HD6.1A Paris Proposal

A Paris Proposal

Emily and Sebastian travel to his hometown of Paris to land the Ad account of famed Durand Diamonds and end up in a tricky situation when the client mistakes them for a happy couple.

G
6.1
2023Comedie84 minVezi Acum!
HD4.0Deadly Detention

Deadly Detention

Five archetypal teens serving detention find themselves in a life or death situation.

NR
4.0
2017Comedie85 minVezi Acum!
HD7.6Spielberg

Spielberg

A documentary on the life and career of one of the most influential film directors of all time, Steven Spielberg.

NR
7.6
2017Documentar147 minVezi Acum!
HD5.3Miss Me This Christmas

Miss Me This Christmas

Vezi filmul Miss Me This Christmas (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Divorțul acestui cuplu va fi definitivat tocmai în ziua de Crăciun, așa că cei doi trebuie să se hotărască dacă vor într-adevăr să pună punct relației.

NR
5.3
2017Comedie87 minVezi Acum!
HD6.5Love on the Slopes

Love on the Slopes

Vezi filmul Love on the Slopes (2018) Online HD Subtitrat In Romana, O editoare din New York pe nume Alex, este trimisă la Ridgeline Resort, un avanpost de sporturi extreme, să scrie un articol pentru un concurs de scris. La început, nu îi iese nimic – spre disperarea lui Cole, un pasionat al sporturilor extreme care crede că această fată de oraș ar trebui să se întoarcă la New York.

NR
6.5
2018Comedie84 minVezi Acum!
HD9.3Been There All Along

Been There All Along

Vezi filmul Been There All Along (2023) Online HD Subtitrat In Romana, După o despărțire publică, Charley, fondatoarea unei aplicații de întâlniri, care se bucură de oameni, dar este hotărâtă, este aproape de faliment și trebuie să facă echipă cu Liam, un expert în marketing plin de sine și inovator, pentru a-și salva compania. Răspunsul la problemele lor s-ar putea să fi fost acolo dintotdeauna.

NR
9.3
2023Comedie90 minVezi Acum!
HD8.5Matrix : Génération

Matrix : Génération

Vezi filmul Matrix : Génération (2023) Online HD Subtitrat In Romana, În 1999 a luat naștere saga Matrix, care a devenit un fenomen cultural. Aspectele sale profetice reprezintă baza acestui documentar.

NR
8.5
2023Documentar0 minVezi Acum!
HD6.3Sarajevo

Sarajevo

Vezi filmul Sarajevo (2014) Online Subtitrat In Romana, Evenimentele din Sarajevo din 1914 sunt pe fondul unui thriller, concentrându-se pe examinarea magistratului dr. Leo Pfeffer, investigându-se asasinarea lui Archduke Franz Ferdinand.

NR
6.3
2014Istoric98 minVezi Acum!
HD6.4Easter Under Wraps

Easter Under Wraps

Vezi filmul Easter Under Wraps (2019) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul îi urmărește pe Erin (Fiona Gubelmann) și pe Bryan (Brendan Penny) pe măsură ce întâlnirile lor de lucru se transformă în altceva, dar dragostea le este amenințată de secrete. Erin este director de marketing la Cavendish Chocolates și își iubește munca. Când vânzările scad, ea hotărăște să se ducă sub acoperire la fabrică pentru a vedea ce se întâmplă. Sub numele de Veronica, ea îl întâlnește pe Bryan care îi spune ...

NR
6.4
2019Romantic83 minVezi Acum!
HD7.0The Venture Bros.: Radiant Is the Blood of the Baboon Heart

The Venture Bros.: Radiant Is the Blood of the Baboon Heart

Vezi filmul The Venture Bros.: Radiant Is the Blood of the Baboon Heart (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Cea mai recentă invenție a lui Doc îi va falimenta pe membrii echipei Venture sau îi va ridica pe noi culmi.

R
7.0
2023Acțiune84 minVezi Acum!
HD5.5My Perfect Romance

My Perfect Romance

My Perfect Romance (2018) Online Subtitrat In Romana, Noul director executiv la Robinson Tech, Wes Robinson, caută noi idei pentru a spori vânzările companiei. Vivian Bliar, o dezvoltatoare de programe, împărtășește un algoritm de întâlniri la care a lucrat și care se numește My Perfect Match (Perechea Mea Potrivită)

PG-13
5.5
2018Romantic91 minVezi Acum!
HD6.7Cocaine Godmother

Cocaine Godmother

Vezi Cocaine Godmother (2017) Online hd Subtitrat In Romana, Înainte de El Chapo şi Pablo Escobar, a fost Griselda Blanco, regina neîncoronată a cocainei, plecată din mahalalele mizere ale oraşului Medelin, pentru a ajunge unul dintre cei mai temuţi traficanţi de droguri, cu peste 200 de crime la activ, pentru care a plătit doar cu 10 ani de detenţie.

