HD5.8The Abyss

The Abyss

As the Swedish town of Kiruna sinks, Frigga finds herself torn between her family and her job as security chief at the world's largest underground mine.

R
5.8
2023Acțiune104 minVezi Acum!
HD6.9The Other Side of Hope

The Other Side of Hope

Vezi filmul The Other Side of Hope (2017) Online Subtitrat In Romana, Khaled este un tânăr emigrant sirian din Aleppo, orașul sirian asediat, care caută refugiu pe străzile din Helsinki. Wikström este un fost agent de vânzări care renunță la job și devine jucător de poker și cârciumar în același oraș. La jumătatea filmului, destinele celor doi bărbați se intersectează.

NR
6.9
2017Comedie101 minVezi Acum!
HD7.2Fallen Leaves

Fallen Leaves

Vezi filmul Fallen Leaves (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Povestea a doi oameni singuri care se întâlnesc din întâmplare în noaptea din Helsinki și încearcă să găsească prima, singura și ultima dragoste a vieții lor. Drumul lor spre acest țel onorabil este întunecat de alcoolismul bărbatului, de numerele de telefon pierdute, de necunoașterea numelor sau adreselor celorlalți și de tendința generală a vieții de a pune obstacole în calea celor care își caută fericirea.

NR
7.2
2023Comedie81 minVezi Acum!
HD6.7There’s Something in the Barn

There’s Something in the Barn

Vezi filmul There’s Something in the Barn (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O familie americană își împlinește visul de a se întoarce la rădăcini după ce moștenește o cabană izolată în munții Norvegiei. Dar îi așteaptă o surpriză.

NR
6.7
2023Comedie100 minVezi Acum!
HD6.5Euthanizer

Euthanizer

Vezi filmul Euthanizer (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul spune povestea lui Veijo, un mecanic în vârstă de 50 de ani, care eutanasiază animale bolnave și ia mai puțini bani pentru asta decât veterinarul local. El are o legătură specială cu animalele și își face treaba cu multă grijă și dragoste. Dar este și un bărbat nervos care preferă compania animalelor și nu a oamenilor și este certat cu tatăl său care este în spital. Situația se complică atunci când Petri, un membru frustrat ...

NR
6.5
2017Comedie85 minVezi Acum!
HD5.5Rendel

Rendel

Rendel (2017) Online Subtitrat In Romana, Într-o lume a corupţiei şi lăcomiei, în care cele mai cumplite atrocităţi reprezintă un stil de viaţă obişnuit, cei care cad victimele nedreptăţii au de ales între a se complace în situaţia în care au ajuns şi a lua atitudine.

NR
5.5
2017Acțiune105 minVezi Acum!
HD5.9Bayonet

Bayonet

Bayoneta (2018) Online Subtitrat In Romana, Singur în Finlanda, un boxer mexican retras din activitate trăiește dezolant, apăsat de greutatea unui trecut chinuitor, până când primește o nouă șansă în ring.

NR
5.9
2018Dramă101 minVezi Acum!
HD6.4Screwed

Screwed

Screwed (2018) Online Subtitrat In Romana, Screwed (originar Pihalla) este un film finlandez de drama, în care Miku și Elias, în vârstă de șaptesprezece ani, se intalnesc si constata ca dragostea nu este la fel de ușoară cum pare

NR
6.4
2018Dramă100 minVezi Acum!