CAM6.3Immaculate

Immaculate

An American nun embarks on a new journey when she joins a remote convent in the Italian countryside. However, her warm welcome quickly turns into a living nightmare when she discovers her new home harbours a sinister secret and unspeakable horrors.

R
6.3
2024Groază89 minVezi Acum!
HD5.2In the Fire

In the Fire

A doctor from New York travels to a remote plantation in the 1890s to care for a disturbed boy who seems to have inexplicable abilities. She begins treating the child, but in doing so, ignites a war between science and religion as the local priest believes the boy is possessed by the devil and the cause of the village's woes.

R
5.2
2023Dramă87 minVezi Acum!
CAM6.0Imaginary

Imaginary

When Jessica moves back into her childhood home with her family, her youngest stepdaughter Alice develops an eerie attachment to a stuffed bear named Chauncey she finds in the basement. Alice starts playing games with Chauncey that begin playful and become increasingly sinister. As Alice’s behavior becomes more and more concerning, Jessica intervenes only to realize Chauncey is much more than the stuffed toy bear she believed him to be.

PG-13
6.0
2024Groază104 minVezi Acum!
CAM6.2Lisa Frankenstein

Lisa Frankenstein

In 1989, a misunderstood teenager has a high school crush — who just happens to be a handsome corpse! After a set of playfully horrific circumstances bring him back to life, the two embark on a murderous journey to find love, happiness…and a few missing body parts along the way.

PG-13
6.2
2024Comedie102 minVezi Acum!
HD4.3Red Christmas

Red Christmas

A mother must protect her family on Christmas Day from a demented stranger who is hell bent on tearing them apart.

R
4.3
2016Groază82 minVezi Acum!
HD4.0Deadly Detention

Deadly Detention

Five archetypal teens serving detention find themselves in a life or death situation.

NR
4.0
2017Comedie85 minVezi Acum!
HD4.6Day of the Dead: Bloodline

Day of the Dead: Bloodline

Vezi filmul Day of the Dead: Bloodline (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Într-o lume invadată de zombi, personalul militar și niște supraviețuitori trăiesc într-un buncăr subteran în timp ce caută un leac.

R
4.6
2017Acțiune90 minVezi Acum!
HD6.6Thanksgiving

Thanksgiving

Vezi filmul Thanksgiving(2023) Online HD Subtitrat In Romana, După ce o revoltă de Black Friday se sfârșește tragic, un misterios ucigaș inspirat de Ziua Recunoștinței terorizează Plymouth, Massachusetts – locul de naștere al sărbătorii. Eliminând locuitorii unul câte unul, ceea ce începe ca o răzbunare aleatorie se dovedește a fi o parte a unui plan mai mare și sinistru de sărbători.

R
6.6
2023Groază106 minVezi Acum!
HD5.3We Summon the Darkness

We Summon the Darkness

Vezi filmul We Summon the Darkness (2019) Online HD Subtitrat In Romana, Situat în Midwest pe un fundal care implică un spree ucigător gândit a fi orchestrat de un cult satanic. O noapte plină de distracții și tinerețe dezlănțuiește o transformare mortală pe măsură ce trupurile încep să se îngrămădească, fiecare parte gândind că cealaltă ascunde criminalul.

R
5.3
2020Groază91 minVezi Acum!
HD5.7Scare Campaign

Scare Campaign

Vezi filmul Scare Campaign (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Un serial de farse popular, Campania de Sperieturi, a amuzat publicul în ultimii 5 ani cu combinatia sa de sperieturi de modă veche și cu amuzament pe baza camerelor ascunse. Dar pe măsură ce intram într-o nouă eră a serialelor online, producătorii se aleg cu un serial web care face ca show-ul lor să arate bizar. E momentul să ridice miza, dar echipa va merge prea departe de data asta, si sunt pe cale sa-i facă o farsă cui nu ...

