CAM6.4Love Lies Bleeding

Love Lies Bleeding

Reclusive gym manager Lou falls hard for Jackie, an ambitious bodybuilder headed through town to Las Vegas in pursuit of her dream. But their love ignites violence, pulling them deep into the web of Lou’s criminal family.

NR
6.4
2024Crimă104 minVezi Acum!
CAM6.2Lisa Frankenstein

Lisa Frankenstein

In 1989, a misunderstood teenager has a high school crush — who just happens to be a handsome corpse! After a set of playfully horrific circumstances bring him back to life, the two embark on a murderous journey to find love, happiness…and a few missing body parts along the way.

PG-13
6.2
2024Comedie102 minVezi Acum!
HD7.0Land of Bad

Land of Bad

When a Delta Force special ops mission goes terribly wrong, Air Force drone pilot Reaper has 48 hours to remedy what has devolved into a wild rescue operation. With no weapons and no communication other than the drone above, the ground mission suddenly becomes a full-scale battle when the team is discovered by the enemy.

R
7.0
2024Acțiune113 minVezi Acum!
HD5.6Lavender

Lavender

Vezi filmul Lavender (2016) Online HD Subtitrat In Romana, Jane, o tânără pasionată de fotografie, dar cu o căsnicie care pare să se destrame în fiecare zi câte puțin, suferă un accident traumatizant, în urma căruia își pierde memoria aproape în totalitate. Pentru a o ajuta să își recapete amintirile pierdute, Liam, psihiatrul ei, îi sugerează să se întoarcă la casa în care a copilărit. Însă odată ajunsă la fața locului, Jane începe să întrezărească lucruri inexplicabile, iar o serie de ...

NR
5.6
2016Dramă92 minVezi Acum!
HD7.2Lover, Stalker, Killer

Lover, Stalker, Killer

Vezi filmul Lover, Stalker, Killer (2024) Online HD Subtitrat In Romana, Un documentar tulburător în care un mecanic cunoaște o femeie pe internet care face pentru el o obsesie amoroasă dusă la un extrem letal.

R
7.2
2024Crimă90 minVezi Acum!
HD3.9Larceny

Larceny

Vezi filmul Larceny – Evadare prin efracție (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Un hot profesionist este contactat intr-o zi de CIA care ii cere sa se infiltreze intr-o inchisoare de maxima securitate din Guantanamo si sa ii livreze o serie de informatii pretioase aflate in seif. Cand liderul cartelului de droguri local afla de aceasta operatiune, isi va trimite oamenii de incredere si o multime de asasini platiti sa ii recupereze banii tinuti in acelasi seif al inchisorii, milioane de ...

NR
3.9
2017Acțiune87 minVezi Acum!
HD7.4Loveless

Loveless

Vezi filmul Loveless (2017) Online HD Subtitrat In Romana,Zhenya și Boris trec printr-un divorț dificil, marcat de resentimente, frustrare și învinuiri. Pregătindu-se deja de noile lor vieți, fiecare cu un nou partener, cei doi sunt nerăbdători să o ia de la capăt, să întoarcă pagina – chiar dacă asta presupune să își abandoneze fiul, pe Alexei, în vârstă de 12 ani. Până când, după ce este martorul uneia dintre certurile lor, Alyosha dispare…

NR
7.4
2017Dramă122 minVezi Acum!
HD2.5Life Upside Down

Life Upside Down

Vezi filmul Life Upside Down (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Trei cupluri, legate între ele prin prietenie, dragoste și muncă, sunt blocate în casele lor din Los Angeles în timpul începutului de închidere. Forțați în cele din urmă să se confrunte cu soții, prietenii, iubiții și, în cele din urmă, cu ei înșiși, viețile lor se întorc încet, dar sigur, cu susul în jos.

NR
2.5
2023Comedie88 minVezi Acum!
HD6.5Love on the Slopes

Love on the Slopes

Vezi filmul Love on the Slopes (2018) Online HD Subtitrat In Romana, O editoare din New York pe nume Alex, este trimisă la Ridgeline Resort, un avanpost de sporturi extreme, să scrie un articol pentru un concurs de scris. La început, nu îi iese nimic – spre disperarea lui Cole, un pasionat al sporturilor extreme care crede că această fată de oraș ar trebui să se întoarcă la New York.

NR
6.5
2018Comedie84 minVezi Acum!
HD7.6Les Misérables

Les Misérables

Vezi filmul Les Misérables (2019) Online HD Subtitrat In Romana, Stephane, proaspăt mutat din Cherbourg, se alătură brigăzii anti-criminalitate din Montfermeil, într-un cartier problematic din suburbiile Parisului, locul unde se petrece, de altfel, și acțiunea romanului “Mizerabilii”, scris de Victor Hugo. Fâcând echipă cu Chris și Gwada, colegii săi mult mai experimentați, Stephane descoperă rapid tensiunile dintre diferitele bande care domină cartierul. Când o operațiune de arestare scapă ...

