HD6.8Eye for an Eye 2

Eye for an Eye 2

The blind swordsman, skilled in martial arts, named Cheng Xiazizi (played by Xie Miao), accidentally saves Zhang Xiaoyu (played by Yang Enyou), who has suffered from the destruction of his family. Under the persuasion of the orphan Xiaoyu, Cheng Xiazizi reluctantly keeps him by his side and teaches him skills. Xiaoyu also waits for the opportunity to seek revenge.

NR
6.8
2024Acțiune90 minVezi Acum!
HD5.8Suburbicon

Suburbicon

Vezi filmul Suburbicon (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Suburbicon este o comunitate din suburbie, liniștită și fericită, cu grădini și case îngrijite… locul perfect pentru a trăi împreună cu familia, iar în vara anului 1959, familia Lodge exact asta făcea. Dar liniștea aparentă ascunde o realitate tulburătoare. Soț și tată, Gardner Logde (Matt Damon) va trebui să supraviețuiască celor mai violente și decadente părți ale orașului. O poveste imprevizibilă despre oameni care greșesc și ...

R
5.8
2017Crimă105 minVezi Acum!
HD7.6Immortal Demon Slayer

Immortal Demon Slayer

Vezi filmul Immortal Demon Slayer (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Sun Wukong (Eddie Peng) și Erlang Shen (Shawn Yue) se duc la Muntele Nemuritor ca să-și cultive aptitudinile. În călătoria acestora, aceștia cunosc prietenia, iubirea și trădarea.

NR
7.6
2017Acțiune130 minVezi Acum!
HD7.7Earth: One Amazing Day

Earth: One Amazing Day

Vezi filmul Earth: One Amazing Day (2017) Online HD Subtitrat In Romana, O călătorie uluitoare care dezvăluie puterea uimitoare a lumii naturale. În decursul unei singure zile, urmărim soarele de la cei mai înalți munți spre cele mai îndepărtate insule și până la jungle exotice.

G
7.7
2017Documentar95 minVezi Acum!
CAM6.8Ferrari

Ferrari

Vezi filmul Ferrari (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Este vara anului 1957. Dincolo de spectacolul de Formula 1, fostul pilot, Enzo Ferrari, este în plină criză. Acum zece ani, împreună cu soția sa, Laura, a construit o fabrică de la zero, aflată la momentul actual în pragul falimentului. Căsnicia lor volatilă a fost afectată de moartea unuia dintre fii, Dino, cu un an mai devreme, și de acceptarea relației celui de-al doilea fiu, Piero, cu Lina Lardi. Între timp, pasiunea sa pentru ...

R
6.8
2023Dramă131 minVezi Acum!
HD5.9Bleeding Steel

Bleeding Steel

Vezi filmul Bleeding Steel (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Un agent special al poliţiei este însărcinat cu protejarea unui cercetător şi a creaţiei lui de o bandă de personaje sinistre.

R
5.9
2017Acțiune109 minVezi Acum!
HD5.8The Brink

The Brink

Vezi filmul The Brink (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Un inspector de poliție nesăbuit pe nume Sai Gau (Zhang Jin) este într-o misiune de a doborî planul cu trafic de aur a criminalului Shing (Shawn Yue), totuși nu reușește să-l aresteze. În timp ce Sai Ghu continuă căutarea, el descoperă implicarea lui Shing cu șeful triadei Blackie (Yasuaki Kurata), care se ascunde pe o vas de croazieră cu cazinou în largul mării.

NR
5.8
2017Acțiune100 minVezi Acum!
HD7.0The Monkey King

The Monkey King

Vezi filmul The Monkey King (2023) Online hd Subtitrat In Romana, O maimuță cu un băț pleacă alături de o fetiță într-o aventură epică în căutarea nemuririi, luptându-se cu demoni, dragoni și zei, dar și cu propriul ego.

NR
7.0
2023Animație92 minVezi Acum!
CAM7Meg 2: The Trench

Meg 2: The Trench

Vezi filmul Meg 2: The Trench (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Jason Statham și Wu Jing conduc o echipă de cercetare îndrăzneață într-o scufundare în care explorează cele mai adânci zone ale oceanului. Călătoria lor se transformă într-un haos de neconceput când o operațiune de minerit răuvoitoare le amenință misiunea și îi forțează într-o luptă pentru supraviețuire cu mize mari. Confruntați cu colosalii megalodoni și cu necruțătorii jefuitori ai mediului, eroii noștri trebuie să ...

PG-13
7
2023Acțiune116 minVezi Acum!
HD7.2Hidden Strike

Hidden Strike

Vezi filmul Hidden Strike (2023) Online hd Subtitrat In Romana, În acest film cu Jackie Chan și John Cena, doi soldați de elită trebuie să escorteze civilii înfruntând focuri de armă și explozii.

