HD5.8Heart of the Hunter

Heart of the Hunter

A retired assassin is pulled back into action when his friend uncovers a dangerous conspiracy at the heart of the South African government.

R
5.8
2024Acțiune108 minVezi Acum!
CAM6.4Sleeping Dogs

Sleeping Dogs

Roy Freeman, an ex-homicide detective with a fractured memory, is forced to revisit a case he can't remember. As a man's life hangs in the balance on death row, Freeman must piece together the brutal evidence from a decade-old murder investigation, uncovering a sinister web of buried secrets and betrayals linking to his past. With only instincts to trust, he faces a chilling truth - sometimes, it's best to let sleeping dogs lie.

R
6.4
2024Dramă110 minVezi Acum!
CAM6.3Immaculate

Immaculate

An American nun embarks on a new journey when she joins a remote convent in the Italian countryside. However, her warm welcome quickly turns into a living nightmare when she discovers her new home harbours a sinister secret and unspeakable horrors.

R
6.3
2024Groază89 minVezi Acum!
HD4.6Cypher

Cypher

Tierra Whack rose to fame rapping on a Philadelphia Street for a YouTube channel. Years later, while documenting her astronomical rise, questions arise about who is filming whom and whether being seen is a desirable and unavoidable part of fame.

NR
4.6
2023Documentar81 minVezi Acum!
HD5.8The Locksmith

The Locksmith

A thief fresh out of prison, tries to work his way back into the life of his daughter and ex-fiancé. Determined, he is forced to use the skills he has as a gifted locksmith. Things take a tumultuous turn after an unexpected disappearance.

NR
5.8
2023Acțiune91 minVezi Acum!
CAM6.0Imaginary

Imaginary

When Jessica moves back into her childhood home with her family, her youngest stepdaughter Alice develops an eerie attachment to a stuffed bear named Chauncey she finds in the basement. Alice starts playing games with Chauncey that begin playful and become increasingly sinister. As Alice’s behavior becomes more and more concerning, Jessica intervenes only to realize Chauncey is much more than the stuffed toy bear she believed him to be.

PG-13
6.0
2024Groază104 minVezi Acum!
HD5.4Pray for Rain

Pray for Rain

Vezi filmul Pray for Rain (2017) Online HD Subtitrat In Romana, În urma morții suspecte a tatălui său, o jurnalistă din New York se întoarce în orașul natal, unde seceta și bandele au decimat comunitatea de fermieri.

PG-13
5.4
2017Dramă92 minVezi Acum!
HD6.1Confidential Informant

Confidential Informant

Vezi filmul Confidential Informant (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Un detectiv de poliție bolnav de cancer face o înțelegere cu un informator pentru a se lăsa ucis la datorie, astfel încât familia sa să primească indemnizația de deces din partea departamentului.

R
6.1
2023Acțiune88 minVezi Acum!
HD6.6Thanksgiving

Thanksgiving

Vezi filmul Thanksgiving(2023) Online HD Subtitrat In Romana, După ce o revoltă de Black Friday se sfârșește tragic, un misterios ucigaș inspirat de Ziua Recunoștinței terorizează Plymouth, Massachusetts – locul de naștere al sărbătorii. Eliminând locuitorii unul câte unul, ceea ce începe ca o răzbunare aleatorie se dovedește a fi o parte a unui plan mai mare și sinistru de sărbători.

R
6.6
2023Groază106 minVezi Acum!
HD5.924 Hours to Live

24 Hours to Live

Vezi filmul 24 Hours to Live (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Travis Conrad este un fost soldat de elită devastat de recenta moarte tragică a soției și a tânărului său fiu. Curând, vechiul său prieten din armată, Jim Morrow, apare cu o ofertă pe care Travis nu o poate refuza. Morrow lucrează acum pentru o organizație militară puternică și secretă, „Red Mountain”, care îl angajează pe Travis pentru o misiune de asasinat extrem de periculoasă, dar extrem de profitabilă. Travis acceptă ...