R
7.6
2019Crimă103 minVezi Acum!
HD6.7Last Flag Flying

Last Flag Flying

Vezi filmul Last Flag Flying (2017) Online HD Subtitrat In Romana, În 2003, la 30 de ani după ce au slujit împreună în războiul din Vietnam, fostul medic Larry „Doc” Shepherd din Navy Corps se reunește cu fostul marin Sal Nealon și reverendul Richard Mueller, într-o altfel de misiune: să-l îngroape pe fiul lui Doc, un tânăr marin ucis în războiul din Irak. Doc decide să renunțe la înmormântarea în Cimitirul Arlington și, cu ajutorul vechilor săi prieteni, pornește într-o călătorie ...

R
6.7
2017Comedie125 minVezi Acum!
HD7.2Lady Bird

Lady Bird

Vezi filmul Lady Bird (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Christine McPherson, cunoscută și autoproclamată ca „Lady Bird”, este o liceană ambițioasă, inteligentă și talentată. Dorind să evadeze din suburbanul Sacramento, ea visează la o viață diferită, plină de zgârie-norii din Coasta de est, universitățile Ivy League și de cultura cosmopolită. Cu note modeste și fără alte conexiuni, adolescenta are nevoie de activități extrașcolare pentru a-și îmbunătăți șansele pentru un colegiu bun. ...

NR
7.2
2017Comedie94 minVezi Acum!
HD6.2Lift

Lift

Vezi filmul Lift (2024) Online HD Subtitrat In Romana, Un hoț profesionist și echipa lui vor să dea lovitura supremă: să fure aur de 500 de milioane USD dintr-un seif aflat la bordul unui avion, la 12.000 de metri înălțime.

PG-13
6.2
2024Acțiune106 minVezi Acum!
HD4.6Looking Glass

Looking Glass

Vezi filmul Looking Glass (2018) Online HD Subtitrat In Romana, După ce și-au pierdut fiica într-un accident tragic, Ray și Maggie, un cuplu devastat, cumpără un motel în mijlocul nicăieriului, în speranța de a începe o nouă viață. Ceea ce părea la început ca o scăpare, devine curând o călătorie palpitantă printr-o lume misterioasă atunci când Ray începe să observe ciudățenii și să pună cap la cap istoria unei crime bizare, asociată cu motelul. Într-o zi, căutând ceva în subsol, Ray ...

R
4.6
2018Mister103 minVezi Acum!
HD6.4Love Reset

Love Reset

Vezi filmul Love Reset (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Un cuplu căsătorit care a primit o înțelegere de divorț își pierde amintirile într-un accident. Cu amnezie, ei se îndrăgostesc din nou, așa că familiile lor încearcă să le restabilească memoria pentru a finaliza divorțul.

NR
6.4
2023Comedie119 minVezi Acum!
HD7.0Love Don’t Co$t a Thing

Love Don’t Co$t a Thing

Vezi filmul Love Don’t Cost a Thing (2003) Online Subtitrat In Romana, Alvin Johnson (Nick Cannon), considerat de catre colegii sai drept „fraierul liceului”, plateste o majoreta sa pozeze drept prietena lui. Filmul este un remake al productiei „Can’t buy Me Love” cu Patrick Dempsey in rolul principal.

PG-13
7.0
2003Comedie100 minVezi Acum!
HD6.4Last Call for Istanbul

Last Call for Istanbul

Vezi filmul Last Call for Istanbul (2023) Online hd Subtitrat In Romana, întâlnire întâmplătoare la aeroportul din New York face ca două persoane căsătorite să aibă parte de o seară plină de distracție, dorință și tentație.

R
6.4
2023Dramă91 minVezi Acum!
HD7.5Leo

Leo

Vezi filmul Leo (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Această comedie-musical ne prezintă ultimul an de școală văzut prin ochii unui animal de companie, o șopârlă pe nume Leo.

PG
7.5
2023Animație102 minVezi Acum!
HD5.9Lift Me Up

Lift Me Up

Vezi filmul Lift Me Up (2015) Online HD Subtitrat In Romana, O adolescentă care și-a pierdut mama găsește o cale suprinzătoare de a relua relația cu noul ei tată vitreg apelând la pasiunea pentru balet și la poveștile din trecut.

NR
5.9
2015Dramă108 minVezi Acum!
HD5.4LenaLove

LenaLove

Vezi filmul LenaLove (2016) Online hd Subtitrat In Romana, Lena, în vârstă de 16 ani, locuiește cu mama ei într-un imobil de la suburbie. Atmosfera burgheză reprezintă o probă de foc pentru tânăra cu o deosebită sensibilitate și creativitate, mai ales că nu se mai înțelege atât de bine cu vechea ei prietenă, Nicole. Lucrurile par a lua o turnură favorabilă când Lena găsește în Tim, noul coleg de clasă, sufletul ei pereche și devin din ce în ce mai apropiați, spre marea nemulțumire a lui ...