NR
6.7
2017Crimă100 minVezi Acum!
HD10Return of the White Shark

Return of the White Shark

Vezi Return of the White Shark (2023) Online hd Subtitrat In Romana, Sute de mari rechini albi au apărut recent la ușa uneia dintre cele mai populare destinații turistice din America, vânând în moduri niciodată documentate până acum. Pentru a înțelege de ce sunt rechinii aici și ce înseamnă acest lucru pentru Cape Cod, o echipă de oameni de știință studiază acest nou fenomen pentru a încerca să mențină oamenii în siguranță. Schimbă rechinii ecosistemul natural… sau îl restaurează?

PG
10
2023Documentar44 minVezi Acum!
HD5.5Murder in Lozère

Murder in Lozère

Crime en Lozère (2014) Online Subtitrat In Romana, Într-o pestera din Larzac este găsit înjunghiat în inimă Jerome Sennac, fermier și ghid voluntar. Elisabeth Richard, procuror adjunct, merge acolo impreuna cu comandantul Jansac. Primele lor investigații ii conduc catre Julien Cazagnes, un tânăr cioban cu profil atipic care s-a certat cu victima cu câteva săptămâni mai

NR
5.5
2014Crimă0 minVezi Acum!
8.2Miracle in Cell No. 7

Miracle in Cell No. 7

Vezi Miracle in Cell No. 7 (2019) Online hd Subtitrat In Romana, Un tată cu dizabilități intelectuale trebuie să-și dovedească nevinovăția după ce este despărțit de fiica lui și încarcerat pentru uciderea copilei unui comandant.

NR
8.2
Dramă132 minVezi Acum!
HD6.6Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life

Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life

Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life (2018) Online Subtitrat In Romana, Prieteni vechi și legende ale showbizului, Steve Martin și Martin Short ne prezintă poante fără număr, melodii simpatice și povești amuzante din viața lor de comedieni.

NR
6.6
2018Comedie74 minVezi Acum!
HD5.6Cop and a Half: New Recruit

Cop and a Half: New Recruit

Cop and a Half: New Recruit (2017) Online Subtitrat In Romana, Orice poliţist îşi doreşte un partener de încredere, cu care să poată duce la bun sfârşit misiunile încredinţate de şefii lui ierarhici. În cazul detectivului Simmons, acesta nu are un partener, după ce o perioadă de timp a fost vedeta secţiei de poliţie la care lucra, până în momentul în care partenerul său a fost luat ostatic de un infractor, şi Simmons a ezitat să tragă când a avut şansa, de teamă să nu-şi rănească ...

PG
5.6
2017Acțiune97 minVezi Acum!
HD6.5Comedy Central Roast of Bruce Willis

Comedy Central Roast of Bruce Willis

Comedy Central Roast of Bruce Willis (2018) Online Subtitrat In Romana, Bruce Willis trece de la „Die Hard” la mort la sosire, întrucât unele dintre cele mai mari nume din industrie servesc proprii lor pumni la starul de acțiune de la Hollywood. Si cu Maestrul Roast-ului Joseph Gordon-Levitt la cârmă, nimeni nu părăsește estrada neatins.

NR
6.5
2018Comedie85 minVezi Acum!
HD8.3Notes from the Field

Notes from the Field

Notes from the Field (2018) Online Subtitrat In Romana, Folosind forma sa personală de teatru, Anna Deavere Smith scoate în evidență lipsa oportunităților și a resurselor pentru tinerii care trăiesc în sărăcie și cum aceste circumstanțe îi îndreaptă, deseori, către sistemul de justiție.

NR
8.3
2018Dramă90 minVezi Acum!
HD6.5Journey Back to Christmas

Journey Back to Christmas

Journey Back to Christmas (2016) Online Subtitrat In Romana, Filmul urmărește povestea unei asistente medicale din timpul celui de-al Doilea Război Mondial care călătorește în timp și ajunge în anul 2016 unde descoperă legături de familie și adevărata semnificație a Crăciunului.

NR
6.5
2016Dramă84 minVezi Acum!
HD6.1King Lear

King Lear

King Lear (2018) Online Subtitrat In Romana, Această versiune contemporană are o distribuție impresionantă condusă de Anthony Hopkins și Emma Thompson. Hopkins îl interpretează pe regele Lear care conduce o dictatură militară totalitară în Anglia. Thompson este fiica lui cea mare, Goneril, Emily Watson este fiica mijlocie, Regan, și Florence Pugh este tânăra Cordelia. Regele în vârstă de 80 de ani își împarte regatul între fiicele lui în funcție de afecțiunea lor față de el. Când Cordelia ...