NR
7.2
2023Acțiune103 minVezi Acum!
HD5.1Escape Plan 2: Hades

Escape Plan 2: Hades

Vezi filmul Escape Plan 2: Hades (2018) Online hd Subtitrat In Romana, urmărește povestea unui expert în securitate, Ray Breslin, care și-a folosit abilitățile pentru a testa fiabilitatea închisorilor de maximă securitate. Ray Breslin conduce o echipă de specialiști de elită în domeniul securității, instruiți în arta evadării oamenilor din cele mai impenetrabile închisori din lume. Atunci când cel mai de încredere agent al său, Shu Ren, este răpit și dispare în cea mai elaborată închisoare ...

R
5.1
2018Acțiune96 minVezi Acum!
HD7.5Us and Them

Us and Them

Us and Them (2018) Online Subtitrat In Romana, Cu zece ani în urmă, într-un tren acasă în perioada aglomerată a călătoriei Festivalului de primăvară, soarta îi aduce pe Xiaoxiao și Jianqing împreună.

NR
7.5
2018Dramă120 minVezi Acum!
HD7.0Reset

Reset

Reset – Resetarea (2017) Online Subtitrat In Romana, Xiatian este o tânără cercetătoare în fizică, ce inventează împreună cu o echipă întreagă, o maşinărie ce permite oamenilor să se întoarcă în timp. Din primele cercetări, au reuşit să facă maşinăria să-i transporte înapoi în timp, doar o oră şi 50 de minute.

R
7.0
2017Acțiune106 minVezi Acum!
HD6.2Blockers

Blockers

Vezi Blockers (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Pentru că fetele lor adolescente sunt cele mai bune prietene, părinții acestora, Lisa, Mitchell și Hunter, au ajuns să se cunoască de mai bine de zece ani. Dar cum timpul trece repede, iar pubertatea a redefinit deja dinamica parentală, liceencele se îndreaptă deja spre balul de absolvire. Însă după ce găsesc pe laptop-ul fetelor un pact codificat cu ajutorul emoticoanelor prin care acestea plănuiesc să își piardă virginitatea în seara ...

R
6.2
2018Comedie102 minVezi Acum!
HD6.8Flavors of Youth

Flavors of Youth

Flavors of Youth (2018) Online Subtitrat In Romana, Amintiri într-un bol cu tăieței aburinzi, o fostă frumusețe care își caută drumul și o primă iubire dulce-amăruie: totul în aceste povești despre viața la oraș în China.

PG-13
6.8
2018Animație74 minVezi Acum!
HD6.8Venom

Venom

Vizioneaza filmul Venom (2018) Online Subtitrat In Romana, Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

PG-13
6.8
2018Acțiune112 minVezi Acum!
HD6.2Duck Duck Goose

Duck Duck Goose

Duck Duck Goose (2018) Online Subtitrat In Romana, După ce s-a rănit într-un accident, un gâscoi aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Peng este un gâscoi independent, care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare. El crede că este mai bun ...

PG
6.2
2018Animație82 minVezi Acum!
HD6.1The Thousand Faces of Dunjia

The Thousand Faces of Dunjia

The Thousand Faces of Dunjia (2017) Online Subtitrat In Romana, Dao un tânăr contestat naiv descoperă o societate secretă cu abilități supranaturale care au protejat omenirea de secole. Așa cum el este atras într-o luptă de putere în rândurile lor, ei afla că o creatură veche cu puterea de a distruge lumea este în creștere si incearca sa o opreasca.

NR
6.1
2017Acțiune113 minVezi Acum!
HD5.8China Salesman

China Salesman

China Salesman (2017) Online Subtitrat In Romana, Yan Jian este un inginer chinez care se oferă voluntar să călătorească în Africa de Nord pentru a ajuta compania pentru care lucrează să câștige o competiție importantă.

NR
5.8
2017Acțiune110 minVezi Acum!
HD7.1Animal World

Animal World

Animal World (2018) Online Subtitrat In Romana, Un om se ingroapa din ce in ce mai adanc in datorii pana cand este fortat sa urce la bordul unei nave care gazduieste o petrecere riscanta de jocuri de noroc.

R
7.1
2018Acțiune125 minVezi Acum!
HD7.2Ip Man 4: The Finale

Ip Man 4: The Finale

Ip Man 4: The Finale (2019) Online Subtitrat In Romana, Donnie Yen își reface rolul de legendarul maestru al lui Wing Chun în marea finală a seriei revoluționare de arte marțiale. După moartea soției sale, Ip Man călătorește la San Francisco pentru a ușura tensiunile dintre stăpânii locali ai kung fu și elevul său star, Bruce Lee, în timp ce își caută un viitor mai bun pentru fiul său. Din acțiunea vizionară din spatele lui Kill Bill și The Matrix, asistăm la eroica expediție către saga ...

NR
7.2
2019Acțiune107 minVezi Acum!
HD7.0A Beautiful Day in the Neighborhood

A Beautiful Day in the Neighborhood

A Beautiful Day in the Neighborhood (2019) Online Subtitrat In Romana, Bazat pe o poveste adevărată, filmul prezintă relația de prietenie dintre renumitul om de televiziune Fred Rogers (Tom Hanks) și jurnalistul Tom Junod.

