HD5.5Five Blind Dates

Five Blind Dates

Vezi filmul Five Blind Dates (2024) Online HD Subtitrat In Romana, Concentrându-se mai mult pe afacerea ei decât pe găsirea iubirii, Lia este nevoită să meargă la cinci întâlniri pe nevăzute, aranjate de familie și de cea mai bună prietenă a ei, după ce o ghicitoare îi spune că viața ei amoroasă și succesul ceainăriei sale sunt legate între ele.

NR
5.5
2024Comedie84 minVezi Acum!
HD6.0Final Portrait

Final Portrait

Vezi filmul Final Portrait (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Paris, 1964. În timpul unei scurte excursii la Paris, scriitorul american și iubitorul de artă James Lord este rugat de către prietenul său, artistul de renume mondial Alberto Giacometti, să ia loc pentru un portret. Flatat și intrigat, Lord acceptă. Dar, ședințele lor programate să dureze o săptămână, sunt adesea întrerupte de vizitele la restaurante și plimbările fără sfârșit cu mașina. Așa începe nu numai povestea unei ...

NR
6.0
2017Dramă87 minVezi Acum!
HD6.7Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed

Vezi filmul Fifty Shades Freed (2018) Online HD Subtitrat In Romana, Jamie Dornan și Dakota Johnson se reîntorc în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele în Cincizeci de umbre descătușate, cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul best-seller „Fifty Shades”. Noul capitol continuă poveștile din blockbusterele din 2015 și 2017, care au cumulat la încasări globale aproape 950 de milioane de dolari, și se va lansa la cinema în februarie 2018. Cincizeci de umbre ...

R
6.7
2018Dramă105 minVezi Acum!
HD7.2Ferdinand

Ferdinand

Vezi filmul Ferdinand (2017) Online HD Subtitrat In Romana, După ce a fost confundat cu o bestie, Ferdinand, un taur uriaș cu o inimă mare, a fost capturat și îndepărtat de propria casă. Hotărât să se întoarcă la familia sa, își face o echipă specială, cu care pornește într-o aventură extraordinară. Stabilit în Spania, Ferdinand ne arată că nu este bine să judeci un taur după înfățișarea sa. De la studiourile Blue Sky și Carlos Saldanha, regizorul animației Rio, inspirat de îndrăgita carte ...

PG
7.2
2017Animație108 minVezi Acum!
HD4First Snow of Summer

First Snow of Summer

Vezi filmul First Snow of Summer (2023) Online HD Subtitrat In Romana, La 10 ani, Alexander a jurat că n-o să se îndrăgostească. După ce crește și o întâlnește pe fermecătoarea Caro însă, își încalcă promisiunea.

NR
4
2023Dramă100 minVezi Acum!
HD0Full Circle

Full Circle

Vezi filmul Full Circle (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Acest documentar despre istoria sportivilor adaptivi în sporturile extreme îi urmărește pe cunoscutul Trevor Kennison, schior în scaun, și pe alpinistul Barry Corbet.

NR
0
2023Documentar103 minVezi Acum!
HD3.5From the Ashes

From the Ashes

Vezi filmul From the Ashes (2024) Online HD Subtitrat In Romana, La o școală severă pentru fete, un incendiu misterios scapă de sub control. Acum, toată lumea se întreabă dacă a fost un accident sau un act intenționat.

NR
3.5
2024Dramă92 minVezi Acum!
CAM6.8Ferrari

Ferrari

Vezi filmul Ferrari (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Este vara anului 1957. Dincolo de spectacolul de Formula 1, fostul pilot, Enzo Ferrari, este în plină criză. Acum zece ani, împreună cu soția sa, Laura, a construit o fabrică de la zero, aflată la momentul actual în pragul falimentului. Căsnicia lor volatilă a fost afectată de moartea unuia dintre fii, Dino, cu un an mai devreme, și de acceptarea relației celui de-al doilea fiu, Piero, cu Lina Lardi. Între timp, pasiunea sa pentru ...

R
6.8
2023Dramă131 minVezi Acum!
HD7.2Fallen Leaves

Fallen Leaves

Vezi filmul Fallen Leaves (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Povestea a doi oameni singuri care se întâlnesc din întâmplare în noaptea din Helsinki și încearcă să găsească prima, singura și ultima dragoste a vieții lor. Drumul lor spre acest țel onorabil este întunecat de alcoolismul bărbatului, de numerele de telefon pierdute, de necunoașterea numelor sau adreselor celorlalți și de tendința generală a vieții de a pune obstacole în calea celor care își caută fericirea.

NR
7.2
2023Comedie81 minVezi Acum!
HD6.2Fear the Night

Fear the Night

Vezi filmul Fear the Night (2023) Online Subtitrat In Romana, Într-o fermă retrasă, amplasată pe dealurile din California, opt femei se reunesc pentru a sărbători o petrecere a burlacitelor. Întâlnirea lor fericită ia o turnură întunecată când intrusi mascați coboară brusc asupra lor, dezlănțuind un baraj de săgeți care vizează atât casa, cât și ocupanții ei. În fața acestui asalt terifiant, Tess, un veteran militar aflata printre invitați, face un pas înainte pentru a le aduna pe femei ...