NR
5.7
2016Groază76 minVezi Acum!
HD3.7The Open House

The Open House

Vezi filmul The Open House (2018) Online HD Subtitrat In Romana, În urma unei tragedii, o mamă și fiul său adolescent se mută în casa de vacanță a unei rude, unde forțe stranii și inexplicabile conspiră împotriva lor.

NR
3.7
2018Groază94 minVezi Acum!
HD4.3Coffin

Coffin

Vezi filmul Coffin (2011) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul este inspirat dintr-un controversat ritual al sicriului care se desfășoară în Thailanda. În cadrul unei ceremonii publice, persoanele se întind într-un sicriu, în timp ce călugării rostesc incantații menite a aduce bunăstarea și a alunga ghinionul celor din sicrie. În fapt, scopul este “păcălirea morții”, prin simularea decesului și alungarea spiritelor rele aducătoare de nenorociri.

NR
4.3
2011Crimă95 minVezi Acum!
HD4.6Inside

Inside

Vezi filmul Inside (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Singur-singurică, Sarah își petrece timpul acasă, așteptând nașterea copilului ei. Dar într-o noapte, un străin intră în casa ei, pregătit să-i fure bebelușul încă nenăscut.

NR
4.6
Groază85Vezi Acum!
HD5.3Mom and Dad

Mom and Dad

Vezi filmul Mom and Dad (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Îți poți imagina un univers paralel în care părinții își atacă copiii fără niciun motiv? Se pare că o epidemie misterioasă de origine necunoscută a pus stăpânire pe toți adulții și a luat forma unui episod de nebunie în masă. Părinții, contaminați cu un fel de virus, își vânează nemilos propriii urmași. Autoritățile încearcă să oprească masacrul, însă sunt ignorante, ineficiente și suprasolicitate. Copiii sunt lăsați la mâna ...

R
5.3
2018Comedie86 minVezi Acum!
HD6.2The Ritual

The Ritual

Vezi filmul The Ritual (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Patru tineri pleaca să se plimbe prin sălbăticia scandinavă, principalul motiv pentru care merg acolo fiind acela de a onora pe unul dintre prietenii lor, care a murit recent într-un mod tragic și foarte violent. Cu toate acestea, terenurile virgine și împădurite pe care le traversează și problemele care rezultă din lipsa de pregătire a grupului de excursioniști, determină pierderea lor în imensitatea locului. La început, ...

R
6.2
2017Groază94 minVezi Acum!
HD6.8The Incident

The Incident

Vezi filmul The Incident (2014) Online HD Subtitrat In Romana, Acest thriller SF din Mexic urmează două direcții narative distincte. În primul rând, un detectiv vânează doi frați și chiar îl omoară pe unul dintre ei. În cealaltă parte, o familie pornește într-o călătorie, iar fiica suferă un atac de astm pe drum. În ambele cazuri, personajele aud o explozie, după care devin captivi în mediile lor: detectivul ajunge până la parter doar pentru a se trezi din nou la etajul al nouălea, iar ...

NR
6.8
2014Groază102 minVezi Acum!
HD6.4Annihilation

Annihilation

Vezi filmul Annihilation (2018) Online HD Subtitrat In Romana, În căutarea răspunsurilor la dispariția tragică a soțului său, un biolog se oferă voluntar pentru o expediție într-o zonă închisă de guvern în ultimii 30 de ani, ca zonă de dezastru ecologic. O agenție secretă, cunoscută sub numele de Southern Reach, a trimis oameni în 11 expediții pe parcursul acelor ani pentru a descoperi adevărul despre zona X, dar acele încercări au fost soldate cu eșecuri. Atunci când tânăra biolog și ...

R
6.4
2018Groază115 minVezi Acum!
HD6.2Veronica

Veronica

Vezi filmul Veronica (2017) Online HD Subtitrat In Romana, În 1991 în Madrid, după o ședință de spiritism la școală, o adolescentă care are grijă de frații săi suspectează că o forță malefică a pătruns în apartamentul lor.