PG
7.0
2019Dramă109 minVezi Acum!
HD6.4Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate (2019) Online Subtitrat In Romana, Au trecut mai mult de două decenii de când Sarah Connor a împiedicat ca Ziua Judecății să aibă loc, a schimbat viitorul și a rescris soarta rasei umane. Dani Ramos (Natalia Reyes) trăiește o viață simplă în Mexico City, împreună cu fratele ei (Diego Boneta) și cu tatăl lor, când un nou Terminator extrem de avansat și mortal – un Rev-9 (Gabriel Luna) – călătorește în timp pentru a o vâna și a o ucide. Supraviețuirea lui Dani depinde de ...

R
6.4
2019Acțiune128 minVezi Acum!
HD5.8A Better Tomorrow

A Better Tomorrow

A Better Tomorrow (2018) Online Subtitrat In Romana, Călătoria unui fost contrabandist care încearcă să-și înceapă din nou viața incepe prin a-si repara relația cu fratele său înstrăinat după eliberarea sa din închisoare.

NR
5.8
2018Acțiune114 minVezi Acum!
HD6.7Iceman: The Time Traveler

Iceman: The Time Traveler

Iceman: The Time Traveler (2018) Online Subtitrat In Romana, Garda imperială și cei trei prieteni ai lui trădători din copilărie au ordonat să-l vâneze să fie îngropați accidental și păstrați înghețați la timp. 400 de ani mai târziu trec și sunt dezghețați continuând lupta pe care au lăsat-o în urmă.

R
6.7
2018Acțiune95 minVezi Acum!
HD7.3The Chinese Widow

The Chinese Widow

The Chinese Widow (2017) Online Subtitrat In Romana, În anii 1940, atacul japonez asupra Pearl Harbor a distrus moralul americanilor. Președintele Statelor Unite, Franklin D. Roosevelt, a decis să-și asume riscul luând decizia să bombardeze Tokyo, ridicând speranțele americanilor. Bombardamentele au fost conduse de către locotenent colonelul Jimmy Doolittle. Din cauza lipsei de combustibil, piloții au fost nevoiți să se refugieze în regiunile de coastă din apropiere de Zhejiang. Un tânăr ...

R
7.3
2017Dramă97 minVezi Acum!
HD7Angels Wear White

Angels Wear White

Angels Wear White (2017) Online Subtitrat In Romana, Două eleve sunt atacate de un bărbat de vârsta a doua într-un motel. Mia, adolescenta de la recepție, este singurul martor. De frică să nu-și piardă locul de muncă, tace, dar își dă seama în curând că problemele abia au început.

NR
7
2017Dramă107 minVezi Acum!
HD6.2Master Z: Ip Man Legacy

Master Z: Ip Man Legacy

Master Z: Ip Man Legacy (2018) Online Subtitrat In Romana, Dupa ce a fost infrant in mod rusinos de catre Ip Man, Cheung Tin Chi s-a lasat scufundat in depresie. El incearca sa se tina departe de probleme si sa nu iasa prea tare in evidenta.

NR
6.2
2018Acțiune107 minVezi Acum!
HD6.9Project Gutenberg

Project Gutenberg

Project Gutenberg (2018) Online Subtitrat In Romana, Lee Man este extrădat în Hong Kong după ce este arestat în Thailanda. Poliția vrea mai multe informații despre un bărbat poreclit Pictorul, figura notorie din spatele unei serii de crime și furtului unor tablouri. Temându-se pentru siguranța sa, Lee refuză să vorbească. Artista Yuen Man își face apariția în peisaj, și-i plătește cauțiunea. Lee și Yuen au fost iubiți pe vremuri. Yuen a reușit în viață, dar Lee nu a reușit până când nu și-a ...

R
6.9
2018Acțiune130 minVezi Acum!
HD4.9Air Strike

Air Strike

Air Strike (2018) Online Subtitrat In Romana, 1940, Chongqing. În plin Război Mondial, cinci chinezi luptă cu toate puterile lor pentru a proteja o maşinărie militară deosebit de importantă de raidurile Forţelor Aeriene Japoneze.

R
4.9
2018Acțiune120 minVezi Acum!
HD7.3A Dog’s Way Home

A Dog’s Way Home

A Dog’s Way Home (2019) Online Subtitrat In Romana, povesteşte odiseea înduioşătoare a Bellei, o căţeluşă care străbate un drum de aproape 600 km, pentru a-l regăsi pe iubitul ei stăpân, Lucas, student la medicină şi asistent voluntar în spitalul VA. Bella schimbă vieţile multor fiinţe pe care le întâlneşte în drumul ei neobosit – de la un pui de pumă, rămas orfan şi până la un veteran năpăstuit de soartă, Bella aduce bucurie şi alinare tuturor celor pe care-i întâlneşte, cu spiritul său ...

PG
7.3
2019Aventură96 minVezi Acum!
HD7.1Operation Red Sea

Operation Red Sea

Operation Red Sea (2018) Online Subtitrat In Romana, Puscasii marini lansează o operațiune de salvare a ostaticilor din Republica fictivă Ihwea și incep o luptă acerbă cu rebelii și teroristii.

R
7.1
2018Acțiune139 minVezi Acum!