HD7.7Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Death is coming. Worse than death: oblivion. Not just for our Earth, but for everyone, everywhere, in every universe! Against this ultimate destruction, the mysterious Monitor has gathered the greatest team of Super Heroes ever assembled. But what can the combined might of Superman, Wonder Woman, Batman, The Flash, Green Lantern and hundreds of Super Heroes from multiple Earths even do to save all of reality from an unstoppable antimatter armageddon?!

PG-13
7.7
2024Acțiune93 minVezi Acum!
HD7.3Justice League x RWBY: Super Heroes & Huntsmen, Part One

Justice League x RWBY: Super Heroes & Huntsmen, Part One

Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg, Green Lantern and Vixen are transported to the strange world of Remnant and find themselves turned into teenagers. Meanwhile, Remnant heroes Ruby, Weiss, Blake and Yang must combine forces with the Justice League to uncover why their planet has been mysteriously altered before a superpowered Grimm destroys everything.

PG
7.3
2023Acțiune83 minVezi Acum!
HD6.2Jigsaw

Jigsaw

Vezi filmul Jigsaw: Moștenirea (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Una dintre cele mai cunoscute francize horror din toate timpurile se întoarce, ducând semnătura scenariilor sadice ale criminalului Jigsaw la nivelul următor. La un deceniu de la moartea sadicului criminal Jigsaw, mai multe cadavre încep să apară în diferite părți ale orașului. Toate au ceva în comun: o moarte unică și înspăimântătoare. Într-un oraș împânzit de cadavre, se desfășoară o nouă anchetă asupra recentei ...

R
6.2
2017Groază92 minVezi Acum!
HD6.0Justice League

Justice League

Vezi filmul Justice League (2017) Online Subtitrat In Romana, Odată ce şi-a recăpătat credinţa în umanitate şi inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman şi Wonder Woman sunt presaţi de timp să formeze o echipă de super eroi pentru a ţine piept noii ameninţări. Atacul catastrofal asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptăţii, la care se alătură Aquaman, Cyborg şi The ...

PG-13
6.0
2017Acțiune120 minVezi Acum!
HD6.8Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle

Vezi filmul Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) Online Subtitrat In Romana, În noul film Jumanji: Aventura in junglă, jocul se schimbă întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare şi care sunt interpretate de Dwayne ...

PG-13
6.8
2017Aventură119 minVezi Acum!
CAM7.9Journey to Bethlehem

Journey to Bethlehem

Vezi filmul Journey to Bethlehem (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Această aventură muzicală de Crăciun pentru întreaga familie împletește melodii clasice de Crăciun cu umor, pilde și cântece pop moderne, într-o reinterpretare a celei mai frumoase povești spuse vreodată: povestea Mariei, a lui Iosif și a nașterii lui Iisus.

PG
7.9
2023Dramă99 minVezi Acum!
HD4.8Just Getting Started

Just Getting Started

Vezi filmul Just Getting Started (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Duke este managerul neconvențional al unei resort de lux din orașul deșertic Palm Springs, cunoscut sub numele de Villa Capri. Este Crăciunul în deșert, iar viața este ușoară pentru Duke: isi petrece timpul jucând golf și poker cu prietenii și distrându-se în compania doamnelor frumoase. Duke este bărbatul cel mai tare din zonă, asta până când fostul militar Leo sosește și amenință să devină noul bărbat alfa. Atunci când ...

PG-13
4.8
2017Acțiune91 minVezi Acum!
HD7.2Jigen Daisuke

Jigen Daisuke

Vezi filmul Jigen Daisuke (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Nemaifiind mulțumit de pistolul său, Jigen caută cel mai bun armurier din lume. Acesta află că Chiharu, care are un magazin de ceasuri, e persoana pe care o căuta. Jigen o cunoaște pe Oto, care vine la magazinul lui Chiharu în căutarea unei arme. Jigen află secretele lui Oto și despre organizația misterioasă care e pe urmele ei. După ce Oto e răpită, Jigen poartă o luptă zbuciumată ca s-o salveze.

PG-13
7.2
2023Acțiune120 minVezi Acum!
HD7.1Jawan

Jawan

Vezi filmul Jawan (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Un om este condus de o vendetă personală pentru a rectifica greșelile din societate, respectând în același timp o promisiune făcută cu ani în urmă. El se confruntă fără teamă cu un monstruos haiduc, care a provocat suferințe extreme.

NR
7.1
2023Acțiune169 minVezi Acum!
HD7.0Just the Two of Us

Just the Two of Us

Vezi filmul Just the Two of Us (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Când Blanche îl întâlnește pe Grégoire, crede că l-a găsit pe alesul ei. Legăturile care îi unesc cresc rapid și urmează o aventură pasională. Împreună, ei se mută în altă localitate. Pentru Blanche, departe de familia ei, de sora ei geamănă, Rose, începe o nouă viață. Dar, încetul cu încetul, ea se trezește prinsă în mrejele unui bărbat profund posesiv și periculos.

