CAM6.3Immaculate

Immaculate

An American nun embarks on a new journey when she joins a remote convent in the Italian countryside. However, her warm welcome quickly turns into a living nightmare when she discovers her new home harbours a sinister secret and unspeakable horrors.

R
6.3
2024Groază89 minVezi Acum!
HD6.2Irish Wish

Irish Wish

Maddie's dream guy is days away from marrying her best friend when a wish for true love made on an ancient stone in Ireland magically alters her fate.

PG
6.2
2024Comedie94 minVezi Acum!
HD6.4In the Land of Saints and Sinners

In the Land of Saints and Sinners

In a remote Irish village, a damaged Finbar is forced to fight for redemption after a lifetime of sins, but what price is he willing to pay? In the land of saints and sinners, some sins can't be buried.

R
6.4
2023Acțiune106 minVezi Acum!
HD5.2In the Fire

In the Fire

A doctor from New York travels to a remote plantation in the 1890s to care for a disturbed boy who seems to have inexplicable abilities. She begins treating the child, but in doing so, ignites a war between science and religion as the local priest believes the boy is possessed by the devil and the cause of the village's woes.

R
5.2
2023Dramă87 minVezi Acum!
CAM6.0Imaginary

Imaginary

When Jessica moves back into her childhood home with her family, her youngest stepdaughter Alice develops an eerie attachment to a stuffed bear named Chauncey she finds in the basement. Alice starts playing games with Chauncey that begin playful and become increasingly sinister. As Alice’s behavior becomes more and more concerning, Jessica intervenes only to realize Chauncey is much more than the stuffed toy bear she believed him to be.

PG-13
6.0
2024Groază104 minVezi Acum!
HD6.5I Don’t Feel at Home in This World Anymore

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

Vezi filmul I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017) Online HD Subtitrat In Romana, O infirmieră timidă își recapătă pofta de viață după ce ea și ciudatul cartierului dau de urma degeneraților care i-au spart locuința.

NR
6.5
2017Comedie96 minVezi Acum!
HD4.6Inside

Inside

Vezi filmul Inside (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Singur-singurică, Sarah își petrece timpul acasă, așteptând nașterea copilului ei. Dar într-o noapte, un străin intră în casa ei, pregătit să-i fure bebelușul încă nenăscut.

NR
4.6
Groază85Vezi Acum!
HD7.6Immortal Demon Slayer

Immortal Demon Slayer

Vezi filmul Immortal Demon Slayer (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Sun Wukong (Eddie Peng) și Erlang Shen (Shawn Yue) se duc la Muntele Nemuritor ca să-și cultive aptitudinile. În călătoria acestora, aceștia cunosc prietenia, iubirea și trădarea.

NR
7.6
2017Acțiune130 minVezi Acum!
HD7.4It’s Not Yet Dark

It’s Not Yet Dark

Vezi filmul It’s Not Yet Dark (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul spune povestea lui Simon Fitzmaurice, un talentat tanar producător de filme irlandez diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica, în timp ce începe să-și regizeze primul film de lung metraj .

NR
7.4
2016Documentar78 minVezi Acum!
HD4.3Immigration Game

Immigration Game

Vezi filmul Immigration Game (2017) Online HD Subtitrat In Romana, În viitorul apropiat Germania, ramane singura cale pentru un imigrant de a obtine cetatenia deplina, este sa participe la o emisiune sângeroasa de televiziune în stil purpuriu pe strazile din Berlin si un tanar cetatean german se afla în curând în centrul jocului dupa ce a comis o crima de neiertat.

NR
4.3
2017Acțiune96 minVezi Acum!
HD6.2Insidious: The Last Key

Insidious: The Last Key

Vezi filmul Insidious: The Last Key (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Mințile creative din spatele celebrei trilogii „Insidious” se întorc pentru „Insidious 4: The Last Key”. Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în „the Further”. Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător ...

PG-13
6.2
2018Groază103 minVezi Acum!
HD6.2Insidious: Chapter 3

Insidious: Chapter 3

Vezi filmul Insidious: Capitolul 3 (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Cel mai întunecat dintre capitolele Insidious îi conduce pe spectatori în ținutul straniu numit Further, dezvăluind modul în care Elise Rainier (Lin Shaye) și-a început lupta, salvând-o pe o tânără din ghearele demonilor.Insidious: Chapter 3, noul film din terifianta serie horror, este scris și regizat de co-autorul francizei, Leigh Whannell. Acțiunea filmului se petrece ani de zile înainte de bântuirea familiei ...