R
5.9
2017Acțiune94 minVezi Acum!
HD6.4Crooked House

Crooked House

Vezi filmul Crooked House (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Bazat pe romanul scriitoarei Agatha Christie, Crooked House (2017) îl urmărește pe detectivul Charles Hayward, în timp ce este invitat să rezolve o crimă înspăimântătoare în care toată lumea este suspectă, printre care și Sophia, clienta și fosta sa iubită. Charles și Sophia s-au întâlnit cu mult timp în urmă într-un loc foarte îndepărtat: Cairo, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acum, odată cu încheierea războiului, ...

PG-13
6.4
2017Crimă115 minVezi Acum!
HD6.7Murder on the Orient Express

Murder on the Orient Express

Vezi filmul Murder on the Orient Express (2017) Online Subtitrat In Romana, Începe ca o călătorie interesantă cu trenul prin Europa, dar se transformă rapid într-una din cele mai misterioase, pline de suspans și palpitante povești spuse vreodată. Din romanul celui mai bine vândut autor Agatha Christie, „Crima din Orient Express” prezintă povestea celor treisprezece străini aflați într-un tren, unde toată lumea e suspectată, atunci când unul dintre ei intră în cursa contra cronometru pentru ...

PG-13
6.7
2017Crimă114 minVezi Acum!
HD7.0The Killing of a Sacred Deer

The Killing of a Sacred Deer

Vezi filmul The Killing of a Sacred Deer (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Steven (Colin Farrell), un chirurg foarte bun, este căsătorit cu Anna (Nicole Kidman), oftalmolog foarte respectat. Au o viață bună și fericită, împreună cu cei doi copii, Kim, în vârstă de 14 ani (Raffey Cassidy) și Bob, de 12 ani (Sunny Suljic). Steven se împrietenește cu Martin (Barry Keoghan), un adolescent de 16 ani, care nu are tată și pe care chirurgul îl va lua sub aripa sa protectoare. Lucrurile iau o ...

R
7.0
2017Dramă121 minVezi Acum!
HD4.3Coffin

Coffin

Vezi filmul Coffin (2011) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul este inspirat dintr-un controversat ritual al sicriului care se desfășoară în Thailanda. În cadrul unei ceremonii publice, persoanele se întind într-un sicriu, în timp ce călugării rostesc incantații menite a aduce bunăstarea și a alunga ghinionul celor din sicrie. În fapt, scopul este “păcălirea morții”, prin simularea decesului și alungarea spiritelor rele aducătoare de nenorociri.

NR
4.3
2011Crimă95 minVezi Acum!
HD4.5American Star

American Star

Vezi filmul American Star (2024) Online HD Subtitrat In Romana, Povestea unui asasin care are o ultimă misiune în Fuerteventura: să ucidă un om pe care nu l-a cunoscut niciodată. Când ținta sa întârzie să apară, bărbatul se vede atras de insulă, de oameni și de o epavă fantomatică.

R
4.5
2024Dramă107 minVezi Acum!
HD5.8Suburbicon

Suburbicon

Vezi filmul Suburbicon (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Suburbicon este o comunitate din suburbie, liniștită și fericită, cu grădini și case îngrijite… locul perfect pentru a trăi împreună cu familia, iar în vara anului 1959, familia Lodge exact asta făcea. Dar liniștea aparentă ascunde o realitate tulburătoare. Soț și tată, Gardner Logde (Matt Damon) va trebui să supraviețuiască celor mai violente și decadente părți ale orașului. O poveste imprevizibilă despre oameni care greșesc și ...

R
5.8
2017Crimă105 minVezi Acum!
HD5.4Children of the Night

Children of the Night

Vezi filmul Children of the Night (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Giulio, un băiat de 17 ani dintr-o familie înstărită, este trimis la internat. În acest loc izolat din Alpi în care normele indubitabile limitează toate contactele cu exteriorul, se împrietenește cu Edoardo care este destul de ciudat. Prietenia lor este consolidată de frecventele evadări din timpul nopții, când supravegherea studenților pare să nu funcționeze. Încep să frecventeze un club de noapte ascuns în pădure care ...