NR
6.1
2018Dramă115 minVezi Acum!
HD6.3Finding Father Christmas

Finding Father Christmas

Finding Father Christmas (2016) Online Subtitrat In Romana, Întorcându-se acasă de Sărbători, o femeie se întâlneşte cu un vechi iubit şi află secrete care ar putea schimba pe veci Crăciunul, pentru familia ei.

NR
6.3
2016Dramă84 minVezi Acum!
HD6.1Engaging Father Christmas

Engaging Father Christmas

Engaging Father Christmas (2017) Online Subtitrat In Romana, Călătorind spre casă, înainte de Crăciun, o femeie se întâlneşte cu un vechi iubit şi descoperă un secret care i-ar putea destrăma familia.

NR
6.1
2017Dramă85 minVezi Acum!
HD6.2Marrying Father Christmas

Marrying Father Christmas

Marrying Father Christmas (2018) Online Subtitrat In Romana, În ultima parte a seriei, Miranda (Erin Krakow) și Ian (Niall Matter) sunt pregătiți pentru marele pas, dar se pare că vor mai avea parte de ceva obstacole până la marele final fericit.

NR
6.2
2018Dramă90 minVezi Acum!
HD6.4The Perfect Christmas Present

The Perfect Christmas Present

The Perfect Christmas Present (2017) Online Subtitrat In Romana, Un bărbat cu talentul neobişnuit de a alege daruri perfecte de Crăciun se îndrăgosteşte de iubita unui vechi coleg de facultate.

G
6.4
2017Romantic83 minVezi Acum!
HD5.9The Christmas Cure

The Christmas Cure

The Christmas Cure (2017) Online Subtitrat In Romana, Doctorita Vanessa Turner se întoarce acasă pentru Crăciun și află că tatăl ei a decis să se pensioneze. Femeia își petrece timpul lucrând la clinica tatalui și il reintalneste pe iubitul ei din liceu, iar aceste legături reînnoite o determină să ia în considerare varianta unei mari schimbari în viața ei.

G
5.9
2017Dramă90 minVezi Acum!
HD5.4Christmas Wedding Planner

Christmas Wedding Planner

Christmas Wedding Planner (2020) Online Subtitrat In Romana, Lumea unei organizatoare de nunți este dată peste cap când un chipeș detectiv particular este angajat să compromită cel mai mare proiect al ei.

PG
5.4
2020Familie86 minVezi Acum!
HD5.7Christmas with a View

Christmas with a View

Christmas with a View (2018) Online Subtitrat In Romana, Managerul unui restaurant încearcă să-și revină după un eșec în afaceri. Lumea ei va fi zdruncinată din nou, de data aceasta de un bucătar cu un trecut misterios.

NR
5.7
2018Familie90 minVezi Acum!
HD4.9Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever

Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever

Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever (2014) Online Subtitrat In Romana, Supărată că a rămas ultima mâţă din magazinul de animale, vedeta de pe internet găseşte în cele din urmă un suflet pereche – o fată la fel de singură.

G
4.9
2014Comedie90 minVezi Acum!
HD6.2A Dogwalker’s Christmas Tale

A Dogwalker’s Christmas Tale

A Dogwalker’s Christmas Tale (2018) Online Subtitrat In Romana, La 21 de ani, răsfățata Luce Lockhart are de luat o decizie grea atunci când noul și chipeșul său prieten îi cere să-l ajute pentru a salva un parc de plimbat câinii.

NR
6.2
2018Comedie80 minVezi Acum!
HD6.1Merry Kissmas

Merry Kissmas

Merry Kissmas (2015) Online Subtitrat In Romana, Kayla este logodită cu un coregraf celebru, însă are îndoieli care se transformă în confuzie atunci când are parte de un sărut magic cu un necunoscut.

NR
6.1
2015Comedie89 minVezi Acum!
HD5.7A Firehouse Christmas

A Firehouse Christmas

A Firehouse Christmas (2016) Online Subtitrat In Romana, Jenny se îndrăgostește de starul local Tom, dar fosta sa soție Mary îi cere să aleagă între impacare si o luptă urâtă de custodie. Jenny începe să convingă pe toată lumea că dragostea ei pentru Tom este reală. Ferocitatea lui Mary este insa mai puternică decât si-a putut imagina vreodată pe Jenny. Ce va alege Tom în cele din urmă?

G
5.7
2016Comedie88 minVezi Acum!