious caller puts a bomb under his car seat, Matt Turner begins a high-speed chase across the city to complete a specific series of tasks. With his kids trapped in the backseat and a bomb that will explode if they get out of the car, an everyday commute becomes a twisted game of life or death as Matt follows the stranger’s increasingly dangerous instructions in a race against time to save his family.

R
5.4
2023Acțiune91 minVezi Acum!
HD6.9Paradise

Paradise

Vezi filmul Paradise (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Un bărbat de la o firmă de biotehnologie care manipulează timpul descoperă latura ei sumbră când soția lui trebuie să cedeze 40 de ani din viață pentru o datorie uriașă.

R
6.9
2023Acțiune117 minVezi Acum!
HD6.9Hunting Season

Hunting Season

Temporada de Caza (2017) Online Subtitrat In Romana, Tăcerea tatălui său ascunde iubire, iar viața de vânător îi dă forță. Cei doi trebuie doar să-și deschidă inimile.

NR
6.9
2017Dramă110 minVezi Acum!
HD6.2Maya the Bee Movie

Maya the Bee Movie

Vezi Maya the Bee Movie (2014) Online hd Subtitrat In Romana, Albina proaspăt eclozată Maya este o mică furtună, care nu respectă regulile stupului. Una dintre aceste reguli este să nu aibă încredere în viespile care trăiesc dincolo de luncă. Când Jeleul Regal este furat, viespile sunt suspectate și Maya este considerată complicea lor. Nimeni nu crede că ea este victimă inocentă și nimeni nu va sta alături de ea, cu excepția celui mai bun prieten al ei, bunul Willy. După o călătorie lungă ...

G
6.2
2014Animație79 minVezi Acum!
HD7.7Collective

Collective

Colectiv (2019) Online Subtitrat In Romana, În 2015, un incendiu declanșat la clubul Colectiv din București a ucis 27 de oameni și a rănit 180 de persoane. În scurt timp, mai multe victime cu arsuri încep să moară în spitale de la rănile care nu erau letale. Apoi un doctor vorbește cu o echipă de jurnaliști de investigație despre situația din spitale. O dezvăluire duce la alta pe măsură ce reporterii încep să descopere o vastă fraudă în sistemul medical. Când este numit un nou ministru al ...

NR
7.7
2019Documentar109 minVezi Acum!
HD6Junction 48

Junction 48

Junction 48 (2016) Online Subtitrat In Romana, Kareem își petrece viața având locuri de muncă ciudate și stând cu prietenii lui într-un ghetto arab plin de crime din orașul Lyd. O tragedie de familie îl apropie de iubita lui Manar, care e cântăreață, și îl motivează să facă ceva mai mult cu viața lui. Când lui Kareem i se oferă șansa unei reprezentații într-un club de hip-hop din Tel Aviv, împreună cu grupul lui, potențialul de vedetă al “primului rapper arab” nu trece neobservat. Deși ...

NR
6
2017Acțiune97 minVezi Acum!
HD7.1Adidas Vs. Puma: The Brother’s Feud

Adidas Vs. Puma: The Brother’s Feud

Vezi Adidas vs. Puma – That’s The Name Of The Game! (2016) Online hd Subtitrat In Romana, Filmul se bazează pe povestea adevărată a imperiilor de îmbrăcăminte sportivă Adidas și Puma.

NR
7.1
2016Dramă115 minVezi Acum!