NR
5.4
2016Crimă90 minVezi Acum!
HD6.2The Ritual

The Ritual

Vezi filmul The Ritual (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Patru tineri pleaca să se plimbe prin sălbăticia scandinavă, principalul motiv pentru care merg acolo fiind acela de a onora pe unul dintre prietenii lor, care a murit recent într-un mod tragic și foarte violent. Cu toate acestea, terenurile virgine și împădurite pe care le traversează și problemele care rezultă din lipsa de pregătire a grupului de excursioniști, determină pierderea lor în imensitatea locului. La început, ...

R
6.2
2017Groază94 minVezi Acum!
HD6.5Detective K: Secret of Virtuous Widow

Detective K: Secret of Virtuous Widow

Vezi filmul Detective K: Secret of Virtuous Widow (2011) Online HD Subtitrat In Romana, În anul 1793, la 17 ani după ce Jeongjo a devenit rege al Josen-ului, au loc o serie de crime. Regele Jeongjo crede că aceste crime pot face parte dintr-o conspirație a oficialilor guvernamentali de a mușamaliza niște plăți.

NR
6.5
2011Acțiune115 minVezi Acum!
HD6.6Detective K: Secret of the Lost Island

Detective K: Secret of the Lost Island

Vezi filmul Detective K: Secret of the Lost Island (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Un detectiv investighează un lanț de falsificare în Coreea antică. În cel de-al 19-lea an de domnie a lui Jeonjo, Kim Min, cel mai bun detectiv a lui Joseon, care obișnuia să fie mesagerul secret al Regelui, este exilat pe o insulă îndepărtată pentru niște motive neclare.

NR
6.6
2015Acțiune125 minVezi Acum!
HD7.4Memoir of a Murderer

Memoir of a Murderer

Vezi filmul Memoir of a Murderer (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Byung-su, un fost criminal în serie, este diagnosticat cu alzehimer și atunci când au loc o serie de crime în apropierea orașului său, se teme ca acele crime să nu fie opera sa.

R
7.4
2017Crimă118 minVezi Acum!
HD5.5Mute

Mute

Vezi filmul Mute (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Încercând să afle ce s-a întâmplat cu iubita lui dispărută, un barman mut, dar foarte determinat (Alexander Skarsgård), îşi pune în cap marii gangsteri ai oraşului în care trăieşte.

R
5.5
2018Mister126 minVezi Acum!
HD5.1Havenhurst

Havenhurst

Vezi filmul Havenhurst (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Havenhurst – un hotel aparent liniștit, a cărui proprietara, Eleanor, găzduiește pe timp nelimitat oameni care s-au lăsat de viciile și obiceiurile lumești de rău augur. Singura sa condiție era ca aceștia să nu revină la vechile obiceiuri. În momentul în care ei cedau tentațiilor, primeau o înștiințare de „evacuare” și lucrurile rele începeau să se întâmple. Jackie, o fostă dependentă de alcool, ajunsă în acest hotel, încearcă să ...

NR
5.1
2016Groază80 minVezi Acum!
HD5.7Hangman

Hangman

Vezi filmul Hangman (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Hangman (2017) urmărește povestea unui detectiv de la omucideri care se alătură unui profiler criminalist pentru a prinde un ucigaș în serie, ale cărui crime sunt inspirate de jocul pentru copii „Hangman”. Ray Archer și partenerul său, criminalistul Will Ruiney sunt delegați să prindă unul dintre cei mai notorii și periculoși criminali în serie din oraș, care execută o versiune degenerată de crimă, folosindu-se de jocul Hangman. ...

R
5.7
2017Crimă98 minVezi Acum!
HD5.5Hollow in the Land

Hollow in the Land

Vezi filmul Hollow in the Land (2017) Online HD Subtitrat In Romana, În timp ce rău famatul Keith Miller rămâne închis în spatele gratiilor pentru crimă, familia lui plătește prețul unui nume murdar. Cu tatăl în închisoare și cu o mamă care a plecat când ea era mică, Alison Miller este acum capul familiei care are grijă de fratele ei Brandon. La un an după crima lui Keith, un trup fără viață este găsit într-un parc de rulote din apropiere. Fiul lui Keith, Brandon, dispare și devine ...