R
6.2
2017Groază105 minVezi Acum!
HD3.1Den of Darkness

Den of Darkness

Vezi filmul Den of Darkness (2016) Online HD Subtitrat In Romana, După ce s-a mutat cu soțul ei într-o casă nouă pentru a face față accidentului care a orbit-o recent, o mamă din Den continuă să fie bântuită de vinovăție pentru moartea unei fete cercetaș, până când cuplul găsește o fetiță care locuiește ascunsă în casa lor, dezvăluindu-se secrete întunecate de neconceput.

NR
3.1
2016Groază91 minVezi Acum!
HD5.3Worry Dolls

Worry Dolls

Vezi filmul The Devil’s Dolls (2016) Online HD Subtitrat In Romana, În urma vanatorii unui ucigas în serie, un blestem antic sperie un intreg oras, provocand o serie de crime brutale si un detectiv care lupta împotriva ceasului pentru a salva viata fiicei sale.

NR
5.3
2016Groază85 minVezi Acum!
HD6.3Talon Falls

Talon Falls

Vezi filmul Talon Falls (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Această poveste sinistra urmeaza un grup de adolescenti în timp ce viziteaza un parc cu o tematica de groaza Halloween cu exponate groaznice ale caror gazde sunt îmbracate în norii de groaza.

R
6.3
2017Groază75 minVezi Acum!
HD5.0Keep Watching

Keep Watching

Vezi filmul Keep Watching (2017) Online HD Subtitrat In Romana, O familie devine prizonieră în propria ei casă atunci când un grup de intruși le invadează casa și încep un joc macabru „ucide sau vei fi ucis”. Astfel, membrii familiei își percep propria casă ca fiind locul unui joc pe viață și pe moarte, în care regulile misterioase dictează evenimentele. În aceste circumstanțe teribile, ei trebuie să rămână împreună pentru a putea scăpa cu viață. Cu toate acestea, necunoscut ucigașilor este ...

NR
5.0
2017Dramă90 minVezi Acum!
HD5.3Slumber

Slumber

Vezi filmul Slumber (2017) Online HD Subtitrat In Romana, O profesionistă în domeniul tulburărilor de somn, Alice este încă bântuită de moartea nocturnă misterioasă a fratelui ei mai mic. În timp ce efectuează o examinare de rutină a unei familii traumatizate cu probleme de somn, Alice este atacată de tatăl familiei în somn. Tatăl este arestat și blamat pentru că a cauzat tulburările de somn ale familiei, dar când este lăsat în închisoare și problemele devin progresiv mai grave, Alice este ...

R
5.3
2017Groază84 minVezi Acum!
HD5.1Havenhurst

Havenhurst

Vezi filmul Havenhurst (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Havenhurst – un hotel aparent liniștit, a cărui proprietara, Eleanor, găzduiește pe timp nelimitat oameni care s-au lăsat de viciile și obiceiurile lumești de rău augur. Singura sa condiție era ca aceștia să nu revină la vechile obiceiuri. În momentul în care ei cedau tentațiilor, primeau o înștiințare de „evacuare” și lucrurile rele începeau să se întâmple. Jackie, o fostă dependentă de alcool, ajunsă în acest hotel, încearcă să ...

NR
5.1
2016Groază80 minVezi Acum!
HD4.9Phantasm: Ravager

Phantasm: Ravager

Vezi filmul Phantasm: Ravager (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Timp de 37 de ani, Reggie, Mike și Jody au depus eforturi considerabile în încercarea de a opri Răul și de a-l elimina din peisaj pe Bărbatul Înalt, cel care le-a ucis pe soția și fiica lui Reggie. Reggie se trezește brusc într-un scaun cu rotile, într-un spital, în grija lui Mike. Află că suferă de demență și că Mike are grijă de el cu devotament de ani de zile. Reggie nu reușește să își amintească ce a făcut în ultimii 20 ...