PG-13
6.2
2015Groază97 minVezi Acum!
HD6.7Insidious: Chapter 2

Insidious: Chapter 2

Vezi filmul Insidious: Capitolul 2 (2013) Online HD Subtitrat In Romana, Membrii unei familii bântuite încearcă cu disperare să dezvăluie un secret terifiant care i-a pus în legătură cu periculoasa lume a spiritelor. Aceasta e tema filmului Insidious 2, ultimul horror thriller al regizorului James Wan și scenaristului Leigh Whannell (Saw, Insidious). Produs de Jason Blum (Paranormal Activity, Insidious) și Oren Peli (Paranormal Activity, Insidious), filmul reia distribuția din primul film ...

PG-13
6.7
2013Groază106 minVezi Acum!
HD6.9Insidious

Insidious

Vezi filmul Insidious (2010) Online HD Subtitrat In Romana, Soții Josh și Renai se mută împreună cu cei trei copii ai lor într-o frumoasă casă veche în stil victorian, însă, înainte de a avea timp să își despacheteze toate obiectele de uz casnic, evenimente bizare încep să se petreacă în jurul lor. Fiul lor, Dalton, își propune să exploreze podul locuinței, dar se prăbușește de pe scară și se lovește la cap, iar în dimineața următoare intră într-o stare vecină cu coma, din care medicii de ...

PG-13
6.9
2011Groază103 minVezi Acum!
CAM5.7I.S.S.

I.S.S.

Vezi filmul I.S.S. (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Când un eveniment de război mondial are loc pe Pământ, America și Rusia, ambele națiuni își contactează în secret astronauții de la bordul I.S.S. și le dau instrucțiuni să preia controlul asupra stației prin orice mijloace necesare.

NR
5.7
2024Science Fiction95 minVezi Acum!
HD5.2I Am Truly a Drop of Sun on Earth

I Am Truly a Drop of Sun on Earth

Vezi filmul I Am Truly a Drop of Sun on Earth (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Tbilisi, Georgia, în zilele noastre. April, de 34 de ani, a petrecut o noapte în pușcărie pentru prostituție. Ea se întoarce la muncă într-un club de noapte sărăcăcios de la subsolul unui hotel de lux. Aici îl cunoaște pe Dije, un tânăr imigrant nigerian. El îi povestește despre călătoria lui spre Georgia. La început, el a crezut că se îndreaptă spre Georgia, S.U.A., și s-a trezit prins într-o țară care nu-i ...

NR
5.2
2017Dramă61 minVezi Acum!
HD7.6I Don’t Expect Anyone to Believe Me

I Don’t Expect Anyone to Believe Me

Vezi filmul I Don’t Expect Anyone to Believe Me (2023) HD Online Subtitrat In Romana, Cariera și viața unui scriitor îi sunt date peste cap atunci când cade pradă unei rețele de infractori chiar înainte de a se muta în Barcelona.

R
7.6
2023Comedie117 minVezi Acum!
HD5.8In the Shadow of Iris

In the Shadow of Iris

Vezi filmul In the Shadow of Iris (2016) Online hd Subtitrat In Romana, Au avut o înțelegere: se prefac că o răpesc și primesc recompensa de la soțul ei bogat. Dar lucrurile nu stau chiar așa.

NR
5.8
2016Dramă98 minVezi Acum!
HD6.9Irreplaceable You

Irreplaceable You

Vezi filmul Irreplaceable You (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Abbie și Sam se cunosc încă din copilărie. Au fost cei mai buni prieteni, iar acum sunt iubiți și urmează să se căsătorească în curând. Însă, viața lor este dată peste cap după ce Abbie primește un diagnostic teribil, cancer. Abbie, neștiind cât timp mai are de trăit, începe să caute o nouă iubita pentru Sam, care să aibă grijă de el în continuare chiar dacă Sam refuză categoric acest lucru. După ce Abbie se împrietenește ...

NR
6.9
2018Comedie96 minVezi Acum!
HD5.8In the Courtyard

In the Courtyard

Vezi filmul In the Courtyard (2014) Online Subtitrat In Romana, Povestea acestei comedii are loc în curtea unei case din Paris. Ajungem să-i cunoaștem pe chiriașii clădirii prin intermediul noului portar, Antoine. Printre aceștia se numără un hoț de biciclete care este în același timp și dealer de droguri, sau un chiriaș maniac cu ordinea și curățenia, genul obsesiv-compulsiv. La ultimul etaj locuiește Mathilde, proaspăt pensionată, care acum încearcă să-și găsească liniștea alături de ...

NR
5.8
2014Comedie97 minVezi Acum!
HD6.2I Am Not an Easy Man

I Am Not an Easy Man

Vezi filmul I Am Not an Easy Man (2018) Online Subtitrat In Romana, Unui șovin nerușinat i se răspunde cu aceeași monedă când se trezește într-o lume dominată de femei și intră în conflict cu o scriitoare puternică.

