HD6.8Eye for an Eye 2

Eye for an Eye 2

The blind swordsman, skilled in martial arts, named Cheng Xiazizi (played by Xie Miao), accidentally saves Zhang Xiaoyu (played by Yang Enyou), who has suffered from the destruction of his family. Under the persuasion of the orphan Xiaoyu, Cheng Xiazizi reluctantly keeps him by his side and teaches him skills. Xiaoyu also waits for the opportunity to seek revenge.

NR
6.8
2024Acțiune90 minVezi Acum!
HD6.3Eileen

Eileen

During a bitter 1964 Massachusetts winter, young secretary Eileen becomes enchanted by Rebecca Saint John, the glamorous new counselor at the prison where she works. Their budding friendship takes a twisted turn when Rebecca reveals a dark secret — throwing Eileen onto a sinister path.

NR
6.3
2023Crimă98 minVezi Acum!
HD5.8Einstein and the Bomb

Einstein and the Bomb

What happened after Einstein fled Nazi Germany? Using archival footage and his own words, this docudrama dives into the mind of a tortured genius.

PG-13
5.8
2024Documentar77 minVezi Acum!
HD7.7Earth: One Amazing Day

Earth: One Amazing Day

Vezi filmul Earth: One Amazing Day (2017) Online HD Subtitrat In Romana, O călătorie uluitoare care dezvăluie puterea uimitoare a lumii naturale. În decursul unei singure zile, urmărim soarele de la cei mai înalți munți spre cele mai îndepărtate insule și până la jungle exotice.

G
7.7
2017Documentar95 minVezi Acum!
HD7.3Extraction

Extraction

Vezi filmul Extraction (2020) Online HD Subtitrat In Romana, Tyler Rake (Chris Hemsworth), un mercenar dur care operează pe piața neagră, are parte de cea mai periculoasă misiune a vieții lui atunci când este angajat să îl salveze pe fiul răpit al unui baron al drogurilor.

R
7.3
2020Acțiune116 minVezi Acum!
HD5.8Elf Me

Elf Me

Vezi filmul Elf Me (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Trip e un elf constructor în fabrica lui Moș Crăciun și preferă să facă arme ciudate și periculoase în loc de jucării. Soarta îl duce la Elia, un copil timid dintr-un sat de munte italian. Inițial nu se suportă, dar trebuie să învețe să se înțeleagă pentru a salva Crăciunul de un afacerist nemilos care vrea să le strice tuturor sărbătoarea preferată.

NR
5.8
2023Aventură99 minVezi Acum!
HD6.4Elena Knows

Elena Knows

Vezi filmul Elena Knows (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Pe măsură ce boala ei progresează, o femeie cu Parkinson începe o investigație asiduă pentru a-i găsi pe cei care i-au provocat moartea fiicei sale.

NR
6.4
2023Dramă100 minVezi Acum!
HD4.9Eva Doesn’t Sleep

Eva Doesn’t Sleep

Vezi filmul Eva Doesn’t Sleep (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Controversata Eva Peron dăinuie și după moarte, încleștările politice și loviturile de stat puse la cale de la vârf scriindu-i povestea în continuare.

NR
4.9
2015Dramă85 minVezi Acum!
HD3.9Escape from Ensenada

Escape from Ensenada

Vezi filmul Escape from Ensenada (2018) Online hd Subtitrat In Romana, Doi studenți de la Facultatea din Sudul Californiei își plănuiesc evadarea după ce au fost răpiți de un om care făcea trafic de persoane în timp ce erau în vacanța de primăvară în Mexic.

NR
3.9
2018Acțiune83 minVezi Acum!
HD5.7Ever Been to the Moon?

Ever Been to the Moon?

Vezi filmul Ever Been to the Moon? (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Giulia are 30 de ani și lucrează la o publicație de modă de prestigiu international, condusă de un magnat. Ea are totul, sau cel puțin a crezut că avea totul, până când aflându-se într-un sat izolat din Puglia, ia contact cu Renzo, un fermier local fascinant. Ea înțelege că singurul lucru care îi lipseste este dragostea, cea reală. Iar când fericirea o aduce doar la un pas distanță, nu va ști cum să ajungă la ea.

NR
5.7
2015Comedie115 minVezi Acum!
HD6.5Euthanizer

Euthanizer

Vezi filmul Euthanizer (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul spune povestea lui Veijo, un mecanic în vârstă de 50 de ani, care eutanasiază animale bolnave și ia mai puțini bani pentru asta decât veterinarul local. El are o legătură specială cu animalele și își face treaba cu multă grijă și dragoste. Dar este și un bărbat nervos care preferă compania animalelor și nu a oamenilor și este certat cu tatăl său care este în spital. Situația se complică atunci când Petri, un membru frustrat ...