NR
5.4
2016Romantic95 minVezi Acum!
HD6.8Lego DC Comics Super Heroes: The Flash

Lego DC Comics Super Heroes: The Flash

Vezi filmul Lego DC Comics Super Heroes: The Flash (2018) Online HD Subtitrat In Romana, În LEGO DC Super Heroes: The Flash, Reverse-Flash manipulează Viteza Dimensională ca să-l pună pe Flash într-o buclă temporală care-l forțează să retrăiască aceeași zi din nou și din nou cu rezultate dezastruoase treptate, inclusiv să-și piardă puterile și să fie dat afară din Liga Dreptății.

NR
6.8
2018Animație78 minVezi Acum!
HD5.9La Sapienza

La Sapienza

Vezi filmul La Sapienza (2014) Online HD Subtitrat In Romana, Povestea unui arhitect care și-a pierdut inspirația și se duce să caute acele motivații care l-au determinat de tânăr să accepte profesia.

NR
5.9
2014Dramă100 minVezi Acum!
HD6.7Love per Square Foot

Love per Square Foot

Vezi filmul Love per Square Foot (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Individual, angajații la bancă Sanjay și Karina nu câștigă destul cât să cumpere o casă, astfel că se hotărăsc să se căsătorească de conveniență.

NR
6.7
2018Comedie133 minVezi Acum!
HD6.8Life in a Fishbowl

Life in a Fishbowl

Vezi filmul Life in a Fishbowl (2014) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul are în centrul atenției trei oameni ale căror vieți se intersectează. După o tragedie înfiorătoare, un scriitor se cufundă într-o beție de 20 ani pentru a obține uitarea. O tânără mamă singură se prostituează pentru a avea cu ce să-și întrețină copilul. Un fost star al fotbalului intră în sistemul bancar internațional și pierde contactul cu familia.

NR
6.8
2014Dramă125 minVezi Acum!
HD6.5Leave the World Behind

Leave the World Behind

Vezi filmul Leave the World Behind (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Amanda și soțul ei, Clay, închiriază o casă luxoasă pentru a petrece un weekend alături de copiii lor, Archie și Rose. Vacanța lor este în curând dată peste cap, când doi străini – G.H. și fiica lui, Ruth, sosesc în miez de noapte cu vești despre un misterios atac cibernetic și caută refugiu în casa care, susțin ei, ar fi a lor. Cele două familii înfruntă un dezastru iminent, care devine din ce în ce mai terifiant cu ...

R
6.5
2023Dramă141 minVezi Acum!
5.6Locked In

Locked In

A kindly nurse tries to unlock the secrets of a coma patient's injuries — and discovers the bitter rivalry, infidelity, betrayal and murder behind them.

R
5.6
2023Thriller96 minVezi Acum!
HD8.3Long Live Love!

Long Live Love!

Vezi filmul Long Live Love! (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Un cuplu în pragul despărțirii are parte de o nouă șansă atunci când unul dintre parteneri, amnezic, apelează la fotografii pentru a-și reînvia memoria și nu numai.

R
8.3
2023Comedie135 minVezi Acum!
HD6.0Love Is in the Air

Love Is in the Air

Vezi filmul Love Is in the Air (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O femeie pilot extrem de independentă luptă să-și țină afacerea de familie pe profit, dar se îndrăgostește de bărbatul trimis de șefii mari ca să-i închidă operațiunile.

PG-13
6.0
2023Comedie88 minVezi Acum!
HD7.4Love at First Sight

Love at First Sight

Vezi filmul Love at First Sight (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Doi străini leagă o relație în timpul zborului către Londra, dar o răsturnare de situație îi desparte. Regăsirea pare improbabilă, însă iubirea sfidează soarta.

PG-13
7.4
2023Dramă91 minVezi Acum!
HD3Love, Sex and 30 Candles

Love, Sex and 30 Candles

Vezi filmul Love, Sex and 30 Candles (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Într-un an presărat cu aniversări de 30 de ani, patru prietene bune trec prin relații, dezamăgiri și o situație șocantă, care amenință să le despartă.

NR
3
2023Dramă106 minVezi Acum!
HD6.7Love Again

Love Again

Vezi Love Again (2023) Online Subtitrat In Romana, O tânără care încearcă să treacă peste moartea logodnicului ei și care trimite ocazional mesaje romantice către fostul lui număr de telefon leagă o relație neașteptată cu bărbatul căruia i-a fost alocat acel număr.

PG-13
6.7
2023Comedie104 minVezi Acum!
HD7.4Love Tactics 2

Love Tactics 2

Vezi Love Tactics 2 (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Asli consideră căsătoria o mare înșelătorie. Dar când Kerem, iubitul ei, este pe neașteptate de acord, tânăra încearcă totul că să-l facă să o ceară de soție.

PG-13
7.4
2023Comedie98 minVezi Acum!