NR
6.2
2018Comedie98 minVezi Acum!
HD6.2I’ll Take Your Dead

I’ll Take Your Dead

Vezi filmul I’ll Take Your Dead (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Williams are o sarcina simpla, acesta trebuie sa faca cadavrele sa dispara. Nu a vrut neaparat sa faca asta, dar, in circumstante pe care nu le-a putut controla, mica sa ferma de la tara ajunge locul unde victimele bandelor criminale sunt aruncate. Gloria, fiica sa, s-a obisnuit sa vada cadavre cum sunt aduse acasa, si, este sigura ca acele victime se vor intoarce si vor bantui casa. Dupa ce corupl unei femei este adus, ...

NR
6.2
2018Crimă83 minVezi Acum!
HD6.8Ittefaq

Ittefaq

Vezi filmul Ittefaq (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Suspecții principali și singurii martori ai unui dublu omor sunt o casnică și un scriitor, iar înșelătorul adevăr va fi scos la iveală doar de către acest detectiv.

NR
6.8
2017Crimă107 minVezi Acum!
HD5.5In Love and Deep Water

In Love and Deep Water

Vezi filmul In Love and Deep Water (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Romantismul, misterul și haosul domnesc la bordul unui vas de lux care navighează spre Marea Egee, unde un majordom și un pasager încearcă să rezolve o crimă.

PG-13
5.5
2023Comedie127 minVezi Acum!
HD6.2In My Mother’s Skin

In My Mother’s Skin

Vezi filmul In My Mother’s Skin (2023) Online HD Subtitrat In Romana, În Filipine, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, sarcina unei fete de a-și proteja mama aflată pe moarte este complicată de încrederea acordată în mod greșit unei zâne fermecătoare, mâncătoare de carne de om.

NR
6.2
2023Fantezie97 minVezi Acum!
HD6.2Ìjọ̀gbọ̀n

Ìjọ̀gbọ̀n

Vezi filmul Ìjọ̀gbọ̀n – Diamantele discordiei (2023) Online Subtitrat In Romana, Patru adolescenți dintr-un sat din sud-vestul Nigeriei dau peste o pungă cu diamante neșlefuite, dar în scurt timp apar și alții în căutarea comorii.

NR
6.2
2023Dramă116 minVezi Acum!
HD6.2Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso

Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso

Vezi filmul Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Documentarul analizează întrebările fără răspuns ridicate de procesul Jessicăi Wongso la ani buni de la moartea Mirnei Salihin, prietena ei cea mai bună.

PG-13
6.2
2023Crimă86 minVezi Acum!
HD5.3It Lives Inside

It Lives Inside

Vezi filmul It Lives Inside (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O adolescentă indiano-americană care se luptă cu identitatea ei culturală eliberează fără să vrea o entitate demonică care devine tot mai puternică pe măsură ce se hrănește cu singurătatea ei.

NR
5.3
2023Dramă99 minVezi Acum!
HD6.9IB 71

IB 71

Vezi filmul IB 71 (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Un război pe două fronturi între agențiile de informații indiene și establishment-ul pakistanez.

NR
6.9
2023Acțiune117 minVezi Acum!
HD6.8Insidious: The Red Door

Insidious: The Red Door

Vezi filmul Insidious: The Red Door (2023) Online hd Subtitrat In Romana, În Insidious: Ușa roșie, distribuția originală a francizei horror se întoarce pentru ultimul capitol din saga terifiantă a familiei Lambert. Pentru a-și înfrânge demonii odată pentru totdeauna, Josh (Patrick Wilson) și Dalton (Ty Simpkins), ajuns la facultate, trebuie să meargă mai adânc în “Lumea de dincolo” decât oricând, confruntându-se cu trecutul întunecat al familiei lor și cu o serie de demoni noi și ...

PG-13
6.8
2023Groază107 minVezi Acum!
HD5.7Ibiza

Ibiza

Ibiza (2018) Online Subtitrat In Romana, Faceți cunoștință cu Harper: o publicistă americană trecută de treizeci de ani, cu niște prieteni minunați pe care îi iubește și un loc de muncă plictisitor, pe care-l urăște. Cu toate acestea, atunci când șeful ei de coșmar, manipulator și germofob, o trimite într-o călătorie de afaceri la Barcelona, Harper are șansa de a-și schimba în sfârșit rutina. În scopul de a încheia o afacere importantă, Harper se îndreaptă către Spania însoțită de cele mai ...

NR
5.7
2018Comedie94 minVezi Acum!
HD6.3I’m Not Crazy!

I’m Not Crazy!

I’m Not Crazy! (2018) Online Subtitrat In Romana,O femeie care încearcă să se sinucidă după ce află că soțul ei are o aventură cu cea mai bună prietenă a ei este internată într-o ciudată clinică de boli mintale.

NR
6.3
2018Comedie114 minVezi Acum!