NR
7.0
2023Dramă105 minVezi Acum!
HD7.1Jaane Jaan

Jaane Jaan

Vezi filmul Jaane Jaan (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O mamă singură se trezește implicată într-o anchetă, iar vecinul ei, un profesor de matematică, se oferă s-o ajute să scape de problemă și de un polițist insistent.

R
7.1
2023Crimă139 minVezi Acum!
HD6.9Jeanne du Barry

Jeanne du Barry

Vezi filmul Jeanne du Barry (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Viața lui Jeanne Bécu, născută ca fiică nelegitimă a unei croitorese sărace în 1743, care a ajuns la Curtea lui Ludovic al XV-lea și a devenit ultima amantă oficială a acestuia.

NR
6.9
2023Dramă117 minVezi Acum!
HD7Jesus Revolution

Jesus Revolution

Vezi filmul Jesus Revolution (2023) Online hd Subtitrat In Romana, În anii ’70, Greg Laurie, un adolescent fără scop, caută toate lucrurile potrivite în toate locurile nepotrivite, până când îl întâlnește pe Lonnie Frisbee, un hippie carismatic/predicator de stradă. Împreună cu pastorul local Chuck Smith, ei deschid ușile unei biserici care lâncezește pentru o renaștere neașteptată.

PG-13
7
2023Dramă120 minVezi Acum!
HD6.2Jagged Mind

Jagged Mind

Vezi filmul Jagged Mind (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Când Billie constată că retrăiește diferite versiuni ale aceleiași prime întâlniri, ea trebuie să scape din bucla creată de fosta ei iubită manipulatoare.

NR
6.2
2023Groază88 minVezi Acum!
HD6.8Jagun Jagun: The Warrior

Jagun Jagun: The Warrior

Vezi filmul Jagun Jagun: The Warrior (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Un tânăr hotărât să devină un mare războinic se alătură unei armate de elită și are parte de furia unui conducător maniac, dar și de iubirea unei femei aprige.

NR
6.8
2023Acțiune134 minVezi Acum!
HD6.8Jim Jefferies: This Is Me Now

Jim Jefferies: This Is Me Now

Jim Jefferies: This Is Me Now (2018) Online Subtitrat In Romana, Caustic și ireverențios, Jefferies înfierează vedete ce te iau la pipăit, ipocrizia politică și greșelile din propria lui carieră, într-un spectacol special și insolent.

NR
6.8
2018Comedie70 minVezi Acum!
HD6.3Journey’s End

Journey’s End

Journey’s End (2017) Online Subtitrat In Romana, O dramă tensionată, Journey’s End (2017) urmărește povestea unui grup de soldați britanici care așteaptă o ofensivă masivă germană în timpul Primului Război Mondial, conduși de ofițerul Stanhope, un tânăr tulburat mintal. Așteptarea este numele jocului din tranșeele din Mont Saint-Quentin, unde, în câteva zile, ofițerii epuizați și resemnați și bărbații înrolați încearcă să se concentreze asupra misiunii. Filmul se focusează asupra a trei ...

R
6.3
2017Acțiune108 minVezi Acum!
HD6.0Jagga Jasoos

Jagga Jasoos

Vezi Jagga Jasoos (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Un tânăr detectiv talentat își caută tatăl dispărut cu amanta lui.

PG
6.0
2017Aventură180 minVezi Acum!
HD0Just Get Married

Just Get Married

Just Get Married (2015) Online Subtitrat In Romana, Căsnicia nu e pentru toți. Chang Chieh-Sheng (Chris Wang), Peter (Jason Hsu) și Rex sunt trei prieteni care au evitat capcanele căsniciei până la 30 de ani. Chieh-Sheng este un director de grădiniță cu tulburare obsesiv-compulsivă.

NR
0
2015Romantic110 minVezi Acum!
HD6Junction 48

Junction 48

Junction 48 (2016) Online Subtitrat In Romana, Kareem își petrece viața având locuri de muncă ciudate și stând cu prietenii lui într-un ghetto arab plin de crime din orașul Lyd. O tragedie de familie îl apropie de iubita lui Manar, care e cântăreață, și îl motivează să facă ceva mai mult cu viața lui. Când lui Kareem i se oferă șansa unei reprezentații într-un club de hip-hop din Tel Aviv, împreună cu grupul lui, potențialul de vedetă al “primului rapper arab” nu trece neobservat. Deși ...

NR
6
2017Acțiune97 minVezi Acum!
HD7.8John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City

John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City

John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City (2018) Online Subtitrat In Romana, În acest spectacol electrizant de comedie, John Mulaney spune povești din copilărie și din „SNL”, dă cu facultatea de pământ și se plânge că a îmbătrânit.