NR
6.5
2017Comedie85 minVezi Acum!
HD6.4Easter Under Wraps

Easter Under Wraps

Vezi filmul Easter Under Wraps (2019) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul îi urmărește pe Erin (Fiona Gubelmann) și pe Bryan (Brendan Penny) pe măsură ce întâlnirile lor de lucru se transformă în altceva, dar dragostea le este amenințată de secrete. Erin este director de marketing la Cavendish Chocolates și își iubește munca. Când vânzările scad, ea hotărăște să se ducă sub acoperire la fabrică pentru a vedea ce se întâmplă. Sub numele de Veronica, ea îl întâlnește pe Bryan care îi spune ...

NR
6.4
2019Romantic83 minVezi Acum!
HD6.1Earth and Blood

Earth and Blood

Vezi filmul Earth and Blood (2020) Online HD Subtitrat In Romana, După ce ani de zile a condus o fabrică de cherestea din micul Ardennes, Franța având drept angajați foști deținuți și tineri infractori, Said primește o vizită neașteptată de la membrii unui cartel de droguri care cer să păstreze o cantitate mare de cocaină în fabrica sa.[„La terre et le sang”]

NR
6.1
2020Acțiune80 minVezi Acum!
HD9Exodus

Exodus

Vezi filmul Exodus (2023) Online Subtitrat In Romana, Două lumi se ciocnesc atunci când Sam, un traficant de oameni, o salvează pe Amal, o fată a cărei familie a dispărut în războiul din Siria.

NR
9
2023Dramă102 minVezi Acum!
HD8Explorer: Lost in the Arctic

Explorer: Lost in the Arctic

Vezi filmul Explorer: Lost in the Arctic (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O încercare de a rezolva unul dintre cele mai mari mistere din istoria explorărilor, prin găsirea mormântului legendarului explorator arctic John Franklin.

NR
8
2023Documentar42 minVezi Acum!
CAM6.7Expend4bles

Expend4bles

Vezi filmul Expend4bles (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Eroii de sacrificiu se așează, din nou, în formație de luptă. Reunindu-se cu echipa de mercenari de elită, lui Jason Statham și Sylvester Stallone li se alătură Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox și Andy Garcia. Înarmați până în dinți, echipa Expendables, ultima linie de apărare a lumii, se confruntă cu un traficant de arme periculos care conduce o uriașă armată privată.

R
6.7
2023Acțiune103 minVezi Acum!
HD6.4El Conde

El Conde

Vezi filmul El Conde (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Augusto Pinochet este un vampir pregătit să moară, însă vulturii din jurul lui nu-l lasă să plece fără o ultimă mușcătură. O satiră sumbră de Pablo Larraín.

NR
6.4
2023Comedie112 minVezi Acum!
HD7.7Elemental

Elemental

Vezi filmul Elemental (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Elementar spune povestea unei tinere pe nume Ember (Flamă), o fată dură, iute la minte și înflăcărată, a cărei prietenie cu un tip distractiv, sentimental și docil, pe nume Wade (Șuvoi), îi pune la îndoială convingerile despre lumea în care trăiesc. Acesta este doar un pretext pentru o poveste mai amplă despre generaţii, ciocniri culturale şi poveştile imigranţilor, în contextul improbabil al transformării celor patru elemente ale ...

NR
7.7
2023Animație102 minVezi Acum!
HD5.1Escape Plan 2: Hades

Escape Plan 2: Hades

Vezi filmul Escape Plan 2: Hades (2018) Online hd Subtitrat In Romana, urmărește povestea unui expert în securitate, Ray Breslin, care și-a folosit abilitățile pentru a testa fiabilitatea închisorilor de maximă securitate. Ray Breslin conduce o echipă de specialiști de elită în domeniul securității, instruiți în arta evadării oamenilor din cele mai impenetrabile închisori din lume. Atunci când cel mai de încredere agent al său, Shu Ren, este răpit și dispare în cea mai elaborată închisoare ...

R
5.1
2018Acțiune96 minVezi Acum!
HD5.2El club de los buenos infieles

El club de los buenos infieles

El club de los buenos infieles (2018) Online Subtitrat In Romana, Patru amici din copilărie, plictisiți de căsniciile lor monotone, aplică o idee paradoxală: un club secret al infidelilor ce vor să-și reaprindă pasiunea în relații.