NR
6.2
2023Acțiune92 minVezi Acum!
HD7.4Fireworks

Fireworks

Vezi filmul Fireworks (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Filmul prezintă relația romantică dintre doi adolescenți, Gianni și Nino, care are loc în Sicilia plină de prejudecăți din 1982.

NR
7.4
2023Dramă134 minVezi Acum!
HD7.2Familia

Familia

Vezi filmul Familia (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O familie se strânge la masă pentru a discuta despre viitorul idilicei lor ferme de măslini. Printre râsete și mărturisiri, iese la iveală complexitatea relațiilor lor.

R
7.2
2023Dramă106 minVezi Acum!
HD6.2Fast Charlie

Fast Charlie

Vezi filmul Fast Charlie (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Charlie Swift (Pierce Brosnan) este un asasin plătit care are o problemă: infractorului pe care l-a ucis îi lipsește capul, iar Charlie va fi plătit doar dacă trupul poate fi identificat. Intră în scenă Marcie Kramer (Morena Baccarin), fosta soție a victimei și o femeie cu toate abilitățile de care Charlie are nevoie.

NR
6.2
2023Acțiune90 minVezi Acum!
HD5.7Father Figures

Father Figures

Vezi filmul Father Figures (2017) Online Subtitrat In Romana, Glenn Close joacă rolul unei mame excentrice, care și-a crescut singură gemenii spunându-le că tatăl lor a murit când ei erau foarte mici. După ce aceștia află că au fost mințiți în legătură cu tatăl lor, pornesc la drum pentru al găsi. Urmarea? Peripețiile nu se lasă deloc așteptate.

R
5.7
2017Comedie125 minVezi Acum!
HD5.4Fullmetal Alchemist

Fullmetal Alchemist

Vezi filmul Fullmetal Alchemist (2017) Online hd Subtitrat In Romana, Alchimistul Edward Elric caută un mod de a reîntregi corpul fratelui său Al, însă guvernul militar și niște monștri misterioși îl urmăresc îndeaproape.

PG-13
5.4
2017Acțiune135 minVezi Acum!
HD6.4First Match

First Match

Vezi filmul First Match (2018) Online HD Subtitrat In Romana, O adolescentă se înscrie în echipa masculină de wrestling a liceului, cauzând mai multe complicaţii decât este pregătită să gestioneze.

NR
6.4
2018Dramă94 minVezi Acum!
HD5.7Fidelio, Alice’s Odyssey

Fidelio, Alice’s Odyssey

Vezi filmul Fidelio, Alice’s Odyssey (2014) Online HD Subtitrat In Romana, Alice e un marinar. În timp ce partenerul ei Felix o așteaptă pe uscat, pornește ca mecanic secund pe Fidelio, un vechi cargobot. La bord, ea descoperă nu doar că predecesorul ei tocmai ce a murit, ci că căpitanul este nimeni altul decât prima ei mare dragoste.

NR
5.7
2014Aventură97 minVezi Acum!
HD7.9Forgotten

Forgotten

Vezi filmul Forgotten (2017) Online HD Subtitrat In Romana, Când fratele său răpit se întoarce și pare că este o persoană diferită ce nu-și amintește ultimele 19 zile, Jin-seok caută adevărul din spatele răpirii.

NR
7.9
2017Crimă108 minVezi Acum!
HD7.4Face to Face with ETA: Conversations with a Terrorist

Face to Face with ETA: Conversations with a Terrorist

Vezi filmul Face to Face with ETA: Conversations with a Terrorist (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Josu Urrutikoetxea, cunoscut și ca Josu Ternera, îi acordă un interviu exhaustiv lui Jordi Évole despre implicarea lui în grupul terorist ETA.

R
7.4
2023Documentar103 minVezi Acum!
HD6.3Family Switch

Family Switch

Vezi filmul Family Switch (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Jess și Bill Walker fac tot ce le stă în putință pentru a-și menține familia unită pe măsură ce copiii cresc și devin mai independenți și mai distanți. După o întâlnire întâmplătoare cu un astrolog, membrii familiei se trezesc fiecare în corpul celuilalt în dimineața celei mai importante zile din viața lor. Vor reuși oare să se unească și să obțină o promovare, să treacă de un interviu la facultate, să încheie o afacere-record ...

PG
6.3
2023Comedie106 minVezi Acum!
HD6.4Fair Play

Fair Play

Vezi filmul Fair Play (2023) Online HD Subtitrat In Romana, O promovare neașteptată la un fond de investiții unde competiția e acerbă aduce tensiune în relația unui cuplu, amenințând să destrame mai mult decât logodna lor recentă.

NR
6.4
2023Thriller113 minVezi Acum!
HD4.6Fool’s Paradise

Fool’s Paradise

Vezi filmul Fool’s Paradise (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Fool’s Paradise este o comedie satirică în care este urmărit un publicist fără noroc (Ken Jeong), care are o șansă când descoperă că un bărbat recent externat dintr-un centru de sănătate mintală (Day) seamănă cu un actor care refuză să-și părăsească rulota. Cu ajutorul unui producător puternic (regretatul Ray Liotta), Ken îl ajută pe bărbat să devină o mare vedetă, căsătorindu-se chiar cu frumoasa protagonistă din film (Kate ...