R
4.9
2016Acțiune87 minVezi Acum!
HD5.6Wish Upon

Wish Upon

Vezi filmul Wish Upon (2017) Online HD Subtitrat In Romana, o adolescenta primeste de la tatăl său o cutie care se dovedește a fi magică, îndeplinind orice dorință. Însă fiecare dorință împlinită vine cu un preț mortal pentru folosirea ei…

PG-13
5.6
2017Fantezie90 minVezi Acum!
HD5.5Most Beautiful Island

Most Beautiful Island

Vezi filmul Most Beautiful Island (2017) Online Subtitrat In Romana, Pelicula este un portret terifiant al unei lupte pentru supraviețuire al unei femei tinere, întrucât ea găsește răscumpărarea dintr-un trecut zbuciumat într-un joc periculos…

NR
5.5
2017Dramă80 minVezi Acum!
HD6.2Jigsaw

Jigsaw

Vezi filmul Jigsaw: Moștenirea (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Una dintre cele mai cunoscute francize horror din toate timpurile se întoarce, ducând semnătura scenariilor sadice ale criminalului Jigsaw la nivelul următor. La un deceniu de la moartea sadicului criminal Jigsaw, mai multe cadavre încep să apară în diferite părți ale orașului. Toate au ceva în comun: o moarte unică și înspăimântătoare. Într-un oraș împânzit de cadavre, se desfășoară o nouă anchetă asupra recentei ...

R
6.2
2017Groază92 minVezi Acum!
HD6.2Cold Skin

Cold Skin

Vezi filmul Cold Skin (2017) Online HD Subtitrat In Romana, In anii de după Primul Război Mondial, o navă cu abur se apropie de o insulă pustie, departe de toate caile de transport. La bord este un tânăr trimis ca observator al vremii și care doreste să trăiască în singurătate timp de un ani. Pe țărm el nu găsește nici o urmă a omului pe care a fost trimis să-l înlocuiască. Restul este pădurea, o cabină pustie, stâncile, tăcerea și marea înconjurătoare. Și apoi vine noaptea…

NR
6.2
2017Dramă106 minVezi Acum!
HD6.2Insidious: The Last Key

Insidious: The Last Key

Vezi filmul Insidious: The Last Key (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Mințile creative din spatele celebrei trilogii „Insidious” se întorc pentru „Insidious 4: The Last Key”. Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în „the Further”. Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător ...

PG-13
6.2
2018Groază103 minVezi Acum!
HD6.2Insidious: Chapter 3

Insidious: Chapter 3

Vezi filmul Insidious: Capitolul 3 (2015) Online HD Subtitrat In Romana, Cel mai întunecat dintre capitolele Insidious îi conduce pe spectatori în ținutul straniu numit Further, dezvăluind modul în care Elise Rainier (Lin Shaye) și-a început lupta, salvând-o pe o tânără din ghearele demonilor.Insidious: Chapter 3, noul film din terifianta serie horror, este scris și regizat de co-autorul francizei, Leigh Whannell. Acțiunea filmului se petrece ani de zile înainte de bântuirea familiei ...

PG-13
6.2
2015Groază97 minVezi Acum!
HD6.7Insidious: Chapter 2

Insidious: Chapter 2

Vezi filmul Insidious: Capitolul 2 (2013) Online HD Subtitrat In Romana, Membrii unei familii bântuite încearcă cu disperare să dezvăluie un secret terifiant care i-a pus în legătură cu periculoasa lume a spiritelor. Aceasta e tema filmului Insidious 2, ultimul horror thriller al regizorului James Wan și scenaristului Leigh Whannell (Saw, Insidious). Produs de Jason Blum (Paranormal Activity, Insidious) și Oren Peli (Paranormal Activity, Insidious), filmul reia distribuția din primul film ...

PG-13
6.7
2013Groază106 minVezi Acum!