NR
5.2
2018Comedie90 minVezi Acum!
HD7.2Every Day

Every Day

Vezi Every Day (2018) Online hd Subtitrat In Romana, Bazat pe aclamatul roman „Every Day”, un bestseller New York Times scris de David Levithan, filmul cu același nume spune povestea lui Rhiannon, o adolescentă de 16 ani care se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume „A”, care ocupă involuntar, dar inevitabil, în fiecare zi, corpul unui alt adolescent. Simțind că între ei se stabilește o legătură incredibil de puternică, Rhiannon și A se străduiesc să se regăsească în fiecare zi, ...

PG-13
7.2
2018Fantezie97 minVezi Acum!
HD6.0Extinction

Extinction

Vezi Extinction (2018) Online hd Subtitrat In Romana, Un bărbat are un vis recurent în care îşi pierde familia. Coşmarul lui ar putea deveni realitate, căci planeta este invadată de o forţă distrugătoare. Luptând pentru supravieţuire, bărbatul află un secret care-i oferă un avantaj.

R
6.0
2018Acțiune96 minVezi Acum!
HD6.2Early Man

Early Man

Vezi Early Man (2018) Online hd Subtitrat In Romana, Plasat la începuturile civilizaţiei, când creaturi preistorice şi mamuţi lânoşi stăpâneau Pământul, Early Man spune povestea lui Dug şi a tovarăşului lui, Hognob, care se ridică în fruntea tribului lor împotriva lordului Nooth pentru a-şi salva căminul.

PG
6.2
2018Animație89 minVezi Acum!
HD7.1End Game

End Game

Vezi End Game (2018) Online hd Subtitrat In Romana, În fața unui final inevitabil, pacienții în fază terminală cunosc medici extraordinari care încearcă să ne schimbe percepția asupra vieții și morții.

NR
7.1
2018Documentar40 minVezi Acum!
HD7.6Eldorado: Everything the Nazis Hate

Eldorado: Everything the Nazis Hate

Eldorado: Everything the Nazis Hate (2023) Online Subtitrat In Romana, Un club de noapte din Berlinul anilor ’20 devine refugiul comunității queer. Acest documentar explorează libertățile pierdute pe fondul ascensiunii lui Hitler la putere.

R
7.6
2023Documentar92 minVezi Acum!
HD4.7Edge of Fear

Edge of Fear

Edge of Fear (2018) Online Subtitrat In Romana, În timpul unei escapade în sălbăticie, o bandă de infractori sociopați răpește o femeie și îl atacă pe soțul ei, care trebuie să-și adune toate puterile pentru a o salva.

NR
4.7
2018Acțiune91 minVezi Acum!
HD6.3Errementari: The Blacksmith and the Devil

Errementari: The Blacksmith and the Devil

Errementari The Blacksmith and the Devil (2018) Online Subtitrat In Romana, Un fierar crunt torturează demonul pe care îl consideră vinovat pentru nefericirea lui, însă o intrusă orfană este pe cale să schimbe totul. Inspirat din folclorul basc.

NR
6.3
2018Dramă98 minVezi Acum!
HD6.4Ellen DeGeneres: Relatable

Ellen DeGeneres: Relatable

Ellen DeGeneres: Relatable (2018) Online Subtitrat In Romana, În primul ei spectacol de după 2003, Ellen își reface traseul către celebritate și ne împărtășește lecțiile profunde și amuzante pe care le-a primit pe parcurs.

NR
6.4
2018Comedie68 minVezi Acum!
HD6.1Engaging Father Christmas

Engaging Father Christmas

Engaging Father Christmas (2017) Online Subtitrat In Romana, Călătorind spre casă, înainte de Crăciun, o femeie se întâlneşte cu un vechi iubit şi descoperă un secret care i-ar putea destrăma familia.

NR
6.1
2017Dramă85 minVezi Acum!
HD6.4Euphoria

Euphoria

Euphoria (2018) Online Subtitrat In Romana, Doua surori care au pierdut legatura una cu alta cu mult timp in urma pleaca intr-o calatorie care le face sa (re)vina in contact cu trecutul si suferintele familiei.

R
6.4
2018Dramă104 minVezi Acum!
HD7.2Escape from Pretoria

Escape from Pretoria

Escape from Pretoria (2020) Online Subtitrat In Romana, Bazat pe povestea adevărată a evadării din închisoare a doi prizonieri politici, Escape from Pretoria este un thriller contra-cronometru plasat în zilele tulburi ale apartheid-ului din Africa de Sud.

PG-13
7.2
2020Dramă102 minVezi Acum!
HD7Extreme Job

Extreme Job

Extreme Job (2019) Online Subtitrat In Romana, O echipă de detectivi de la narcotice care se află sub acoperire pentru a captura o bandă de crimă organizată. Dar lucrurile iau o întoarcere neașteptată când rețeaua detectivilor este scoasa la iveală.

NR
7
2019Acțiune111 minVezi Acum!