R
4.6
2023Comedie99 minVezi Acum!
CAM7.2Freelance

Freelance

Vezi filmul Freelance (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Un fost agent al forțelor speciale acceptă să se ocupe de siguranța unei jurnaliste în timp ce intervievează un dictator, dar, când o lovitură de stat militară izbucnește în mijlocul interviului, sunt nevoiți să se adăpostească în junglă și să lupte pentru supraviețuire.

R
7.2
2023Acțiune108 minVezi Acum!
HD7.9Five Nights at Freddy’s

Five Nights at Freddy’s

Vezi filmul Five Nights at Freddy’s (2023) Online Subtitrat In Romana, urmărește un agent de securitate tulburat care începe să lucreze la Freddy Fazbear’s Pizza. În prima sa noapte de lucru la Freddy’s, își dă seama că nu nu e un pariu sigur dacă va apuca dimineața…

PG-13
7.9
2023Groază110 minVezi Acum!
HD4.7Flashback

Flashback

Vezi filmul Flashback (2023) Online hd Subtitrat In Romana, O profesoară de yoga își revede viața în timpul spargerii casei, soldate cu morți, și e aruncată într-o cursă disperată în trecut pentru a-l salva pe bărbatul vieții ei.

NR
4.7
2023Fantezie16 minVezi Acum!
HD8.2Forgotten Love

Forgotten Love

Vezi filmul Forgotten Love (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Un chirurg respectat cândva, care și-a pierdut familia și memoria, primește o șansă la izbăvire când reia legătura cu cineva din trecutul său uitat.

PG-13
8.2
2023Dramă140 minVezi Acum!
HD6.5Freestyle

Freestyle

Vezi filmul Freestyle (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Un rapper în ascensiune cu un trecut de infractor are nevoie de bani pentru înregistrări, așa că pune la cale o vânzare de droguri care l-ar putea costa totul.

NR
6.5
2023Acțiune88 minVezi Acum!
HD7Friday Night Plan

Friday Night Plan

Vezi filmul Friday Night Plan (2023) Online HD Subtitrat In Romana, Când mama lor pleacă într-o călătorie de afaceri, doi frați certăreți fac echipă pentru a participa în secret la petrecerea anului înainte ca aceasta să revină acasă.

R
7
2023Comedie109 minVezi Acum!
HD5.4Father of the Year

Father of the Year

Father of the Year (2018) Online Subtitrat In Romana, urmărește povestea a doi absolvenți care se întorc în orașul lor natal, unde o întrebare provoacă haos total: care dintre tații lor ar ieși victorios dintr-o luptă? Ben și Larry revin în orașul natal, unde dezbat sub influența alcoolului și pur ipotetic, tatăl căruia dintre ei l-ar bate pe celălalt, o întrebare la care doar un singur tată este dornic să răspundă. Atunci când Wayne, un tată deșelat, află că fiul său crede că va pierde ...

NR
5.4
2018Comedie94 minVezi Acum!
HD4.6Family Blood

Family Blood

Family Blood (2018) Online Subtitrat In Romana, Ellie, o dependentă de droguri aflată în recuperare, tocmai s-a mutat într-un oraș nou împreună cu cei doi copii adolescenți. În trecut ea s-a străduit să renunțe la droguri, însă de data aceasta este hotărâtă să-și atingă scopul, să găsească un loc de muncă stabil și să participe în mod regulat la întâlnirile sale. Din păcate, noii prieteni, un nou loc de muncă și șansa unei vieți noi nu o pot împiedica pe Ellie să recadă încă o dată. Viața ...

NR
4.6
2018Groază92 minVezi Acum!
HD6.3Furious

Furious

Furious (2017) Online Subtitrat In Romana, Secolul al XIII-lea. Rusia este fragmentată și este pe punctul de a cădea în genunchi înaintea hanului Hordei de Aur Batu. Secerând orașe și inundând pământurile rusești cu sânge, invadatorii nu se confruntă cu rezistență serioasă și numai un războinic îi provoacă provocări. Tânărul cavaler Ryazan, Evpație Kolovrat, conduce un detașament de suflete curajoase pentru a răzbuna dragostea și patria sa. Curajul lui va uimi chiar și Batu, iar numele lui ...

NR
6.3
2017Acțiune117 minVezi Acum!
HD6.1Forgive Us Our Debts

Forgive Us Our Debts

Vezi Forgive Us Our Debts (2018) Online hd Subtitrat In Romana, Când Guido își pierde locul de muncă și suferă o agresiune comandată de creditorii săi, el înțelege că singura modalitate de a se redresa este în mod paradoxal, să lucreze pentru ei, devenind el însuși un recuperator și lucrând gratuit până când datoria va fi achitată. Franco este un expert și foarte cunoscut recuperator de credite. Un demon la locul de muncă, un înger în interiorul casei frumoase, împreună cu familia, Franco ...

NR
6.1
2018Dramă104 minVezi Acum!