NR
5.5
2017Dramă92 minVezi Acum!
HD6.2Jigsaw

Jigsaw

Vezi filmul Jigsaw: Moștenirea (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Una dintre cele mai cunoscute francize horror din toate timpurile se întoarce, ducând semnătura scenariilor sadice ale criminalului Jigsaw la nivelul următor. La un deceniu de la moartea sadicului criminal Jigsaw, mai multe cadavre încep să apară în diferite părți ale orașului. Toate au ceva în comun: o moarte unică și înspăimântătoare. Într-un oraș împânzit de cadavre, se desfășoară o nouă anchetă asupra recentei ...

R
6.2
2017Groază92 minVezi Acum!
HD5.7Population Zero

Population Zero

Vezi filmul Population Zero (2016) Online HD Subtitrat In Romana, În 2009, trei tineri au fost uciși într-o parte îndepărtată a Parcului Național Yellowstone. Singurul lucru mai șocant decât criminalitatea în sine sunt evenimentele bizare care au urmat.

R
5.7
2016Crimă84 minVezi Acum!
HD6.0Rememory

Rememory

Vezi filmul Rememory (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Rememory explorează moartea inexplicabilă a lui Gordon Dunn, un om de știință vizionar care este găsit mort la scurt timp după dezvăluirea celei mai noi invenții ale sale: un dispozitiv capabil să extragă, să înregistreze și să redea amintirile nefiltrate ale unei persoane. După moartea lui Gordon, soția acestuia, Carolyn, se retrage în casa ei și întrerupe contactul cu lumea exterioară. Lucrurile iau însă o turnură neașteptată, ...

PG-13
6.0
2017Dramă111 minVezi Acum!
HD6.2Insidious: The Last Key

Insidious: The Last Key

Vezi filmul Insidious: The Last Key (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Mințile creative din spatele celebrei trilogii „Insidious” se întorc pentru „Insidious 4: The Last Key”. Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în „the Further”. Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător ...

PG-13
6.2
2018Groază103 minVezi Acum!
HD6.2Insidious: Chapter 3

Insidious: Chapter 3

Vezi filmul Insidious: Capitolul 3 (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Cel mai întunecat dintre capitolele Insidious îi conduce pe spectatori în ținutul straniu numit Further, dezvăluind modul în care Elise Rainier (Lin Shaye) și-a început lupta, salvând-o pe o tânără din ghearele demonilor.Insidious: Chapter 3, noul film din terifianta serie horror, este scris și regizat de co-autorul francizei, Leigh Whannell. Acțiunea filmului se petrece ani de zile înainte de bântuirea familiei ...

PG-13
6.2
2015Groază97 minVezi Acum!
HD6.4Small Town Crime

Small Town Crime

Vezi filmul Small Town Crime (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Mike Kendall este polițist, și într-o tură de noapte cu partenerul său Burke, sunt atacați de un șofer beat oprit în trafic. În schimbul de focuri ce are loc Burke este ucis, iar gloanțele lui Mike nimeresc portbagajul mașinii în care se afla o fată. Acum, după un an și jumătate Mike este șomer, iar colegii nu-l vor înapoi. Viața lui este searbădă, înecând-și amarul în băutură, pe care o cumpără din ajutorul de șomaj. Într-o ...

NR
6.4
2018Crimă91 minVezi Acum!
HD0Cult Killer

Cult Killer

Vezi filmul Cult Killer (2024) Online HD Subtitrat In Romana, Când un renumit detectiv particular este ucis, protejata sa, Cassie Holt, preia cazul. Pe măsură ce investigația înaintează, Cassie e forțată să încheie o alianță periculoasă cu ucigașul acestuia pentru a descoperi secretele macabre ale orașului și a face dreptate victimelor sale. [„The Last Girl”]

R
0
2024Crimă105 minVezi Acum!