NR
7.8
2018Comedie65 minVezi Acum!
HD6.2Jawbone

Jawbone

Vezi Jawbone (2017) Online hd Subtitrat In Romana, Fost campion de box la juniori, Jimmy McCabe a apucat-o pe căi greşite, ajungând alcoolic şi depresiv. Înainte de a se autodistruge definitiv, bărbatul se agaţă de singura familie care i-a mai rămas – fostul antrenor şi proprietarul sălii de box – şi se întoarce în ring. Cu ajutorul echipei lui, Jimmy reîncepe antrenamentele şi acceptă un meci dur cu un boxer mult mai puternic, deşi e conştient că îşi riscă propria viaţă.

NR
6.2
2017Acțiune91 minVezi Acum!
HD7.5Jane

Jane

Jane (2017) Online Subtitrat In Romana, Materialele inedite dezvăluie neașteptata ascensiune a lui Jane Goodall, cercetările sale inovatoare și durabila contribuție în domeniul primatologiei.

NR
7.5
2017Documentar90 minVezi Acum!
HD5.5Jefe

Jefe

Jefe (2018) Online Subtitrat In Romana, Un om de afaceri bădăran și egocentric este pe cale să piardă totul, dar o femeie de serviciu din tura de noapte îl ajută să revină cu picioarele pe pământ.

NR
5.5
2018Comedie89 minVezi Acum!
HD6.5Journey Back to Christmas

Journey Back to Christmas

Journey Back to Christmas (2016) Online Subtitrat In Romana, Filmul urmărește povestea unei asistente medicale din timpul celui de-al Doilea Război Mondial care călătorește în timp și ajunge în anul 2016 unde descoperă legături de familie și adevărata semnificație a Crăciunului.

NR
6.5
2016Dramă84 minVezi Acum!
HD5.3Juanita

Juanita

Juanita (2019) Online Subtitrat In Romana, Copleșită de necazuri în viață și în dragoste, o mamă cu trei copii adulți caută speranța și vindecarea într-o călătorie neașteptată în Paper Moon, Montana.

NR
5.3
2019Dramă90 minVezi Acum!
HD6.5Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Online Subtitrat In Romana la calitate HD, Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă. Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția ...

PG-13
6.5
2018Acțiune129 minVezi Acum!
HD6.9Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next Level (2019) Online Subtitrat In Romana, Grupul celor patru tineri din filmul anterior revine – Spencer, Bethany, Fridge şi Martha. Ei sunt acum studenţi la colegiu şi se întorc la Brantford în vacanţă. Fiecare dintre ei trece prin această etapă a vieţii într-un mod diferit; Unii se străduiesc, iar alţii se adaptează mai greu vieţii de după jocul prin care au trecut, ieşind învingători. Spencer şi Martha au încercat o relaţie la distanţă, dar acum se află într-o pasă ...

PG-13
6.9
2019Aventură123 minVezi Acum!
HD8.0Jojo Rabbit

Jojo Rabbit

Jojo Rabbit (2019) Online Subtitrat In Romana, O dramedie de război, Jojo Rabbit spune povestea unui tănăr admirator al nazismului care descoperă că mama lui adăposteşte în casă un evreu.

PG-13
8.0
2019Comedie108 minVezi Acum!
HD7.9Just Mercy

Just Mercy

Just Mercy (2019) Online Subtitrat In Romana,O poveste puternică și provocatoare, Just Mercy (2019) urmărește experiențele tânărului avocat Bryan Stevenson și bătălia sa istorică pentru justiție. După ce a absolvit Harvardul, Bryan se îndreaptă spre Alabama pentru a-i apăra pe cei condamnați injust sau cei cărora nu li s-a oferit o reprezentare corespunzătoare. Cu sprijinul avocatei Eva Ansley, specializată în drepturile prizonierilor, el se ocupă de cele mai provocatoare cazuri: deținuții ...

NR
7.9
2019Crimă137 minVezi Acum!
HD4.1Johnny & Clyde

Johnny & Clyde

Johnny & Clyde (2023) Online Subtitrat In Romana, Johnny și Clyde sunt doi ucigași în serie care sunt îndrăgostiți nebunește și care se află într-o serie nesfârșită de crime. Alana (Megan Fox) este proprietara încrezătoare și vicleană a unui cazinou prosper care generează zeci de milioane de dolari în fiecare an. Johnny și Clyde decid să adune un grup de infractori și inadaptați pentru a fura din cazinoul Alanei și a pune la cale jaful secolului. Din nefericire pentru echipa lui Johnny și ...

R
4.1
2023Acțiune100 minVezi Acum!
HD5.8Jealous

Jealous

Jalouse (2017) Online Subtitrat In Romana, Aproape peste noapte, Nathalie Pêcheux, o profesoară de franceză divorţată, se transformă dintr-o mamă iubitoare într-un monstru plin de gelozie. Prima ţintă a atacurilor este chiar Mathilde, superba ei fiică balerină, dar curând frontul se extinde incluzând prieteni, colegi şi chiar vecini.

NR
5.8
2017Comedie102 minVezi Acum!